Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

cado said:

adam tüm köyü katleden pain i affetti.saskeyi hayatta pataklamaz.birde bu naruto ya zorlada olsa bence tilkiyi kontrol etmeyi öğretcekler.köylerin madara ya karşı en büyük kozu 8 kuyrukla birlikte naruto

abi yanlız önce pain'i patakladı sonra affetti. Sasuke'yle de öyle olur heralde "knock some sense into him" muhabeti.
Sosyal ağlarda paylaş

keşke 2-3 yıl daha geçse de reşit olsalar artık cidden.

481

geçmişte geçen kısım güzeldi ama nidaime orada ziyan olmamıştır sadece 20 kişiye umarım, 1vs1000 atıyor sasucke gibiler çünkü.

danzou da o kadar illet bir tip olmasına rağmen sasucke'ye öyle aptalca yenildi diye üzüldüm heh. karin'in ölüsü seallandı anlaşılan, sasucke heallenemeyecek artık. bu ne demek:

sasucke artık çizik bile almayacak demek tabii ki lol

sakura kendini öldürtmez umarım, sasucke'nin karşısına naruto bile çıksa emin değilim artık kimin öleceğinden. naruto'nun plot armoru bile delebilir.

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin

481

valla sam aksini düşünüyorum umarım sakurada kendini öldürtür hem gereksiz çiyan bir karakterdne kurtulmuş oluruz hemde narutonun sasukeyi öldürmesi kesinleşir ,gerçi köyü katleden adama bile namusumsun çekti bu olay bile olsa imkan yok sasukeyi öldürsün jirayadan öğrenmiş olduğu polyanna felsefesi işleri kötü etkiliyor.. karinin ölmesinede cok sevindim ne öyle heal pot misali sürekli gel bi ısırık al diyor umarım önümüzdeki bölüm reslemezler

Sosyal ağlarda paylaş

virus

yok karin critical mission failure ekranı gördü danzou kara delik açınca ehu

sakura'yı sasori zamanının hatırına tutuyorum ben gene, 26'ıncı bölümü herhalde 10 kere seyretmişimdir heh. zaten sakura savaşırsa yanındakiler de dalar, lee filan da güme gider.

naruto da senin dediğin gibi, sakura'ya o kadar zaman asılmasa gay derdim. dünyanın bir no'lu sasucke fanboi çünkü.

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin

sam

abi dediğin gibi sasori savaşından sonra sakura sempatimizi kazandı ama şaka gibi 13yılda 481 bölüm geçmiş kız ilk bölümden beri ana karakterle beraber gözükmüş ama tek savaşı var..
ps2deki naruto oyununu sadece sasukeyi dövebilmek için çektim bütün karakterlerle tektek dövüyom allahtan daha orda darkness abilitysi acılmamış yoksa o zevktende mahrum kalıcaz.

Sosyal ağlarda paylaş

Danzoya üzüldüm ya.

Fuuin jutsu da bir nane yapamadı ya. Belki burnu murnu kanar falan dedim Sasukenin ama ııh.

Artık midem bulanıyor Sasuke episodelarında. Pain'den beri Naruto actionu yok ulan.

Sasukeyi yatıracaksın sokağa ağzını açtırıp ısırtacaksın kaldırımı. Sonra ensesine gömeceksin tekmeyi ancak o zaman tatmin olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...