Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Tremble tremble rekor yalnız +rep bariz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Dragonfire said: Evet :D hatta Drall said: Kojiroh said: @Drall: Daha oralara var ya. Resmin adında yazdıı gibi, 382. chapter orası. yok o üstteki mesaj benle alakası yok:D ben tamamen konuya alakasız olarak girdim sora kimdir diye sormak için işte, sam de yeterince acımasızca öldürdü sora'yı kafamda =P edit: OHA WTF BU NE LAN AHAHAHAHA:D http://img45.onemanga.com/mangas/00000004/00000351/Randomness.jpg http://i183.photobucket.com/albums/x198/monz8328/06copy-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 saske pis gay geberdin artık yahu abisiyle olan olaylarıda bitti daha bi rolüde kalmadı gebersin artık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bulduğum bi spoiler resmi lannn :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 423 raw leaked http://download373.mediafire.com/0gtidbbe3lag/dmtoznzjyw4/naruto423.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 423 Sharingan wtf!!!111 Kakashi daha ölmez ama sharingan gitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 kakashi normal göz gider, vücut zorunluluktan sharingan a alışır native user gibi; powerup olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 o cisimciğin göze geldiğini nerden anladınız yav son kareden neresine geldiğine dair bişey çıkaramadım ben =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 tahmin Tahmin tabiki. Yüzden damlayanların kan olduğunu düşünürsek sol tarafa daha yakın duruyor.Yüzü yatay olarak iki parçaya bölersek çarpan bir cisim alt bölüme çarpsaydı o etkiyle baş fleksiyona gelirdi yani öne doğru eğilirdi.Ama burda baş ekstansiyonda yani geriye doğru itilmiş o zaman burda yüzün üst tarafına gelmiş olduğunu varsayabiliriz.Yüzün üst tarafında patlattığında, deldiğinde en acıtacak şey gözleridir.Pain acı vermek istese hedefi burası olur.Benim Tahminim bu sharinganı patlattı diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bak ya sharingan da igne atip patlatiliyorduysa bu madara itachi sasuke gaytrio ne diye yillarca tripten tribe kostular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hede kakaşi ölmez ağır yaralanır hede hödö ama ölmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 kakashi kamuiyi kullanmadan yenilmez önümüzdeki bölüm çiviyi uzaya yollamış şekilde buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 [spo]Şu ana kadar görmediğimiz farklı bir Mangekyou kullancak bence.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 423 sharingana gelse bile oo kakashi'ye bak sharingan olmadan da imba ki dicek bence amacı bu sharinganın patlamasının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 423 "the only thing left for kakashi is.." dendiğine göre boşluğa mangekyo gelecek muhtemelen, o çiviyi de pein'i de yollayacak öteki boyuta herhalde. kişimoto'nun cidden kakaşi'yi öldürecek kadar aptal olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Sam said: 423 "the only thing left for kakashi is.." dendiğine göre boşluğa mangekyo gelecek muhtemelen, o çiviyi de pein'i de yollayacak öteki boyuta herhalde. kişimoto'nun cidden kakaşi'yi öldürecek kadar aptal olduğunu sanmıyorum. saskeyi yaşatacak kadar aptal neden tersi olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Pein'den şok açıklama İlginç bir açıklama geldi pein'den "kakashi,onunla aynı takımda olduğumdan beri hiç değişmemiş" 0_o Nasıl yani,tam tobi-obito-madara diye şüphelenirken denecek şey miydi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 artık onu bu noktadan sonra öldüremez ki işte anakin rolünü biçti. obi-wan'ı öldürtmez belki diyorum bir umutla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Gerçi tekrar baktım da kimin dediği pek anlaşılmamış, O sözleri chouji'nin babası da demiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Kartan said: Gerçi tekrar baktım da kimin dediği pek anlaşılmamış, O sözleri chouji'nin babası da demiş olabilir Sanırım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Chojinin babası düşünmüş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Evet spoilerlar doğruymuş. Gitti sharingan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Tabii sharingan'ın gitmesiyle, raikiri chidori falan da yalan oldu. Eğer giden sharingansa. Çok yazık oldu. Ama kakashi ölmeyecek. //aklıma fena bir şey geldi, yatanlardan birinin rinnegan'lı gözünü nakledebilirler bu sefer, piskopatça olur ve suyu çıkar gerçi haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Üstte yazdıklarımın hepsi kendine has mangekyou'sunu kullanmayı beceremezse tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 dövüşleri boyunca sharingan'ı gözlem dışında tam randımanlı kullanmadı gibime geldi.Bence bi numarası vardır Kakashi'nin.Öyle sıkıştığı yerde çiviyle tarumar edilecek adam değil bence yani umarım8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar