Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Lan bu sasugayi aynı saç stili ve kıyafetiyle bırakacan Maltepe'nin ortasına, mangekyou sharinganmış, susanooymuş anında yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 itachinin yerinde olsam beni yenmek istiyosan polyanna gibi ol THE TRUE POWER LIES WITHIN BUDISM derdim adam ederdim onu serseri oldu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Kojiroh said: Lan bu sasugayi aynı saç stili ve kıyafetiyle bırakacan Maltepe'nin ortasına, mangekyou sharinganmış, susanooymuş anında yalan olur. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Dont mess with Uchiha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Adam kabilenin yarısını tek koluna toplamış, sasuke'nin lafa gel. Spastik bu çocuk vallahi spastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 butun koyunu kestirdim biraderine, uchiha mi kaldi monacodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ahahah bu muhabbetlere bitiyorum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 DIMTISDIMTIS DARKNESSSSSSSSSSS Sasuke sacrifices karin for his revenge and enters true darkness for his revenge and enters true darkness enters true darkness darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 DADADADADADADADADARKNEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSS ozzy osbourne olucak sonunda saske, ya da ozzy gelip azini kiricak, i'm the fuckin prince of fuckin darkness diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Darkness -> True Darkness -> Pure Darkness -> The Darkness pokemon kılıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 YO DAWG I HEARD YOU LIKE DARKNESS SO WE PUT A DARKNESS INTO UR DARKNESS SO YOU CAN HAX WHILE U HAX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Kishi bu sefer naruto'ya evire çevire dövdürmezse bu çocugu Hiroşima yapacaklarımın yanına torpil, maytap gibi kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Dream on. Adam chakra sisteminin tamamen dışında bir kere. 0 chakrayla mangekyou açıyor, raikiri falan yapıyor NP Mangekyousu sürekli açık, normalde şimdiye kadar çoktan kör olması lazım ama darkness for lulz Karin denen bullshit karı da pocket healer, birşey olunca hemen bubble açıp healliyor. Small Spo (Bence Kishi öldürmeyecek Karini zaten, sonra başka bir res mekanizması bulması gerekecek) EMOTAIL>9 tail. Suck it up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Daha öncede buraya koymuştumda Mangahelpersdan favori alıntım: said: Unlike you most sasuke haters, I actually want to see the bare chest of Sasuke. Only when Naruto is thrusting a FRS into it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Wispy said: Dream on. Adam chakra sisteminin tamamen dışında bir kere. 0 chakrayla mangekyou açıyor, raikiri falan yapıyor NP Mangekyousu sürekli açık, normalde şimdiye kadar çoktan kör olması lazım ama darkness for lulz Karin denen bullshit karı da pocket healer, birşey olunca hemen bubble açıp healliyor. Small Spo (Bence Kishi öldürmeyecek Karini zaten, sonra başka bir res mekanizması bulması gerekecek) EMOTAIL>9 tail. Suck it up jangekyo şaringan açacak yeni bi level atlayıp karini hayata döndürecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 zaten bir hikayenin kalitesini ve yazarin yetenegini anlamak icin tek brisey bakmak gerekir oluler olu kaliyormu bir kere bile olsa olen karakter resleniyorsa direk cope atican yazarida hikayeyide (OSS paragarfi gibi oldu lan bu ahueheuehu) JUST STAY DEAD FFS!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 öyle deme ama project lazarus iyiydi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Viktor said: zaten bir hikayenin kalitesini ve yazarin yetenegini anlamak icin tek brisey bakmak gerekir oluler olu kaliyormu bir kere bile olsa olen karakter resleniyorsa direk cope atican yazarida hikayeyide (OSS paragarfi gibi oldu lan bu ahueheuehu) JUST STAY DEAD FFS!! diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 THAT'S THE WAY IT SHOULD BE!!! MASAKA?!! VIKTOR = EMIYA-KUN??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 off-topic falanda bu emiya beni benden alıyor arkadaş. :) neyse ginede birilerinin elbet sasukenin beline kütüğü verecegine dair umudumdan vazgecmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Bu çocuk inanılmaz iyi. Sahneye gel of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 iyidir shirou :3 http://img689.imageshack.us/img689/9243/posterdominance.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FrostXian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Ne kadar god mode gezerse Sasuke, Naruto ağzında patlattığında o kadar keyifli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ne patlatmasıya öpüşüp barışıcaklar en sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 adam tüm köyü katleden pain i affetti.saskeyi hayatta pataklamaz.birde bu naruto ya zorlada olsa bence tilkiyi kontrol etmeyi öğretcekler.köylerin madara ya karşı en büyük kozu 8 kuyrukla birlikte naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar