Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Naruto ve bee aynı yalnız, sağ yanağa tokatta solu gösteriyorlar, ne olursan ol gel mantığındalar ya da.

belki o yüzden ikiside son sağ kalan jinchurikilerdir
Mesaj tarihi:
çok güzel bölümdü bence, devamlı aksiyon istenip de sonra "10 bölümdür aynı dövüş bu neymiş" denmesi de var. :p

495

itsugo ders al bak çocuk 3-5 çeptırda yendi DARKNESSSSSını.

yalnız bir ara "SANA İNANAN BANA İNAN!!!" diyen kamiya gibi oldu durum lol

ve nihayet tilki ile dövüşecek, süper bölümler geliyor. :)

Mesaj tarihi:
Zaten bu arc sonrasında akatsuki vs dünya savaşı olacağı için biraz sabır gerekiyor.O savaştan sonra da hikaye bence devam etmez gibi, naruto istediklerine ulaşacaktır tahminen. Sonra da naruto 60 yaşındayken ki manga serisi başlar :D
Mesaj tarihi:
şimdi akatsuki vs ninja world olucakta, bakıyorum şöyle bi duruma, saske'nin tayfa + akatsuki toplam 10 kişi falan ediyor. bizim bilmediğimiz ordusu mu var madaranın, nası savaş bu :P
Mesaj tarihi:
madara
kabutomaru (mezardaki tayfası)
sinek kapan
kisame ( adada ya mokoko olacak ya da 8 kuyrukluyu yiyecek )

sasuke
sucu çocuk
hayvan sevici

öteki hatun konahada zaten.

Sasuke tayfası çöp te , madara tayfası gayet perişan edebilecek bi tayfa.
Mesaj tarihi:
Beyt said:

Wishmaster said:

sasuke başlı başına bi ölüm makinesi.

susanolar ameterasular..

Dimi dimi dipsiz çakra kuyuları falan

Ben daha sasukenin cakrasinin bittigni gormedim tam bitti diyosun cakiyo bi skill
Mesaj tarihi:
çocuk bitmiş çakra ve yaralı haldeyken GERÇEKLİĞİ DİLEĞİNE GÖRE DEĞİŞTİREN jutsuya karşı 10dk savaştı. böyle bir saçmalığın olabilmesi imkansız olduğundan mangaka 4 karede filan aktardı kunai tokuşturmakla bu olayı.

lord biritiş bile öldürüldü yani ne diyim ben bu karaktere.
Mesaj tarihi:
Sam said:

çocuk bitmiş çakra ve yaralı haldeyken GERÇEKLİĞİ DİLEĞİNE GÖRE DEĞİŞTİREN jutsuya karşı 10dk savaştı. böyle bir saçmalığın olabilmesi imkansız olduğundan mangaka 4 karede filan aktardı kunai tokuşturmakla bu olayı.

Asıl o gerçekliği dilediği gibi değiştiren gerzeğe ne demeli? Adam bilmem kaç defa olduğu yerde durduki öldürülüp yeniden doğup artislik yapabilsin. Git bir tane kunai bişey al, susano'o ile ok atan bebeyi öldür. Hayııır, onun yerine burda dikilip ölüp dirilip artislik yapacam!

Sasuke vs Danzo gördüğüm en gerzek vs'lerden biriydi heralde.
Mesaj tarihi:
Fortuna said:

Sam said:

Asıl o gerçekliği dilediği gibi değiştiren gerzeğe ne demeli? Adam bilmem kaç defa oldupu yerde durduki öldürülüp yeniden doğup artislik yapabilsin. Git bir tane kunai bişey al, susano'o ile ok atan bebeyi öldür. Hayııır, onun yerine burda dikilip ölüp dirilip artislik yapacam!

Sasuke vs Danzo gördüğüm en gerzek vs'lerden biriydi heralde.

+810237498237892365724935
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...