Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

naruto dunyasi ikiye ayrilir

uchihalar ve digerleri

uchihalar her halti yer normaldir

bi cikar tum ailesini dograr

digeri cikar kyuubi yi konohanin ustune salar

oburu gider ay em mor spesil den enivan, vorsip miiii! diye gezer kyuubi ye ayar verir filan

eger isin icine uchihalar girerse mantik filan aramayin

motrisk gibi bisi
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

397

ya ne olacak siz de naruto'yu iyice amele yaptınız, çocuk kakuzu'yu one shot'ladı ki saske-küüünnn deidara'dan ancak kaçarak kurtuldu. dediğiniz kadar büyük fark yok bence, hiç olmadı naruto birkaç kuyruk daha açar. daha dört kuyrukta canına okuyordu oroçi'nin.

naruto zaten tek jutsu insanı. hatta bunun geyiğini oro ile ero sannin yaptılar. ero, önemli olan jutsu sayısı değil, insanın başarma istediğidir diye açıklıodu orociye durumu. yani narutonun bundan sonra da olup olacağı o rasengandır.

ayrıca naruto kuyruk açıp kapışmaz artık kimseyle. trip yaptı, kapadı o defteri. kankalarımı inccitiorum dedi. anahtar la ilgili efsane bi geyik var, o anahtar narutoya gircek ve benim kanaatim bi şekilde naruto ve kyubi birleşecekler. yani naruto kyubiyi domine edicek bi şekilde.

bundan sonra olay bence madara nın sasukeyi aynı itachi yi nasıl gazlamayı başardıysa doldurup akatsukiye almasıyla şekillenicek. itachi de madaradan nefret ediodu ama akatsukideydi. sasuke yeni akatsuki olur yakında. tüm bu geyikler onun için.

yeni naruto da sasukeyle kapışacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle saçmalığa inanmıyorum tüm bir ömrün sadece kage bunsihn ve rasengan ile geçeceğini şu an hikaye akatsuki arka planda olmak üzere uchiha üzerinde geçiyor buralar aralandıktan sonra esas oğlan yine naruto olacak ve bizi ilk sezondaki gibi paso sürprizlerle gaza getircek :P
Hatırlarsanız ilk sezon ortalarında naruto acayip saçma yerlerde acayip güçleniyordu ve emo çocuğumuz saske bunları çekemiyordu şimdi tam tersi işleniyor sanırım yazarın amacı iyi ve kötünün savaşı olacak bu durumda sasuke vs naruto işlenecek kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten kishimoto, sasuke'yi antagonist olarak düşünmüş en başından, bu da durumla çok uyuşuyor.

bence naruto bir şekilde rinnegan ile ilişkili çıkacak. özellikle rinnegan'ın budism'deki "six path" olayı ile ilişkili olmasından sonra pein'in path'lerinden biri naruto olabilir diye bile düşünmeye başladım. oradan bir şekilde bağlayacak gibi kishimoto. yoksa boşuna bir de rinnegan çıkararak kafa karıştırmanın bir manası olmaz. başka bir justu gibi gösterirdi, biz de şaşırmazdık.

neyse, sasuke akatsuki'ye girerse tek bir şey bilirim, o giysileri giymem ben der, trip yapar. emokid ya..
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız daha Pain denen bir karakter var. Bana sorarsanız asıl sürpriz Pain'den gelecek. Ayrıca ikinci bir Time-skip bekliyorum. Bu kez Naruto dağa çıkıp kurbağlar ile kanki olacak gibi geliyor. Ayrıca Naruto ile Sasuke arasında o kadar çok Jutsu farkı yok. Sadece Sasuke 3-5 tane fazladan Fire Jutsu biliyor. Tabiki Susanoo, Amaterasu filan işin içine girerse durumlar biraz değişir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...