Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mantıklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Naruto istese, sharingan taze bitti ama yeni bir rasengan geldi, onu vereyim der kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 benim korktuğum kafasının arkasından rinnegan çıkması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Millet orochimaru'nun yaptıklarına iğrenç derdi..(gerçi kolunu orochimaru yapmıştı galiba zaten :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Gönüller seninle Danzo.Taraftar çılgın. sipoyler Bu sasuke hep yutuyor genjutsuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dj_tata Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 lan danzo nun elinde kactane sharingan var ya???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Görünen 9 tane saydım.Arkalardada bi 8-9 tane vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Danzou tokatlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bu hafta erken çıkmış bölüm gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 476 bu kombat sasukenin beklediginden baya bi sert olacak gibi duruyor...danzounun sakladigi baska surprizlerde vardir kesin...yanliz sasuke oyle cool bi finish yapmaya calisirken olayin bu hale gelmesi ve suratinin aldigi sekil paha bicilemez >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 naruto nu küçüklüğünü buldum. http://img14.imageshack.us/img14/8347/27254897.png Bölümde de hiçbir şey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 spo danzo da artist ha adam da 3465387465 tane göz var, bırak gözler konuşsun diyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Kişiliktir mangada şu ana kadar ki roludür vs danzoudan tiksinmiştim. ancak bu bölümde ilk defa mantıklı konuşmasıdır ve herşeyden önce sasukeye "hadi bırak gözlerimiz konuşsun" yavrum diyerek mangekyou sharinganına genjutsu sokarak saygımı kazanmıştır. go danzou. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 mangekyou dan çok daha önce yaptı bende genjutsu yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bende sevmiyorum donzoyu ama şu saskeyi bir güzel dövse ne güzel olur. sfds birde ben bugun pazartesi sanıyorum lan diyorum ne çabuk çıktı hehe.dün okul olmayınca devreler karıştı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 spoiler saske çok çabuk başladı yalnız olaya direk susano kullanması bence yenileceği anlamına geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 http://i48.tinypic.com/kbu5ad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 476 naruto'ya inme geldi galiba, gerçek başına dank edemedi gene. kendine gelince "hepsi rüyaymış oh sasuckem sana geliyorum" diyecek kesin. danzou gibi şaringan istiflemiş adam yumruk atıp bırakacaktı zaten lol. bekliyordum ama beklediğimden güzel çıktı son sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 dreagloth said: mangekyou dan çok daha önce yaptı bende genjutsu yu. Çocukken yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Saniye bazında konusmus adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yalnız madara anime'de yüzünü gösterdi geçen hafta da tekrar düşündüm: benziyordu suratının görünen bölümü danzo'ya. ikisinin de sadece sağ gözünde şaringan var. hani diyorum, bu adam space-time olayının cılkını çıkarıp kendinden kopyalamış olmasın? kopyasını da sasucke'yi terbiyeli kebap haline getirmek için kullanıyor olmasın? böyle göz ve burun yanındaki çizgiler aynı gibiydi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Flashbacklerle bölüm mü yapılır ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Alexi_Septimus said: dreagloth said: mangekyou dan çok daha önce yaptı bende genjutsu yu. Çocukken yapmış. Sana hedşat atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Sam said: yalnız madara anime'de yüzünü gösterdi geçen hafta da tekrar düşündüm: benziyordu suratının görünen bölümü danzo'ya. ikisinin de sadece sağ gözünde şaringan var. hani diyorum, bu adam space-time olayının cılkını çıkarıp kendinden kopyalamış olmasın? kopyasını da sasucke'yi terbiyeli kebap haline getirmek için kullanıyor olmasın? böyle göz ve burun yanındaki çizgiler aynı gibiydi sanki. Saçı da benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yenilir kesin, madara alır kaçırır gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar