Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

zarar gördü sekiz kuyruğun da derisi soyuluyor bu chapter'da dikkat ettiysen dönüşüm esnasında. zaten onu gördükten sonra veryansın etmeye karar verdim bu hususta. "naruto uf olursun aman dönüşme" diyorlar ama sekiz kuyruk babalar gibi "hem yanarım hem dönerim" yaptı yani. naruto hanımevladı mı?

Ya Naruto daha tuzu kuru bir bebe sonuç olarak.
Ayrıca eleman zenci ve rapçi.
Her açıdan daha üstün.
Sosyal ağlarda paylaş

pembe "savaş" dizisi izliyomuşum gibi oldum. *DUDUF DUF DUDUF* kim yenicek? *DUDUF DUF DUDUF* kim kalıcak? *DUDUF DUF DUDUF* gelecek hafta! gibi bişey olmuş. ama yinede sasuke eski savaşlarına kıyas çok daha çabuk tükendi. ben bu gidişatta sasukenin şöyle sağlam bi dövmesini sonra zencinin beast'e dönüşmesini bekliyodum valla... ama tükensin dayak yesin bi rahatliyim. bi de sasuke bu kara delikten yaratamıyomu? bu ameratsu siyah ateşti demi?

Sosyal ağlarda paylaş

işte yine bir sasuke klasiği.Aslına bakarsanız bir Naruto klasiği demek daha doğru.Ortalama her Sasuke fight'ında;

-Bu sefer ki jitsumla bitiriyorum olayı
-Sende o varsa bendede bu var
-3 gündür dövüşüyoruz ama bunu kullanmam gerekiceğini düşünmemiştim
-Ölümle karşı karşıyayım artık kullanayım şu son hareketimi(desemde inanmayın bende hareket bitmez)

Dialog ve monologlarına rastladığımız için bu haftaki olaylarda beni şaşırtmadı.Ben daha çok Naruto'nun eğitimini merak ediyordum onuda çok kısa kesmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Yugito daha önce yakaladıkları 2 kuyruklu Bijuu'yu tutan kızın adı. 8 kuyruk ile aynı kasabadan o yüzden muhabbeti geçiyor.

Sasuke'ye gelince, ne kadar dötünden ametarasu çıkartması hoşuma gitmese de, son 2-3 sayıdır dayak yiyor olması ve robot mod'dan çıkıp biraz insanlık göstererek Kakashi, Sakura, Naruto'yu hatırlaması hoştu. En azından içinde biraz da olsa insanlık kaldığını gördük. Yine de bu saatten sonra 8 kuyrukluyu yardım almadan yenerse çok saçma olur.
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

chapter 414

Emotional amaterasu sux.Böyle salak iş görmedim.Artık biri azını burnunu kırsın şunun da zar zor kaçsın öyle çalışıp çabalayıp gelişsin.Bu ne aptal karakter gelişimi. curse seal soktular içine yetmedi.Ulan animenin en deli kötüsünü soktular oda yetmedi.Aşmış abisi güçlerini miras verdi o da yetmedi.Sen kalk emotional jutsu yap.
O aptal flashback nedir? Narutoyu, kakshiyi, sakurayı şimdi mi hatırladı şerefsiz. orochimarunun yılanları üstüne saldığı zamanları flashback yapsın o yakışır böyle adama anca...

Sosyal ağlarda paylaş

hatta sekiz kuyruğu aldıktan sonra gider akatsukiyi pörtletir sasuke. sadece pain'i öldüremez. sonra naruto da beast eğitimi de almış olur sage eğitimi de. sonra sasukeyle dövüşürler beraberemsi biter yada sasuke o an itachinin konohayı sevdiğini anlar bişekilde hede hödö olur narutoyla dost olurlar. sonra paini öldürürler.

son 68 manganın spoilerini verdim gibi her manga bukadar kısa sürerse eğer
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...