_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 oley be saske dayak yiyo inşallah devam eder bikaç chapter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 genjutsu içinde daha fazla chapter harcamadan bitsin şu combat da konohanın durumu görelim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 genjutsuysa allah belasını versin :d ama ezer sasukeyi inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 sakse de plot armor var bi halt olmaz hem plot armor hemde yazarin genclik aski naruto yamulur saske karizmadan odun vermez ole iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 IS THIS THE END FOR SASUKE?!! ehe 1960'ların batman dizileri böyle biterdi "IS THIS THE END FOR BATMAN AND ROBIN?!!" diye. nerdeee.. o rayban genjutsu geçiriyorsa zaten öyle laf olsun diye okuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 @kfg,bilmiyordum sağ ol,yalnız iş bayağı bir paraya dönmüş o zaman.Naruto'nun bu kadar seveni okuyanı var mıydı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Yanlız leak güvenilirmiş doğru çıktı 8 tailçakra eğitimi vs Hincik bu 8 tail narutoyu tilkinin çakrasını kullanma konusunda eğitcek kanki olacaklar naruto ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 nereden cıktı o leak ? kishi ile bi interview falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bi kaç hafta once hatta buradada tartışmasını yapmışdık sanırım bakmak lazım onceki sayfalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 is this the end for Sasuke? OFC NO! HE'LL PEW PEW LIEK NP WITH NEW AND MOST POWERFUL JUTSU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Bence şöyle olsun Ilk başta bu 8 tail kafasını kırsın bu sasuke'nin sonra sasuke kaçsın.Sonra naruto ile kapışsın bu 8 tail.Sonra narutoyu da dövsün.Ama naruto dan etkilenip narutoyu eğitsin.Sonra bişey olsun ölsün.Naruto gaza gelsin sonra herkesi dövsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Naruto tüm dünyayı dövsün :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sustum sustum dayanamadım. Kim kimi döverse dövsün ne olursa olsun. Pein (yada pain miydi?) dünyayı yok etsin ama Naruto Saskeyi adam akıllı bi dövsün ağzını yüzünü dağıtsın anime bitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Benim de içimde ukte ama naruto kıyamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ahahah bide bişey farkettim bu 8 tailed en son 2 sayfada.Kelebek gibi uçar arı gibi sokarım çünkü ben 8 kuyrukluyum diyo :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ahahaha sasukeyle iyi dalga geçti iyi geldi bana :D naruto da sage olma yolunda yürü be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 412 yok be dayak yiyemedi sasuke, adama tentakül formu açtırıyorlar galiba şimdiden. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 tokatladı biraz ama bunu yapamayanlarda var. bide direk chidoriyi yedi sonra gidip bu zayıflarla uğraşılmaz dedi takılıyo öle :D ezicek inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Naruto'nun olduğu kısımlar güzeldi. Özellike suratının kurbağya dönerken ki hali çok güldürdü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 SASKE TENTACLE SEKSE MARUZ KALSIN! OEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ya bleachexile a düşmemiş normalde cuma sabahtan olurdu...biri adres verebılırı plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 www.onemanga.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 pfft, binktopia bırakmıs naruto'yu ya... cidden cok iyiydi onların scanlation'ları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 farkı oluyor mu yaw? ne zaman sleepy fans'ten okuyorum hiç bir fark göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ceviride farklar oluyor, resim kalitesi olarak sleepyfans'da iyi, ama binktopia'nın cevirileri daha guzel geliyodu bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar