Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dragonfire said:
Evet :D hatta
Drall said:
Kojiroh said:
@Drall:
Daha oralara var ya. Resmin adında yazdıı gibi, 382. chapter orası.

yok o üstteki mesaj benle alakası yok:D ben tamamen konuya alakasız olarak girdim sora kimdir diye sormak için işte, sam de yeterince acımasızca öldürdü sora'yı kafamda =P

edit: OHA WTF BU NE LAN AHAHAHAHA:D

http://img45.onemanga.com/mangas/00000004/00000351/Randomness.jpg

http://i183.photobucket.com/albums/x198/monz8328/06copy-1.jpg
Mesaj tarihi:

tahmin

Tahmin tabiki. Yüzden damlayanların kan olduğunu düşünürsek sol tarafa daha yakın duruyor.Yüzü yatay olarak iki parçaya bölersek çarpan bir cisim alt bölüme çarpsaydı o etkiyle baş fleksiyona gelirdi yani öne doğru eğilirdi.Ama burda baş ekstansiyonda yani geriye doğru itilmiş o zaman burda yüzün üst tarafına gelmiş olduğunu varsayabiliriz.Yüzün üst tarafında patlattığında, deldiğinde en acıtacak şey gözleridir.Pain acı vermek istese hedefi burası olur.Benim Tahminim bu sharinganı patlattı diye düşündüm.

Mesaj tarihi:

423

"the only thing left for kakashi is.." dendiğine göre boşluğa mangekyo gelecek muhtemelen, o çiviyi de pein'i de yollayacak öteki boyuta herhalde. kişimoto'nun cidden kakaşi'yi öldürecek kadar aptal olduğunu sanmıyorum.

Mesaj tarihi:
Sam said:

423

"the only thing left for kakashi is.." dendiğine göre boşluğa mangekyo gelecek muhtemelen, o çiviyi de pein'i de yollayacak öteki boyuta herhalde. kişimoto'nun cidden kakaşi'yi öldürecek kadar aptal olduğunu sanmıyorum.

saskeyi yaşatacak kadar aptal neden tersi olmasın?
Mesaj tarihi:

Pein'den şok açıklama

İlginç bir açıklama geldi pein'den "kakashi,onunla aynı takımda olduğumdan beri hiç değişmemiş" 0_o

Nasıl yani,tam tobi-obito-madara diye şüphelenirken denecek şey miydi bu :)

Mesaj tarihi:
Tabii sharingan'ın gitmesiyle, raikiri chidori falan da yalan oldu.
Eğer giden sharingansa.

Çok yazık oldu.
Ama kakashi ölmeyecek.

//aklıma fena bir şey geldi, yatanlardan birinin rinnegan'lı gözünü nakledebilirler bu sefer, piskopatça olur ve suyu çıkar gerçi haha.
Mesaj tarihi:
dövüşleri boyunca sharingan'ı gözlem dışında tam randımanlı kullanmadı gibime geldi.Bence bi numarası vardır Kakashi'nin.Öyle sıkıştığı yerde çiviyle tarumar edilecek adam değil bence yani umarım8-)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...