Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Fortuna said: Sam said: çocuk bitmiş çakra ve yaralı haldeyken GERÇEKLİĞİ DİLEĞİNE GÖRE DEĞİŞTİREN jutsuya karşı 10dk savaştı. böyle bir saçmalığın olabilmesi imkansız olduğundan mangaka 4 karede filan aktardı kunai tokuşturmakla bu olayı. lord biritiş bile öldürüldü yani ne diyim ben bu karaktere. Asıl o gerçekliği dilediği gibi değiştiren gerzeğe ne demeli? Adam bilmem kaç defa oldupu yerde durduki öldürülüp yeniden doğup artislik yapabilsin. Git bir tane kunai bişey al, susano'o ile ok atan bebeyi öldür. Hayııır, onun yerine burda dikilip ölüp dirilip artislik yapacam! Sasuke vs Danzo gördüğüm en gerzek vs'lerden biriydi heralde. +1 hadi dünyada hala gözlerini kullanabilecei uchihalar olurda yaparsın artisliği narutodaki en saçma combattı abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 dağ danzo doğurdu zaten orası öyle. ama sasucke olmasa karşısındaki kesin öldürürdü kişimoto kişisi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 496 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bee'ye alıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Ehehe şaka olayı güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Güzel bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Wispy said: Ehehe şaka olayı güzeldi. anıra anıra güldüm, çok bariz olduğua halde :) yamato'nun surat ifadeleri bitiriyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 çok güzel bölümdü, hem komedi hem ekşın. hem de epikkkkkk sahneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 eheh guzel bolum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 of mükemmel gidiyo manga ayaklarımı yiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 tabi insanlar kalitesizlige alisti, guzel bolum gorunce ayaklarini yiyiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bee seriye renk kattı.. sasukeyi tokatlamasi bile yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Tokatlatmadı ki kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Ama o kapasite var(dı). Saske yeni patchlerle geri gelebilir. O ihtimali unutmayalımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 itachinin sharingan naklinden sonra daha oraya dönmedi manga. Bakalım ne olacak. Bu arada madara o ara biyerde rinnegan takmaktan bahsediyodu sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Söyle ona işin b.kunu çıkarmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Geç kaldın dostum. İşin boku çıktı, onu avuçlayıp sağa sola sıvamakla meşgul şu anda kishi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 abi boku çikmasi asil bu bolumde yahu 5. sayfadaki teknik nedir gene ya gerçi guzel bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 497Kushina Uzumaki!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 epikkkkkkk 497 valide hanım da geldi, o da okuyup üfleyince naruto'nun power up cepte. sasucke bir, naruto iki havadan güç kazanma konusunda. :p yalnız valide hanım nur gibi insan, baba da öyle. bu oğul hem aptal hem zıpır, kime çekmiş bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bayaaa iyi bi bölüm of çok seviyorum bu kadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 497 Baya güzel bölümdü. Kushina tatlı arkadaş yanaklarını mıncıklayarak sevmelik böyle. Bu arada o rasengan ilk defa mı göründü?(Sage Art-Gangantuan Rasengan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Tabii ki power of love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Sam said: epikkkkkkk 497 valide hanım da geldi, o da okuyup üfleyince naruto'nun power up cepte. sasucke bir, naruto iki havadan güç kazanma konusunda. :p yalnız valide hanım nur gibi insan, baba da öyle. bu oğul hem aptal hem zıpır, kime çekmiş bilmiyorum. sütçü!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Sene 2010 Hala Kage Bunshin Hala Rasengan :( Yine de sondaki süpriz güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar