Kaijad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 spoiler canımı sıktı be yaw .. spo kılıca nolcak simdi,bee mi alacak?bide nası şarkı söylüor "O" halde kisame onu da anlamadım orda ^^ne diyo tam olarak ben bişey anlamadım dediğinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 473 lol spekülasyonum gibi oldu aşağı yukarı. kisame fare doğrudu, seride ilk gördüğümüz akatsuki üyesinden birinin bu kadar fos çıkması.. gerçi son anda bir cutsu yaptı, bir şekilde kendini kurtarmış olabilir ama, göreceğiz artık. öte taraftan ao'yu iyi kurtardılar heh. daha güzel bir dövüş oldu o. sai söyleyince naruto gene red moduna girecek pff.. sasucke'nin yaverleri oradan çıkar herhalde kageler ayrıldıysa. ilginç gelişmeler olan bir bölümdü ama kisame balon balığı çıktı tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 473 sam +1 kisame çok ucuza gitti en azından az bi kapışma olsaydı giyotine giden idam mahkumu gibi durdu öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Görünen oki yazar akatsukiyi gözden çıkarmış tamamen sworda da suigetsu çöker artık :P Narutodan farklı bir tepki bekliyorum ama yanılabilme payım yüksek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kisamenin kaybedeceğini biliyordum ama ölmesini hiç beklemiyordum ,kisameyi biri öldürecekse o gai olmalıydı :S bee bu kılıç sahibini satıyo diyip almazsa belki kılıç bir res çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 olmemistir daha, yapti son anda biseyler, zaten kafa havada bisey diyo. bi de suigetsu gibi su olamiyo mu bu, ayni bokun soyundan degiller mi? disleri filan ayni hep sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 hahahha süper bir yaklaşım valla :) herhalde chakra bitmeden ölmüyorsun o teknikte çok abuse açık bir teknik öğret narutoya clonelarında bile uygulasın dalgasını geçsin milletle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kisame yok demin baktım, "suiton daikodan no.."da kalıyor, jutsu diyemiyor bile. kelle uçarken de "gg oldum" diyor artık kasmıyor heh. gai sensei de hız sayesinde dövmüştü zaten, saçma ölmedi aslında. suya dönüşme suigetsu'ya özel, çok da imba aslında ama çocuğun başka olayı yok heh. kılıç sallıyor paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 one shot kill? bu arada kisame henuz olmedi, 8. sayfada "you're too fast for me" derken kafa hali hazırda havada yazı tura atıyo.. Kisamenin one shot kill yiyceeni sanmiyorum, samehada kisamenin kafayı bedenle mergeleyebilir ayı çıkabilir tas dusebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Sam said: kisame yok demin baktım, "suiton daikodan no.."da kalıyor, jutsu diyemiyor bile. kelle uçarken de "gg oldum" diyor artık kasmıyor heh. gai sensei de hız sayesinde dövmüştü zaten, saçma ölmedi aslında. suya dönüşme suigetsu'ya özel, çok da imba aslında ama çocuğun başka olayı yok heh. kılıç sallıyor paso. Jutsu yapmak için ismini söylemek ve el hareketi yapmak out artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 O jutsu nun türkçesi şöyle: "Camiye gittim, gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hachibi´yi dovdu adam, nasil fis cikmis oluyor anlamadim ki. abisi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Hachibi de ilkokul çocuğu gibi kurşun kalem fırlatıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 alın size pis bişey http://www.youtube.com/watch?v=8u_Yj44763I&feature=player_embedded# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Oha imbaymış klip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bu daha çok hoşuma gitti, eddie rath diye aratınca adamın bir sürü şarkısı çıkıyor. uğraşmış, helal. :) neyse embed'e izin vermemişler, pain'inki. rock lee için bile var heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 itachinin pipisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sanki saskenin var da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 zlorwf said: Sam said: kisame yok demin baktım, "suiton daikodan no.."da kalıyor, jutsu diyemiyor bile. kelle uçarken de "gg oldum" diyor artık kasmıyor heh. gai sensei de hız sayesinde dövmüştü zaten, saçma ölmedi aslında. suya dönüşme suigetsu'ya özel, çok da imba aslında ama çocuğun başka olayı yok heh. kılıç sallıyor paso. Jutsu yapmak için ismini söylemek ve el hareketi yapmak out artık.Akatsuki üyeleri zaten söylemiyorlardı jutsuların adını su güne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 nasıl ya? ninjutsu yapınca söylüyorlardı, kendi kekkei genkai olayları varsa onları söylemiyorlardı deidara'nın bomba yapması filan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kılıç suigetsu ya kalır diyenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kalmaz bence Killerbee de kılıc ustası yani alır kılıcı bence we de guzel olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Animesinde tam şu yaşanan dövüşleri düşünüyorum da daha epik dövüşler gelmeyecek gibi. Tek merak ettiğim olası Naruto-Saske kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 madara ve yeni kageler dururken lightkatana vs ramengan dövüşü oturup bir çay içsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 en saglami dedekage nin kombat olur gibime geliyo..bide danzou biriyle kapisacak yurek bulursa ordanda epic bi kombat cikar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar