Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Sasuke embesil zaten çoğu kişi anlamıştır ithacinin iyi olabileceğini.Milleti böcek gibi ezecekken sadece göz dağı verip gitti kaç kere.Kesin iyidir demiyordum ama çoğu kez iyi olduğunun sinyallerini verdi. Ben bütün clanı öldürdüğünü sanmıyordum ama öldürmesinin nedeni varmış.Madaranın öldürdüğünü düşünüyordum tek başına.İthacinin gelip sasukeyi koruduğunu hayata bağlansın diye bu intikam olayını genjutsu ile kurguladığını tahmin ettim.Anayı, babayı, sevdiği kızı kesmiş adam zaten hayattan vazgeçmiş.Genede bir kaç yalan var ortada sasukeyi konohaya düşman etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 vay beee, öyle bir dramatize ettiler ki itachi'yi eheh yalnız madara'nın bunları anlatmasının ardındaki maksat iyi adam yapmak olmasa gerek herhalde, dur bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ya bence madaranın bunları anlatmasının nedeni, bir şekilde saskenın güvenini kazanıp,gozlerini flm calmak istiyor olabilir.Yada Akatsukiye sokmak için olabilir(2. seçenek daha olası adamlar patır patır ölüyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 gozlerini calacak olsa simdiye coktan calardı eheh =)... neyse sonunda bitti su uchiha geyigi, artık naruto falan konoha'ya donsun de su jiraiya olayını anlayalım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Yerine oturtmamak istersen oturmuyor. Yoksa oturuyor. Takilmayin cok. Basit bir cizgi dizi kendisi. Ninjalar falan var `spell cast` olaylari var. Sharingan falan da sacma. Diger yandan itachi my love. i want ur babies! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 abi olaya o açıyla baktıkdan sonra ne dizi izlersin nede anime.Her animenın kendıne has bir gerçekliği var.O açıyla bakmak gerekiyor olaylara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Sasuke nirvanaya erdi gibi.Cidden Konoha'ya dönme sinyalleri mi verecek acaba?İtachi'nin amacı buymuş Madara'ya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Benim anlamadığım, Madara'nın niye bunları anlattığı. Adam resmen kendi kuyusunu kazıyo fsgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Kendine has gercekligi icinde Naruto serisinin boyle dengesiz donusler, hareketler vb. hic de mantiksiz, senaryoya oturmayan seyler degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bu arada olayi soyliyim.. Konoha elderlari 2. Kyuubi olayini Uchiha'lar yapti saniyordu Madara'nin dedigine gore. Ama dogal afetti diyor. Jiraiya ise anladim ben olayi demisti. Olay sudur ki aslinda 2. Kyuubi olayi Uchiha summonu degil Pain summonu. Anladigi bu yani. Simdi Sasuke koye doner falan filan Pain'le depisirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 pain summon'ı oldugu nereden cıktı ya ? pain kontrol edebiliyor mu ki kyuubi'yi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ama summonlaya biliyo.(tahmini) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 benim en çok merak ettiğim painle naruto arasında bir akrabalık çıkıcakmı?Çok benziyorlar birbirlerine valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Yok ya, olmaz öyle şey sanmıyorum. Ama Pain vs Naruto kesin olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ya o deilde aslında birasda konuyla ilgisi yok ama ya aklıma geldide bu naruto cidden en dandik karakterlerden bırı filan oldu ya . yane teknikleri bakımından falan böle hepsi dandik. mesela ilk seride kage bunshinle güzel combolar yapıyordu ama o da sıktı artık. rasengan desen başta güzeldi ama chidori ondan kat kat daha güzeldi rasenganda sıktı. habire rasenganı geliştirdi fakat pek bişi farketmedi . yane o fuuton rasen shurikendi galiba o da öle güzel bişi deil bence . yane bi su kurbaga summon etme ii oluyoda onlada daha combo yaptıgını görmedim bi keresinde jiraiyanın katon bilmemneyle yaptıgı gibi patlayan shruiken :D yollayarak kurbagayla combo yapmıstı. yane manganın tüm bölümlerini okumadım ama bunlardan başka da bi jutsu bilmiyor sanırım . yane tamam baya gelişti filan artık düşünüp saldırıyo filan ama jutsu bakımından pek bişi bilmiyor. jiraiya filanda ögrtemez artık . diğer yandan sasukede jutsular bitip tükenmiyor ona hiç başlamayayım en iisi bitmez cünkü . yane bi sekilde naruto da sasukeyle denk olcak ilerki bölümlerde heralde ama nsl yapcak kishimoto onu bilmiyorm . siz ne düşünüyorsnz millet bu konuda ? yane rasenganla sasukeye denk olcagını yada peini yenebilcegini sanımıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 o konuda kesinlikle haklısın.Adan en dandik wind jutsusu bile bilmiyor.Bide kakashi artık bana denk oldun flm diyor.Nerde denk ya akıl var mantık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Uyutuyolar narutoyu bence arkadaşlar=( Kakashi yetiştin metiştin diyo da bence '' olm zaten fazla yaşaman sen '' diye düşünüyodur herkes:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 mass kage bunshin kadar işe yaramaz gösterişli jutsu seride yok sanırım, birinci bölümdeki salak dışında kimseyi yenebildiğini hatırlamıyorum onunla. yüzlerce naruto'yu tek tek ya da çoklu, uzaktan yakından tokatlayan adamlar elini sallasan ellisi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ya bide simdi aklıma geldi yane öncedende gelmiştide artık kyuubi chakrasını da kullanmıyor . yane önceden hep onun sayesinde kurtuluyordu durumdan ama sakuraya zarar verdigini ögrendikten sonra o chakrayı da kullanmıyor ve kullanmaz tahminimce . bi kaç bölüm sonra heralde yeni bir tane adam akıllı jutsu ögretir narutoya kishi sanırsam . galiba uchiha konusuda bitmiş mangada? son bölümleri okumadımda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Sawer said: o konuda kesinlikle haklısın.Adan en dandik wind jutsusu bile bilmiyor.Bide kakashi artık bana denk oldun flm diyor.Nerde denk ya akıl var mantık var. Gaz veriyorlar cem yılmaz misali Yaparsın aslansın kaplansın senı kesseler acımaz be naruto manyakmısın sen!!1 sonra salıyorlar önden düşman bunun kafasını gözünü açarken kage bunşin yage bunşin yorulunca bizimkiler kesior :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ben ilk başta o time skip'in sebeplerinden biri naruto'ya jutsu öğretmek sanıyordum. adam jiraiya ile gitmiş, öğrendiği tek şey genjutsu dispellemek. onu da tam öğrenememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 guyaa o ooma rasengan'mıdır nedir, buyuk rasengan'ı ogrendi, time skip basladıgında, bayagı gaza getirdiler, bi kullandı itachi'ye karsı, baska da bir ise yaramadı... futon rasen shuriken'e katılmıyorum, o cok cok guclu bir justu, kirin'den falan bile daha iyi, ama klasik kishimoto tribi, simdi de kullandırtmıyor jutsu'yu... naruto'nun taijutsu'sunu gelistirmesi gerek yoksa adam olmaz, adam'da teknik yok ki, kage bunshin acıp, pata kute dalıyor, her kage bunshin ilk vurusta oluyor, onu duzeltmesi lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hocasi ero sennin gariban naruto ne yapsin adam kari kiz pesinde kostururken arada egitmi narutoyu iste 3 ay kiz pesinde kosup 1 ay dispel calsitirmis sonra 6 ay kitap ayzmis 2 hfta kyuubi filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Sam said: mass kage bunshin kadar işe yaramaz gösterişli jutsu seride yok sanırım, birinci bölümdeki salak dışında kimseyi yenebildiğini hatırlamıyorum onunla. yüzlerce naruto'yu tek tek ya da çoklu, uzaktan yakından tokatlayan adamlar elini sallasan ellisi oldu. Abi yapma rasengan'ı öyle öğrendi, öyle geliştirdi. Çok ekmeğini yedi o jutsunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kfg said: naruto'nun taijutsu'sunu gelistirmesi gerek yoksa adam olmaz, adam'da teknik yok ki, kage bunshin acıp, pata kute dalıyor, her kage bunshin ilk vurusta oluyor, onu duzeltmesi lazım... Katılıyorum düşünsene 100 tane gai senpai veya rocklee :) açsınlar 5 er gate ondan sonra mass kagebunshin çok affedersin osuruk ile landmark değiştirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar