Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

hikaye bariz belli

8 tail ile naruto bulusucak, 8 taildan o sealin ayrdimiyla kyubii yi kullanmayi ogrenecek tam anlamiyla

sonra saske ile savasirken saske ametras spamlamaktan yorulucak gene, ama narutoda kyubii nin gucunu kaybedicek

back to chidori vs rasengan, arada iki kage bunshinde atar

2-3 dakka tam guc naruto vs sasuke den etkiler pesinden 40 dakika emo faggotry her zamanki gibi
Sosyal ağlarda paylaş

490 erken spo dikkat

dayanamayıp erken spolara baktım.kabuto gümbür gümbür gelmiş harbiden.

kabuçimaru hala saskenin gözleri istio.madara reddedersem dediğinde de,cevap olarak bi coffin daha cıkarıyor.coffin in içinde kim olduğu görünmüo ama madarayı baya gerio içerdeki kimse.Kabul edio sonunda müttefik olmayı.

bu yeni coffindeki muhtemelen gerçek madara uchiha olabilir .
bizim madaramız/tobimizde muhtemelen obito cıkacaktır böle bi durum olrsa.

first hokage olamaz garanti.3rd onu seallemişti.

Sosyal ağlarda paylaş

Kaijad said:

490 erken spo dikkat

dayanamayıp erken spolara baktım.kabuto gümbür gümbür gelmiş harbiden.

kabuçimaru hala saskenin gözleri istio.madara reddedersem dediğinde de,cevap olarak bi coffin daha cıkarıyor.coffin in içinde kim olduğu görünmüo ama madarayı baya gerio içerdeki kimse.Kabul edio sonunda müttefik olmayı.

bu yeni coffindeki muhtemelen gerçek madara uchiha olabilir .
bizim madaramız/tobimizde muhtemelen obito cıkacaktır böle bi durum olrsa.

first hokage olamaz garanti.3rd onu seallemişti.

ozaman işte olay saskenin taraf değiştirmesine, susano ile o elemanların seallanmasına , kyubinin üzerine binip kıbraç vurmacaya dogru gidecektir.

Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

GERGE said:

Kabuto kimi diritti ki? Yondaime? Saga of the Six Paths?

eğer tobi cidden madara ise yondaime'dir.. eğer tobi çakma madara ise tabuttan kimin çıkacağını tahmin etmek güç. Asıl madara olabilir ^^

eğer o tobi ise çıkardığı şu tobinin aşık oldugu takımdaki medical ninja hatun olabilir...
eğer madara ise kardeşi olabilir...

Sosyal ağlarda paylaş

Aslında 4. olması saçma olur çünkü kyubi'yi seallerken 4.'nün kendi ruhunu feda etmiş olması lazım yani edo tensei ile dönmesinin mümkün olmaması gerekiyor.

Aynı nedenden 1. 2. 3.'de gelememeli. Kısaca o tabuttaki herkimse Hokage değil.

İlk Rinneganlı adam olma ihtimali (Sage of the six paths'dı galiba) de baya düşük Kabuto'nun o kadar hax powerı yoktur bence.

Madara'nın kardeşi veya şimdiki Madara sahteyse gerçek Madara olabilir. Ama Madara'nın kardeşi Madara onun gözlerini aldıktan sonra korkulacak birşey olmaktan çıkmıştır bence. Eğer şimdiki Madara sahteyse gerçek Madara olabilir tabuttaki. Veya hiç tanımadığımız birisi de olabilir. Belki Sage of the six paths'ın çocuklarından birisidir.

Sosyal ağlarda paylaş

Kaijad said:

490

neyse ki salak naruto buff ı geri çevirmedi.
umarım kisame bee yi öldürmezde,bee narutoyu eğitir bu konuda.
ama öyle yada böyle bu savaşın sonunda bee nin hayatta kalmasına pek ihtimal veremiyorum.

ben de şunu merak ediyordum. octopus ne alaka filan diye.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...