Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Japonyaya biri küçük emrah filmlerini yollamış.Vay be itahci en derin duyguların insanıymış. Neyse hikayenin gidişatı belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Saçmalık hikaye haftalıkmı yazılıyor anlamadımki madem 1 parmak dokunuşuyla her teknik aktarılabiliyorsa millet niye yırtınıyorki birşeyler öğrenebilmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 naruto dunyasi ikiye ayrilir uchihalar ve digerleri uchihalar her halti yer normaldir bi cikar tum ailesini dograr digeri cikar kyuubi yi konohanin ustune salar oburu gider ay em mor spesil den enivan, vorsip miiii! diye gezer kyuubi ye ayar verir filan eger isin icine uchihalar girerse mantik filan aramayin motrisk gibi bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Sam said: 397 ya ne olacak siz de naruto'yu iyice amele yaptınız, çocuk kakuzu'yu one shot'ladı ki saske-küüünnn deidara'dan ancak kaçarak kurtuldu. dediğiniz kadar büyük fark yok bence, hiç olmadı naruto birkaç kuyruk daha açar. daha dört kuyrukta canına okuyordu oroçi'nin. naruto zaten tek jutsu insanı. hatta bunun geyiğini oro ile ero sannin yaptılar. ero, önemli olan jutsu sayısı değil, insanın başarma istediğidir diye açıklıodu orociye durumu. yani narutonun bundan sonra da olup olacağı o rasengandır. ayrıca naruto kuyruk açıp kapışmaz artık kimseyle. trip yaptı, kapadı o defteri. kankalarımı inccitiorum dedi. anahtar la ilgili efsane bi geyik var, o anahtar narutoya gircek ve benim kanaatim bi şekilde naruto ve kyubi birleşecekler. yani naruto kyubiyi domine edicek bi şekilde. bundan sonra olay bence madara nın sasukeyi aynı itachi yi nasıl gazlamayı başardıysa doldurup akatsukiye almasıyla şekillenicek. itachi de madaradan nefret ediodu ama akatsukideydi. sasuke yeni akatsuki olur yakında. tüm bu geyikler onun için. yeni naruto da sasukeyle kapışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Öyle saçmalığa inanmıyorum tüm bir ömrün sadece kage bunsihn ve rasengan ile geçeceğini şu an hikaye akatsuki arka planda olmak üzere uchiha üzerinde geçiyor buralar aralandıktan sonra esas oğlan yine naruto olacak ve bizi ilk sezondaki gibi paso sürprizlerle gaza getircek :P Hatırlarsanız ilk sezon ortalarında naruto acayip saçma yerlerde acayip güçleniyordu ve emo çocuğumuz saske bunları çekemiyordu şimdi tam tersi işleniyor sanırım yazarın amacı iyi ve kötünün savaşı olacak bu durumda sasuke vs naruto işlenecek kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 zaten kishimoto, sasuke'yi antagonist olarak düşünmüş en başından, bu da durumla çok uyuşuyor. bence naruto bir şekilde rinnegan ile ilişkili çıkacak. özellikle rinnegan'ın budism'deki "six path" olayı ile ilişkili olmasından sonra pein'in path'lerinden biri naruto olabilir diye bile düşünmeye başladım. oradan bir şekilde bağlayacak gibi kishimoto. yoksa boşuna bir de rinnegan çıkararak kafa karıştırmanın bir manası olmaz. başka bir justu gibi gösterirdi, biz de şaşırmazdık. neyse, sasuke akatsuki'ye girerse tek bir şey bilirim, o giysileri giymem ben der, trip yapar. emokid ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 :) bence, ben varsam pain ikinci adam olsun, leader ben olayım banane de diyebilir. itachinin gözleri acaba sasukeye verirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Yalnız daha Pain denen bir karakter var. Bana sorarsanız asıl sürpriz Pain'den gelecek. Ayrıca ikinci bir Time-skip bekliyorum. Bu kez Naruto dağa çıkıp kurbağlar ile kanki olacak gibi geliyor. Ayrıca Naruto ile Sasuke arasında o kadar çok Jutsu farkı yok. Sadece Sasuke 3-5 tane fazladan Fire Jutsu biliyor. Tabiki Susanoo, Amaterasu filan işin içine girerse durumlar biraz değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ögreticen narutoya itachinin clone bomb tekniğini konohanın elkaide şubesi gibi dolaşacak bak ozaman akatsuki filan kalıyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 yosh, anime de daha yeni sasuke vs naruto karsılasmıs biri olarak spoları okudum.. ve cok daha mrk etmekteyim iyi mi =) bi de nası siyah beyaz takip ediyorsunuz sıkılmadan onu çözemiyorum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 şöyle ki, ilk başlarda çok sıkıcı, daha sonra havasına kapılıyor insan. ben animeyi bırakalı çok oldu misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 renkli olanları biraz da olsa okumaya çalıstım misal narutonun başlangıcı gibi ama animede sahneleri görüpte mangayı okuma çabası içine girdiğimde iki ayrı dünyaymış gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 naruto guclenicek diye umitlenmeyin kishimoto bu sene sasuke sakura ve kakashi ustune calisicagini soyledi ve "naruto has to wait" dedi gariban naruto ilk bolumden beri bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 tamam işte sasukenin, kakashinin fln üstüne çalışırken bir yandanda naruto'ya antreman yaptırır. tabii hala rasenganı geliştirirse küfür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 kagebunshin gelsitirir o zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Hakkaten geliştirsin artık şu bunshinleride bi boka yarasın.Şu bomba mevzusu güzel olurdu bi taju çektiğinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ero ninjutsu gelisitirsin ero sennin in anisina :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Ero ölmedi np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 konohamaru bile geçti zaten ero bunshin no jutsu olayında, naruto'nun bazen ciddi kalas olduğunu düşünmeden edemiyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 naruto'nun daha gelistirilmis perverted jutsu'sunu goremedik ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 konohamaru'nunki sakura'yı bile baştan çıkarttı ama, çocuk herkese karşı çalışan jutsu yapmış ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 off buraya bi itachi gaiden ne iyi gider şimdi 4 5 hafta. içinde yondaime madara'yla kapışsa fln ne iyi olur huehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Hayal ama güzel olurdu cidden.Bakalım neymişmiş İtachi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 şimdi ero sennin den söz acılınca aklıma geldi . ölmeden önce yazdıgı vs kod war dı ya o ne oldu ? manganın bir bölümünde bahsedildimi ? yada bilen warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 yok bahsedilmedi ama pain'in sirrini yazdi eger onuda soruyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar