Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Kaijad said: Sam said: vaaaay, şahane bir bölümdü! 498 yıllardır turuncu giymesinin esprisi, ŞANNAROOOmsu NEBAYO, aşık olmalarının hikayeleri, naruto'nun atılıp sarılması filan böyle iç ısıtan bir bölümdü. ağzım kulaklarımda okudum, süper olmuş. sakura %99 kızı filan bunların, saçını annesinden, suratını babasından almış herhalde o da. leia & luke durumu dediğim gibi, hatta hinata'nın bahtı açılabilir "sasucke için gar'ım" demezse naruto. :p böyle anime halinde izleyesim geldi şu çeptırı hemen şimdi, öyle güzel. spo bende sevdim bölümü ama genede leia/luke tarzı bi klişe yapıcanı sanmıyorum kishinin. bence sakuraya anneyi benzetme sebebi,minato/kushina ikilisi gibi bi naruto/sakura ikilisi yapmak.hani anne bahsediorda başlarda minatoyu pek sevmediinden soradan ısınmasından falan.Ayrıca naruto attığı yumruk klasik sakura yumruu hacı. yanlız nası öldüğünden yada ölüp ölmediğinden falan hiç bahsedilmedi doru düzgün.çakrasını narutonun seal a falan verdiyse doğururken ölmüş olamaz.belki ölmemiştir dicem oda yeni sorular çıkarıyo. fox da kushinayı tanıdı direk.fox mu öldürdü ki acep anayı? bu arada anne arada "dattebayo" falan mı dio bana mı öle geldi ?çeviriden öle bi izlenim edindim "dattebayo" yazmasa bile. fox kushinayı tanıdı çünkü dedi ya minato kushinanın chakrasından yardım almış fln seallarken ninetaili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Bu ne be...bi tilki'nin içinden veledin sülalesi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 KenshinHimura said: Bu ne be...bi tilki'nin içinden veledin sülalesi çıktı sorma bananne ve dedeyi ne zaman görcez acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 annesi çok tatlıymış. cnms ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 kushina, sasuke'nin kaynanası olduğunu bilseydi acaba hala bu kadar mutlu gozukebilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 madara'nin da fahri dunuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Annesine hakikaten daha çok benziyormuş naruto, duygusallığı olsun konuşması olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 mamothus said: kushina, sasuke'nin kaynanası olduğunu bilseydi acaba hala bu kadar mutlu gozukebilir miydi? Mum_Chamber said: madara'nin da fahri dunuru Abi yapmayın şöyle ya.. :( Soğuyorum bi anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 sasugay i gectim hadi, madara isminde dunurum olsa cocugumu evlatliktan reddederim bide "here is my boyfriend sasuke father, we are getting married" "son, I am disappoint..." cizmek lazim bir ara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bence renk karmaşası var narutoda en sonda "konoha's ornage hokage" yerine "Konoha's purple gaykage" demesi lazımdı. edik: yok vazgeçtim saskeye mor daha fazla yakışır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Acaba sasugay naruto esprileri yaptirmayacak kadar kendini sevdiren bolumler gelecek mi Umut etmek guzel sey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 audale said: Acaba sasugay naruto esprileri yaptirmayacak kadar kendini sevdiren bolumler gelecek mi Umut etmek guzel sey ya gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 mangastream said: Naruto is 75% done and will be out within the next 90 mins. Quite intense chapter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 499 http://mangastream.com/read/naruto/89152425/2 güzel bölümdü, haftaya da yokmuş naruto. çok da güzel iyi oldu tağğğam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 499 oha ne oldu öyle, rikudo sannin magataması çıktı boynunda. üç tane japon mitolojik artifact tamamlanmış oldu oroçi'nin kılıcı ve itaçi'nin aynasından sonra. sasucke'yi ancak öyle birşeyle devirtecek demek kişi kişisi. kuşina da bombayı patlattı giderayak, şahane bölüm oldu. tilki de nakavt oldu, gerçi sekiz kuyruk gibi imana gelir diye düşünüyorum ileride ama. bölüm 1'den beri merak edilen şeyi nihayet 500'de göreceğiz, yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 sage art - nonstop gargantuan rasengan barrage... şu şeye götüyle gülen bi tek benmiyim bu ne hal oldu ya nerde yanlış yaptın be adam ne hale getirdin şu mangayı...naruto kısayol 1'e sage mode almış 2'ye kage bunshin 3'e rasengan 12323232323 diye spamlıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 (tu) güzel bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Güzel bölümdü, sonunda narutoyla ilgili gerçeği öğreneceğiz gelecek bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Bölüm gayet güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 499 (tu) Kyuubinin afallaması Kushinanın imbazorluğu baya hoştu. Gider ayak patlattı yine Kushina bakalım neler anlatıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 the sage of six paths' i açıklayabilecek olan var mı? ben mi kaçırdım bu jutsuyu bi yerlerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 evet o six paths nereden çıktı? yakında narutoda rinnegan çıkmasın bide :S Acep itachinin verdiği dalga bumuydu yoksa kyubiyi emincemi mode değiştirdi. Bu arada tatile mi girdi noldu _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 kurbanlık dana kesişi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 499 Muhteşem bölümdü acayip tatmin oldum. Kushina'nin anlatacağı hikayede Uchiha yoksa ben de bir şey bilmiyorum ehueh naruto'nun boynunda 6 parçalı kolye vardı seal yaparken. Acaba sadece seal'a özel bir sey mi six path muhabbeti yoksa Naruto hidayete mi eriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar