Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Kaijad said:

Sam said:

vaaaay, şahane bir bölümdü!

498

yıllardır turuncu giymesinin esprisi, ŞANNAROOOmsu NEBAYO, aşık olmalarının hikayeleri, naruto'nun atılıp sarılması filan böyle iç ısıtan bir bölümdü. ağzım kulaklarımda okudum, süper olmuş.

sakura %99 kızı filan bunların, saçını annesinden, suratını babasından almış herhalde o da. leia & luke durumu dediğim gibi, hatta hinata'nın bahtı açılabilir "sasucke için gar'ım" demezse naruto. :p

böyle anime halinde izleyesim geldi şu çeptırı hemen şimdi, öyle güzel.

spo

bende sevdim bölümü

ama genede leia/luke tarzı bi klişe yapıcanı sanmıyorum kishinin.
bence sakuraya anneyi benzetme sebebi,minato/kushina ikilisi gibi bi naruto/sakura ikilisi yapmak.hani anne bahsediorda başlarda minatoyu pek sevmediinden soradan ısınmasından falan.Ayrıca naruto attığı yumruk klasik sakura yumruu hacı.

yanlız nası öldüğünden yada ölüp ölmediğinden falan hiç bahsedilmedi doru düzgün.çakrasını narutonun seal a falan verdiyse doğururken ölmüş olamaz.belki ölmemiştir dicem oda yeni sorular çıkarıyo.
fox da kushinayı tanıdı direk.fox mu öldürdü ki acep anayı?

bu arada anne arada "dattebayo" falan mı dio bana mı öle geldi ?çeviriden öle bi izlenim edindim "dattebayo" yazmasa bile.

fox kushinayı tanıdı çünkü dedi ya minato kushinanın chakrasından yardım almış fln seallarken ninetaili
Sosyal ağlarda paylaş

499

oha ne oldu öyle, rikudo sannin magataması çıktı boynunda. üç tane japon mitolojik artifact tamamlanmış oldu oroçi'nin kılıcı ve itaçi'nin aynasından sonra. sasucke'yi ancak öyle birşeyle devirtecek demek kişi kişisi.

kuşina da bombayı patlattı giderayak, şahane bölüm oldu. tilki de nakavt oldu, gerçi sekiz kuyruk gibi imana gelir diye düşünüyorum ileride ama.

bölüm 1'den beri merak edilen şeyi nihayet 500'de göreceğiz, yakışır.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...