Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
spoiler canımı sıktı be yaw ..

spo

kılıca nolcak simdi,bee mi alacak?bide nası şarkı söylüor "O" halde kisame onu da anlamadım orda ^^ne diyo tam olarak ben bişey anlamadım dediğinden?

Mesaj tarihi:

473

lol spekülasyonum gibi oldu aşağı yukarı.

kisame fare doğrudu, seride ilk gördüğümüz akatsuki üyesinden birinin bu kadar fos çıkması.. gerçi son anda bir cutsu yaptı, bir şekilde kendini kurtarmış olabilir ama, göreceğiz artık.

öte taraftan ao'yu iyi kurtardılar heh. daha güzel bir dövüş oldu o.

sai söyleyince naruto gene red moduna girecek pff.. sasucke'nin yaverleri oradan çıkar herhalde kageler ayrıldıysa. ilginç gelişmeler olan bir bölümdü ama kisame balon balığı çıktı tam.

Mesaj tarihi:

Görünen oki yazar akatsukiyi gözden çıkarmış tamamen sworda da suigetsu çöker artık :P
Narutodan farklı bir tepki bekliyorum ama yanılabilme payım yüksek :P

• Admin
Mesaj tarihi:

kisamenin kaybedeceğini biliyordum ama ölmesini hiç beklemiyordum ,kisameyi biri öldürecekse o gai olmalıydı :S bee bu kılıç sahibini satıyo diyip almazsa belki kılıç bir res çeker

Mesaj tarihi:

olmemistir daha, yapti son anda biseyler, zaten kafa havada bisey diyo. bi de suigetsu gibi su olamiyo mu bu, ayni bokun soyundan degiller mi? disleri filan ayni hep sdfsd.

• Admin
Mesaj tarihi:
hahahha süper bir yaklaşım valla :) herhalde chakra bitmeden ölmüyorsun o teknikte çok abuse açık bir teknik öğret narutoya clonelarında bile uygulasın dalgasını geçsin milletle
Mesaj tarihi:

kisame

yok demin baktım, "suiton daikodan no.."da kalıyor, jutsu diyemiyor bile. kelle uçarken de "gg oldum" diyor artık kasmıyor heh. gai sensei de hız sayesinde dövmüştü zaten, saçma ölmedi aslında.

suya dönüşme suigetsu'ya özel, çok da imba aslında ama çocuğun başka olayı yok heh. kılıç sallıyor paso.

Mesaj tarihi:

one shot kill?

bu arada kisame henuz olmedi, 8. sayfada "you're too fast for me" derken kafa hali hazırda havada yazı tura atıyo..

Kisamenin one shot kill yiyceeni sanmiyorum, samehada kisamenin kafayı bedenle mergeleyebilir ayı çıkabilir tas dusebilir..

Mesaj tarihi:
Sam said:

kisame

yok demin baktım, "suiton daikodan no.."da kalıyor, jutsu diyemiyor bile. kelle uçarken de "gg oldum" diyor artık kasmıyor heh. gai sensei de hız sayesinde dövmüştü zaten, saçma ölmedi aslında.

suya dönüşme suigetsu'ya özel, çok da imba aslında ama çocuğun başka olayı yok heh. kılıç sallıyor paso.

Jutsu yapmak için ismini söylemek ve el hareketi yapmak out artık.
Mesaj tarihi:
bu daha çok hoşuma gitti, eddie rath diye aratınca adamın bir sürü şarkısı çıkıyor. uğraşmış, helal. :)

neyse embed'e izin vermemişler, pain'inki. rock lee için bile var heh.
Mesaj tarihi:
zlorwf said:

Sam said:

kisame

Jutsu yapmak için ismini söylemek ve el hareketi yapmak out artık.
Akatsuki üyeleri zaten söylemiyorlardı jutsuların adını su güne kadar.
Mesaj tarihi:
nasıl ya? ninjutsu yapınca söylüyorlardı, kendi kekkei genkai olayları varsa onları söylemiyorlardı deidara'nın bomba yapması filan gibi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...