Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

474

oh sakura 2178963879126 kat daha olgun naruto'dan, yüzüne çarptı sai. ilk defa bir işe yaradı.

yalnız naruto tam akıllanmak üzereyken gaara'nın o dediğini neresiyle anlayacak acaba..

kakaşi hokage olmaya çalışırsa iç savaş mı çıkacak? masaka?!!

madara ve danzo en beklenmedik gelişme oldu, seal açma filan olayları varsa hakiki kapışacaklar demek. neden saldırdı madara ve danzo'nun esrar perdesi cidden var mı yoksa sadece kendi makyavelyi tarzında takılan köy ağası mı önceden dendiği gibi?

ve elbette..

SASUCKE BU SEFER KURTULABİLECEK Mİ?!!! DARKNESSSSSS ANO MASAKA?!!!

Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Aluriel said:

ramengan sdfghj

Abi 2 dk düşündüm ramengan kimin jutsusuydu diye.

zuhahuauhauhhua...

474

naruto akillan abicim artik ya nedirbu hokage yapicaklar adami hala salak salak dusunuo...buda aklini bulandirdi simdi bizimkinin 10 saat ne demeye calisti diye dusunur bide..madara vs danzou himm..kesin bununda altindan bi bityenigi cikar...yanliz bu danzou da neymis arkadas onun gozu bunun kolu sunun bacagi ninja dunyasinin frankenstein i gibi gezio..

Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

Wishmaster said:

Yoksa bir anne kartalın yavrusunu beslemesi gibi Danzo'yu alıp sasuke'ye mi bırakacak :D

bu başarılı postun için seni kutluyorum yemek yiyordum ekrana kustum pushuea die bi an sasukenin enik kuşlar gibi gevelendiğini hayal edince

hayal etmeye gerek yok daha seri baslaidgindan beri enik kuzlar gibi gevelemesinden baska bir olayini gormedik eheueheueehuehu

CIKCIKCIK REVENGE CIKCIKCIK ITACHIIIIIIIII CIKCIKCIK REVENGE CIKCIKCIK MOR SPECIAAAAAL CIKCIKCIK SPECIAL CIKCIKCIK DAKNESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS DUDUDUDUDDU DARKNESSSSSSSSSSSSSSSSSS DUDUDUDUDU DARKENEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSS
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...