Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 cocuk çizdikçe ekliyor devinarta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ben viktor'un dediğinin olmasını bekliyorum cidden, itachi de madara aklını çelip akatsuki'ye katamasın diye amaterasu'yu verdi diye düşünmeden edemedim. zaten akatsuki eleman alımına gidecekti, hemen katarlar şakşuka-küüün'ü aralarına heh üçüncü ikisiyle birden kapıştı ama zombi halindeydiler, azami güçlerinde olduklarını sanmam o halde. hoş gerçi elini sallasan kage gücünde tip geziyor mangada uzun zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Akatsuki oldukça azaldı,Sasuke hepsinin yerini dolduracak mı ki?Sanmam,deidara ile zor kapıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 saske bu gerekirse rasengan ogretir kishimoto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 artık saskenin mangekyösü var, unutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Britanyada Sasuke den sıkılmış olucakki duruma el atmış Suzaku vs Sasuke http://img46.imageshack.us/img46/4706/1208857360584sb4.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Benim de mangekyom var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 bu hafta naruto yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 bu hafta da yok, bu golden week dedikleri olay neyse artık, bi hafta cıkarıyor, bi hafta cıkarmıyor =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Golden Week dedikleri meret bir sürü tatil gününün denk geldiği bir hafta. Millet aradaki tatil olmayan günleri de ekip topluca tatil yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Japonlar çok kısaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Japonlar kadar tatil yapan millet ya çok azdır, ya da yoktur. Yazın işleri okulları açıp, yaz tatili diye 1-2 haftalık süre koymak; kışın ve baharları sürekli tatil yapmak nası bi mantık hala anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Çiçek açma günü gibi tatilleri var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 399 kaç bölüm sonra eroyu tekrardan çizmiş kishi bakalım eronun casusu itachimi cıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 son cikan bolume link vermeden spoiler koymak yasak olsun bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ahaha, tam olarak bolumle ilgili bir sey yokmus neyse ki spoiler'ın icinde, ama spoiler'ı gorunce 399 cıktı sandım, harıl harıl nette yeni bolumu arıyorum spoiler'a bakmayayım diye =)... bu arada niye hala cıkmadı ya, simdiye cıkması gerekti normalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ehehe ben de 399 ariyordum sagda solda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 399 Çıktı Online okuma tıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 off, iyi bolumdu bayagı =), benim hosuma gitti, boyle tek bir bolumde cok bilgi oldu mu guzel oluyor ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ya bolumde mantik hatalari var ya da tobi sasuke'yi kafaliyor. konoha istihbaratinda onemli bir yer teskil eden jiraiya kakashi'ye "yavas yavas kyuubi'nin dogal bir felaket olmadigini dusunmeye basliyorum" dediginde kakashi "naniii" diye kitlenmisti. simdi sayin madara cikip da "e biliyorlar tabi kyuubi'yi uchiha'lar kontrol edebiliyor" diyince "sie pls" diyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bölüm çıkmadan spoiler içericek resim koymam zaten veya spoilerın başına yazarım 399 Madara sasukeylen oynuyor gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 399 ya oyle de, bence itachi'nin ardındaki gercek dedigi olay, sırf "itachi casustu, emirler altında bicti klanı" degil... yani o emirlerin gelisine kadar ki olaylar da, ki buna kyuubi'nin saldırısının arkasındaki gercek de dahil, onceden soyledigi gibi yalnızca, sandaime, advisor'lar, danzou ve madara tarafından biliniyordu, zaten bu bolumde de diyor ya black ops (anbu root'u kastediyor sanırım, cunku danzou'nun adı gecti) uchiha'ları gozetim altında tutuyordu diye, onun icin her seyi bilen cok az kisi var iste, bunlardan biri de danzou... bunlar konoha'daki en yuksek adamlar sonucta, o yuzden jiraiya'nın bilmemesi dogal, kakashi'nin bilmemesi hayli hayli dogal bence... tabii madara yalan da soyluyor olabilir, ama cok da bir neden yok bence su anda yalan soylemesi icin (elbette saske'yi kandırmak icin yalan soyler de su anda soyledigi yalanlar saske'yi konoha'ya karsı kıskırtacak yalanlar degil, olsa olsa uchiha'ya karsı kıskırtıp hatasını anlattıracak yalanlar, bir amacı yok yani bunların yalan olmasının, biz barıs istiyoduk, konoha, gucumuzden korktu, bizi bicti, hadi beraber konoha'yı yok edelim dese o zaman tamam mesela), su anda tek sorun madem konoha vs madara'ydı, itachi'de konoha'nın adamıydı, ne arıyo madara'nın yanında (casus bile olsa, madara'nın madem herseyden haberi var, niye tutuyor yanında) ? onu da ilerde anlarız artık, bu daha surecek gibi gozukuyor =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ergenekon konoha departmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Sasuke'nin mal mal bakıp rezil olduğu her sayı benim için güzeldir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bence sasukeyi konohaya düşman etmeye çalışıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar