Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

ben viktor'un dediğinin olmasını bekliyorum cidden, itachi de madara aklını çelip akatsuki'ye katamasın diye amaterasu'yu verdi diye düşünmeden edemedim.

zaten akatsuki eleman alımına gidecekti, hemen katarlar şakşuka-küüün'ü aralarına heh

üçüncü ikisiyle birden kapıştı ama zombi halindeydiler, azami güçlerinde olduklarını sanmam o halde. hoş gerçi elini sallasan kage gücünde tip geziyor mangada uzun zamandır.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha, tam olarak bolumle ilgili bir sey yokmus neyse ki spoiler'ın icinde, ama spoiler'ı gorunce 399 cıktı sandım, harıl harıl nette yeni bolumu arıyorum spoiler'a bakmayayım diye =)... bu arada niye hala cıkmadı ya, simdiye cıkması gerekti normalde ?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bolumde mantik hatalari var ya da tobi sasuke'yi kafaliyor.

konoha istihbaratinda onemli bir yer teskil eden jiraiya kakashi'ye "yavas yavas kyuubi'nin dogal bir felaket olmadigini dusunmeye basliyorum" dediginde kakashi "naniii" diye kitlenmisti.

simdi sayin madara cikip da "e biliyorlar tabi kyuubi'yi uchiha'lar kontrol edebiliyor" diyince "sie pls" diyesim geldi

Sosyal ağlarda paylaş

399

ya oyle de, bence itachi'nin ardındaki gercek dedigi olay, sırf "itachi casustu, emirler altında bicti klanı" degil... yani o emirlerin gelisine kadar ki olaylar da, ki buna kyuubi'nin saldırısının arkasındaki gercek de dahil, onceden soyledigi gibi yalnızca, sandaime, advisor'lar, danzou ve madara tarafından biliniyordu, zaten bu bolumde de diyor ya black ops (anbu root'u kastediyor sanırım, cunku danzou'nun adı gecti) uchiha'ları gozetim altında tutuyordu diye, onun icin her seyi bilen cok az kisi var iste, bunlardan biri de danzou... bunlar konoha'daki en yuksek adamlar sonucta, o yuzden jiraiya'nın bilmemesi dogal, kakashi'nin bilmemesi hayli hayli dogal bence... tabii madara yalan da soyluyor olabilir, ama cok da bir neden yok bence su anda yalan soylemesi icin (elbette saske'yi kandırmak icin yalan soyler de su anda soyledigi yalanlar saske'yi konoha'ya karsı kıskırtacak yalanlar degil, olsa olsa uchiha'ya karsı kıskırtıp hatasını anlattıracak yalanlar, bir amacı yok yani bunların yalan olmasının, biz barıs istiyoduk, konoha, gucumuzden korktu, bizi bicti, hadi beraber konoha'yı yok edelim dese o zaman tamam mesela), su anda tek sorun madem konoha vs madara'ydı, itachi'de konoha'nın adamıydı, ne arıyo madara'nın yanında (casus bile olsa, madara'nın madem herseyden haberi var, niye tutuyor yanında) ? onu da ilerde anlarız artık, bu daha surecek gibi gozukuyor =)...

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...