Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Danzou'dan emir alan anbu asıl anbu degildi yalnız, root diye anbu'dan ayrılmıs ozel bi gruptu sanırım... danzou'nun da su evrende islevini bir ogrensek iyi olacak artık =), bence kakashi olmez, bana gore bi sure daha idare edicek pein'i, sonra shizune falan o metali cozmus olarak pein'in her body'siyle kapısanlara gidip soyleyecekler, ya da en azından kakashi'ye... kakashi olurse bırakırım walla =)...

edit: @Alexi, son paragrafta dedigini anlamadım abi, bu pein'in her body'sinde sharingan falan da mı var yani ?

edit2: haa tamam simdi anladım =), ben de pein'in klonları itachi'nin kisame'nin ozelliklerine sahip falan dedin sandım eheh...
Sosyal ağlarda paylaş

3üncü ve danzou ve birisi dahanın zamanında itachiye bütün uchihaları öldürme emri verdiğini unutmayalım. bence en derinde aldılar bu kararı baktı tsunade narutoyu getiricek pain ele geçirirse sıçar diye (bu adam jinchuurikilere silah olarak bakıyo demi sonuçta?) oyüzden kurbağayı öldürdü ki naruto gelemesin. ama bence naruto eğitimini tamamlayıp kendi gelicek zaten bi sonraki bölüm öyle geliyo bana. umarım yani

edit: yada vazgeçtim. now the nine tailed fox is out of the way demiş herif, painle birlikte çalışıcak bence. yada pain yenildikten sonra darbe falan mı yapıcakki tsunadeyi devirmek için =/
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...