kfg Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Danzou'dan emir alan anbu asıl anbu degildi yalnız, root diye anbu'dan ayrılmıs ozel bi gruptu sanırım... danzou'nun da su evrende islevini bir ogrensek iyi olacak artık =), bence kakashi olmez, bana gore bi sure daha idare edicek pein'i, sonra shizune falan o metali cozmus olarak pein'in her body'siyle kapısanlara gidip soyleyecekler, ya da en azından kakashi'ye... kakashi olurse bırakırım walla =)... edit: @Alexi, son paragrafta dedigini anlamadım abi, bu pein'in her body'sinde sharingan falan da mı var yani ? edit2: haa tamam simdi anladım =), ben de pein'in klonları itachi'nin kisame'nin ozelliklerine sahip falan dedin sandım eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Of İlk kurbağanımızı verdik zaten gitti canım kurbağa! Peinden çok danzounun ölmesini ister oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 [spo]Ulan danzou. Diğer gözünüde ben çıkartıyım emi. Kıl herif.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 421 Kakashi çok zor duruma düştü bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Kakashiye yardım gelecek gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 3üncü ve danzou ve birisi dahanın zamanında itachiye bütün uchihaları öldürme emri verdiğini unutmayalım. bence en derinde aldılar bu kararı baktı tsunade narutoyu getiricek pain ele geçirirse sıçar diye (bu adam jinchuurikilere silah olarak bakıyo demi sonuçta?) oyüzden kurbağayı öldürdü ki naruto gelemesin. ama bence naruto eğitimini tamamlayıp kendi gelicek zaten bi sonraki bölüm öyle geliyo bana. umarım yani edit: yada vazgeçtim. now the nine tailed fox is out of the way demiş herif, painle birlikte çalışıcak bence. yada pain yenildikten sonra darbe falan mı yapıcakki tsunadeyi devirmek için =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 güzel bölümdü ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Gudik Spo Meğersem kakashide eternal mangekyou warmış rofl =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 sakura ret paladin direk heal var gear var spec var skill yok iyi bir nerf lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 abiler kakasihi ölmicek adam dedi bu sezon kakashi ve sasuke üstüne olcak diye. yani en azından ölürse bu manganın sonuna doğru olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Naruto'nun Tsunade'yi destekliyceğini biliyor. Tsunade'ye karşı bir terslik yaparsa Naruto'nun bunu bir güzel tokatlayacağını da biliyor. Danzou aslında yusuf yusuf skjahdsakjdkhsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Naruto kedi olalı fare tutacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Bence ötrki kurbağa ölen kurbağayı hissedecek narutoyu gönderecek. Omuzunda kendisi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bence naruto orda yine rasenganını geliştirmekten başka birşey yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Bu sefer farklı bişeyler yapıyor ama.Rasengana benzemiyor,menzilli bir saldırı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Naruto beceremez menzilli şeyleri. O yine head on kafa göz girilen bişeydir ultra rasengan yada sage+rasengan değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yazarın sasuke'nin parçalarına ayrıldığını göstermesi imkansız olduğu için o saldırının hiçbir kıymeti olmayacak ona karşı. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Bence kakashi ten thousand years of pain ile kazanır mücadeleyi her daim! Naruto'da bu teknigin sage usulünü geliştirebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Naruto zaten saskeye saldıramaz ezik herifler.Düşündükçe çıldırıyorum. Saskesiz naturo istiyoruz. Hatta natruto olmasada olur diğer karakterler çok daha kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 yaaa arkadaşlar bu sage chakra nedir ne işe yarar biri bunu açabilirmi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 seyc çakra! vücudu bi çok yönden azdırır kudurtur zarar almassın pek güçlenirsin dağları taştan kurbağaları kaldırırsın fln gördüklerimiz bunlar en azından bildigim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 422 kanalı olan var mı? Birbirinden inanılmaz farklı spoiler textler okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 http://forum.onemanga.com/showthread.php?t=27276 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 combat bolumleri iyi guzel de biraz daha uzun tutulmali. 20 saniyede okuyup bitirince 1 hafta bekledigi seyi, `uffsd =[` diyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Sırf Kakashi için okunur Naruto... Daha çok Kakashi aksiyonu olsa keşke, uzun zamandır Naruto'dan bu kadar zevk almamıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar