Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ring hikayesi süpermiş. Kabuto ve sasuke böyle altlarına mangadada yapsınlar pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Sam said: zarar gördü sekiz kuyruğun da derisi soyuluyor bu chapter'da dikkat ettiysen dönüşüm esnasında. zaten onu gördükten sonra veryansın etmeye karar verdim bu hususta. "naruto uf olursun aman dönüşme" diyorlar ama sekiz kuyruk babalar gibi "hem yanarım hem dönerim" yaptı yani. naruto hanımevladı mı? Ya Naruto daha tuzu kuru bir bebe sonuç olarak. Ayrıca eleman zenci ve rapçi. Her açıdan daha üstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ya mesele yapıp yapamaması değil, mesele "AMAN NARUTO ŞEYTAN İŞİ SAKIN HA DÖNÜŞME" diye şart koşması bütün köyün çocuğa. gitti sakura yaralandı sırf ezebilsinler diye heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Yine aynı şey, "ameratsu", bir kerede yenil git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 414 hmm raikage buna da tembihlemiş "dönüşme" diğer meğer ama adam delikanlı işte, dinlemiyor gerekince. heh gene iddqd yazacak anlaşılan gelecek hafta. bir de sonunu "WHO WILL WIN?!!", "WHO WILL DIE?!!" diye bitirmiyor mu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 pembe "savaş" dizisi izliyomuşum gibi oldum. *DUDUF DUF DUDUF* kim yenicek? *DUDUF DUF DUDUF* kim kalıcak? *DUDUF DUF DUDUF* gelecek hafta! gibi bişey olmuş. ama yinede sasuke eski savaşlarına kıyas çok daha çabuk tükendi. ben bu gidişatta sasukenin şöyle sağlam bi dövmesini sonra zencinin beast'e dönüşmesini bekliyodum valla... ama tükensin dayak yesin bi rahatliyim. bi de sasuke bu kara delikten yaratamıyomu? bu ameratsu siyah ateşti demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 göz nükleere döndü işte atom bombası olacak bu sefer diyorum ben. deidara ultimate gibi filan heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ben sasukenin bişi yapacağını sanmıyorum bence madara olaya el atacak gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 eh pek bişi yoktu bu bölüm 2dk sürmedi okuması bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 hakkaten ha bi hafta bekleyip 2 dakkada okuyoruz animede enazından 20 dakika bakışıyolardı =P negüzel 200lerden kopmuş gelirken mangada bianda yetişmem kötü oldu ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 dovusun sonunda saske ye miras yoluyla tailed beast kalicak sasukenin sahip olmadigi tek sey bir tailed beast onuda verelim yani yaziktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 işte yine bir sasuke klasiği.Aslına bakarsanız bir Naruto klasiği demek daha doğru.Ortalama her Sasuke fight'ında; -Bu sefer ki jitsumla bitiriyorum olayı -Sende o varsa bendede bu var -3 gündür dövüşüyoruz ama bunu kullanmam gerekiceğini düşünmemiştim -Ölümle karşı karşıyayım artık kullanayım şu son hareketimi(desemde inanmayın bende hareket bitmez) Dialog ve monologlarına rastladığımız için bu haftaki olaylarda beni şaşırtmadı.Ben daha çok Naruto'nun eğitimini merak ediyordum onuda çok kısa kesmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Yugito'yu kaciranlar diye bir laf gecti. Pain'in hikayesine biraz aciklama gelcek mi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 sekiz kuyruğun yerini öğrenmek için sorguladıkları ninjadır yugito dedikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 [spo]Yugito daha önce yakaladıkları 2 kuyruklu Bijuu'yu tutan kızın adı. 8 kuyruk ile aynı kasabadan o yüzden muhabbeti geçiyor. Sasuke'ye gelince, ne kadar dötünden ametarasu çıkartması hoşuma gitmese de, son 2-3 sayıdır dayak yiyor olması ve robot mod'dan çıkıp biraz insanlık göstererek Kakashi, Sakura, Naruto'yu hatırlaması hoştu. En azından içinde biraz da olsa insanlık kaldığını gördük. Yine de bu saatten sonra 8 kuyrukluyu yardım almadan yenerse çok saçma olur. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bence o esnada düşündüğü "lanet olsun adamım, o kadar seksiyim ki yanıma kim gelse beni korumak için canını feda ediyor" de olabilir. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 chapter 414 Emotional amaterasu sux.Böyle salak iş görmedim.Artık biri azını burnunu kırsın şunun da zar zor kaçsın öyle çalışıp çabalayıp gelişsin.Bu ne aptal karakter gelişimi. curse seal soktular içine yetmedi.Ulan animenin en deli kötüsünü soktular oda yetmedi.Aşmış abisi güçlerini miras verdi o da yetmedi.Sen kalk emotional jutsu yap. O aptal flashback nedir? Narutoyu, kakshiyi, sakurayı şimdi mi hatırladı şerefsiz. orochimarunun yılanları üstüne saldığı zamanları flashback yapsın o yakışır böyle adama anca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Theghosthand said: O aptal flashback nedir? Narutoyu, kakshiyi, sakurayı şimdi mi hatırladı şerefsiz. cümleyi okuduktan sonra gözümün önünde direk türk filmi canlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 virüs adam kasmış spoilere almış direkt açık etmişsin yanlız =P gebersin sasuke itachi reborn ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ya spoiler diye kasmanın anlamı yok, son bölümü konuşuyoruz hep zaten =) mangayı okumamış adam başlıkta bol spoiler içerir yazan bir konuya giriyorsa onun hatası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 eğer sasuke bu savaşı kazanırsa gerçekten narutoyu bırakmayı düşünücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Bence kazanır bi şekildede 8 kuyruğu alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 hatta sekiz kuyruğu aldıktan sonra gider akatsukiyi pörtletir sasuke. sadece pain'i öldüremez. sonra naruto da beast eğitimi de almış olur sage eğitimi de. sonra sasukeyle dövüşürler beraberemsi biter yada sasuke o an itachinin konohayı sevdiğini anlar bişekilde hede hödö olur narutoyla dost olurlar. sonra paini öldürürler. son 68 manganın spoilerini verdim gibi her manga bukadar kısa sürerse eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 valla ben naruto'nun bile sasuke'yi yenebileceğini sanmıyorum, seyc çakra üzerine dı fors'u açsın isterse. sasuke gene yener ama naruto acılı adana söylev verir, sasuke de imparatoru kaldırıp boşluğa fırlatır. aşağı yukarı böyle olur heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Akatsuki konuhayi düdükler sonra naruto sage+beast train olur vurduğunu patlatır ama sasuke bunu patlatir derken son anda ikiside durur kanka olurlar tekrar 2.konohayi kurarlar naruto 1.sasuke 2. sokage olur Ps: Dallas güzel diziydi JR fanıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar