Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

476

bu kombat sasukenin beklediginden baya bi sert olacak gibi duruyor...danzounun sakladigi baska surprizlerde vardir kesin...yanliz sasuke oyle cool bi finish yapmaya calisirken olayin bu hale gelmesi ve suratinin aldigi sekil paha bicilemez >:D<

Mesaj tarihi:

Kişiliktir mangada şu ana kadar ki roludür vs danzoudan tiksinmiştim. ancak bu bölümde ilk defa mantıklı konuşmasıdır ve herşeyden önce sasukeye "hadi bırak gözlerimiz konuşsun" yavrum diyerek mangekyou sharinganına genjutsu sokarak saygımı kazanmıştır. go danzou.

Mesaj tarihi:
bende sevmiyorum donzoyu ama şu saskeyi bir güzel dövse ne güzel olur.

sfds birde ben bugun pazartesi sanıyorum lan diyorum ne çabuk çıktı hehe.dün okul olmayınca devreler karıştı tabi
Mesaj tarihi:

476

naruto'ya inme geldi galiba, gerçek başına dank edemedi gene. kendine gelince "hepsi rüyaymış oh sasuckem sana geliyorum" diyecek kesin.

danzou gibi şaringan istiflemiş adam yumruk atıp bırakacaktı zaten lol. bekliyordum ama beklediğimden güzel çıktı son sayfa.

Mesaj tarihi:
yalnız madara anime'de yüzünü gösterdi geçen hafta da tekrar düşündüm: benziyordu suratının görünen bölümü danzo'ya. ikisinin de sadece sağ gözünde şaringan var. hani diyorum, bu adam space-time olayının cılkını çıkarıp kendinden kopyalamış olmasın? kopyasını da sasucke'yi terbiyeli kebap haline getirmek için kullanıyor olmasın? böyle göz ve burun yanındaki çizgiler aynı gibiydi sanki.
Mesaj tarihi:
Sam said:

yalnız madara anime'de yüzünü gösterdi geçen hafta da tekrar düşündüm: benziyordu suratının görünen bölümü danzo'ya. ikisinin de sadece sağ gözünde şaringan var. hani diyorum, bu adam space-time olayının cılkını çıkarıp kendinden kopyalamış olmasın? kopyasını da sasucke'yi terbiyeli kebap haline getirmek için kullanıyor olmasın? böyle göz ve burun yanındaki çizgiler aynı gibiydi sanki.

Saçı da benziyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...