Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

çok güzel bölümdü bence, devamlı aksiyon istenip de sonra "10 bölümdür aynı dövüş bu neymiş" denmesi de var. :p

495

itsugo ders al bak çocuk 3-5 çeptırda yendi DARKNESSSSSını.

yalnız bir ara "SANA İNANAN BANA İNAN!!!" diyen kamiya gibi oldu durum lol

ve nihayet tilki ile dövüşecek, süper bölümler geliyor. :)

Sosyal ağlarda paylaş

çocuk bitmiş çakra ve yaralı haldeyken GERÇEKLİĞİ DİLEĞİNE GÖRE DEĞİŞTİREN jutsuya karşı 10dk savaştı. böyle bir saçmalığın olabilmesi imkansız olduğundan mangaka 4 karede filan aktardı kunai tokuşturmakla bu olayı.

lord biritiş bile öldürüldü yani ne diyim ben bu karaktere.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

çocuk bitmiş çakra ve yaralı haldeyken GERÇEKLİĞİ DİLEĞİNE GÖRE DEĞİŞTİREN jutsuya karşı 10dk savaştı. böyle bir saçmalığın olabilmesi imkansız olduğundan mangaka 4 karede filan aktardı kunai tokuşturmakla bu olayı.

Asıl o gerçekliği dilediği gibi değiştiren gerzeğe ne demeli? Adam bilmem kaç defa olduğu yerde durduki öldürülüp yeniden doğup artislik yapabilsin. Git bir tane kunai bişey al, susano'o ile ok atan bebeyi öldür. Hayııır, onun yerine burda dikilip ölüp dirilip artislik yapacam!

Sasuke vs Danzo gördüğüm en gerzek vs'lerden biriydi heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Fortuna said:

Sam said:

Asıl o gerçekliği dilediği gibi değiştiren gerzeğe ne demeli? Adam bilmem kaç defa oldupu yerde durduki öldürülüp yeniden doğup artislik yapabilsin. Git bir tane kunai bişey al, susano'o ile ok atan bebeyi öldür. Hayııır, onun yerine burda dikilip ölüp dirilip artislik yapacam!

Sasuke vs Danzo gördüğüm en gerzek vs'lerden biriydi heralde.

+810237498237892365724935
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...