Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 erken cikmis manga :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ramengan sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Oha hırsız danzo, adam voltranı oluşturacak yakında. sai de insan ilişkilerini master lamış. naruto da sasuke yi kesmeye karar verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 474 oh sakura 2178963879126 kat daha olgun naruto'dan, yüzüne çarptı sai. ilk defa bir işe yaradı. yalnız naruto tam akıllanmak üzereyken gaara'nın o dediğini neresiyle anlayacak acaba.. kakaşi hokage olmaya çalışırsa iç savaş mı çıkacak? masaka?!! madara ve danzo en beklenmedik gelişme oldu, seal açma filan olayları varsa hakiki kapışacaklar demek. neden saldırdı madara ve danzo'nun esrar perdesi cidden var mı yoksa sadece kendi makyavelyi tarzında takılan köy ağası mı önceden dendiği gibi? ve elbette.. SASUCKE BU SEFER KURTULABİLECEK Mİ?!!! DARKNESSSSSS ANO MASAKA?!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Ben olacak şeyi söyleyeyim. Konaha bebeleri sasgay i bulur. Tam girişecekken naruto gelir. Herkes durur, naruto son bir defa konuşmaya çalışır sasgay le. Tabiki fayda etmez, sonra naruto rage başlar ve saldırmadan önce arkasını dönüp, for frodo der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Aluriel said: ramengan sdfghj Abi 2 dk düşündüm ramengan kimin jutsusuydu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Wispy said: Aluriel said: ramengan sdfghj Abi 2 dk düşündüm ramengan kimin jutsusuydu diye. zuhahuauhauhhua... 474 naruto akillan abicim artik ya nedirbu hokage yapicaklar adami hala salak salak dusunuo...buda aklini bulandirdi simdi bizimkinin 10 saat ne demeye calisti diye dusunur bide..madara vs danzou himm..kesin bununda altindan bi bityenigi cikar...yanliz bu danzou da neymis arkadas onun gozu bunun kolu sunun bacagi ninja dunyasinin frankenstein i gibi gezio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Ve narusaku'nun sonu.Sakura'nın saskeye hala aşık olduğu belli oldu. Danzoda da her türlü giz var, seal dediği kyuubi'nin yarım yin sealı ise hiç şaşırmam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Ya Narusaku taa hinata kendini pain in öüne attığında bitmişti ki zaten? edit: typolar typolar typolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Naruto bi kere dodge atmadıkça sakuraya bitmez gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Eğer bir sonraki bölüm aptal aptal narutonun acaba sakura niye böyle dedi ne yapmalıyım düşünceleriyle geçerse kaldırır bilgisayarı çöpe atarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Danzo ne biçim adam çıktı ya. Bir şeyin de sana ait olsun be addam, onun gözü, bunun bacağı.... Çükü de başkasının falandır, zencinin birinden araklamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kekkei genkai falan cikar belki toplayip toplayip penaltisiz kullaniyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ya sharingan'i almak tamam da, adamin kolunu almak ne oluyor yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Madara öyle bodos diye girişen bir adam değil.Danzo'yu neden ortadan kaldırmak istesin? Neden dövüşsünler? Anlamadım.. Bence Madara dövüşmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Yoksa bir anne kartalın yavrusunu beslemesi gibi Danzo'yu alıp sasuke'ye mi bırakacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 sasgay den en çok tavus kuşu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Kimse Naruto'ya ilgi göstermiyor Kage toplantısı başladı başlayalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 önümüzdeki bölüm naruto ölse hiç umrumda olmaz heh, sasucke ile beraber ısrarla gerizekalı olarak kalmaya devam eden yegane karakter. pain arc'ta akıllandı sandık ama gene spastiğe bağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ahahahah :D abi naapsın çocuk.. bi anda her şeyi boşlasın mı o kadar amaç edindi kendine bunca zaman..tutarsızlık olurdu.. Güçlendi naruto-kun güçlendi... ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Wishmaster said: Yoksa bir anne kartalın yavrusunu beslemesi gibi Danzo'yu alıp sasuke'ye mi bırakacak :D bu başarılı postun için seni kutluyorum yemek yiyordum ekrana kustum pushuea die bi an sasukenin enik kuşlar gibi gevelendiğini hayal edince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 cik cik cik diye ötüyor zaten chidori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Regalya said: Wishmaster said: Yoksa bir anne kartalın yavrusunu beslemesi gibi Danzo'yu alıp sasuke'ye mi bırakacak :D bu başarılı postun için seni kutluyorum yemek yiyordum ekrana kustum pushuea die bi an sasukenin enik kuşlar gibi gevelendiğini hayal edince hayal etmeye gerek yok daha seri baslaidgindan beri enik kuzlar gibi gevelemesinden baska bir olayini gormedik eheueheueehuehu CIKCIKCIK REVENGE CIKCIKCIK ITACHIIIIIIIII CIKCIKCIK REVENGE CIKCIKCIK MOR SPECIAAAAAL CIKCIKCIK SPECIAL CIKCIKCIK DAKNESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS DUDUDUDUDDU DARKNESSSSSSSSSSSSSSSSSS DUDUDUDUDU DARKENEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Wishmaster said: Yoksa bir anne kartalın yavrusunu beslemesi gibi Danzo'yu alıp sasuke'ye mi bırakacak :D Gülmekten tükrük oldu hep monitor ya. Yazmayın böyle şeyler plx :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 zannetmiyorum, çünkü danzou'nun ölüsü madara'nın işine yaramaz. ama yaşarsa hem sasuke'nin intikam arzusu bilenir, hemde konaha'da ikilik yaşanır. danzou'da hokage'liği kolayca kakashi'ye verecek birisi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar