Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

473

lol spekülasyonum gibi oldu aşağı yukarı.

kisame fare doğrudu, seride ilk gördüğümüz akatsuki üyesinden birinin bu kadar fos çıkması.. gerçi son anda bir cutsu yaptı, bir şekilde kendini kurtarmış olabilir ama, göreceğiz artık.

öte taraftan ao'yu iyi kurtardılar heh. daha güzel bir dövüş oldu o.

sai söyleyince naruto gene red moduna girecek pff.. sasucke'nin yaverleri oradan çıkar herhalde kageler ayrıldıysa. ilginç gelişmeler olan bir bölümdü ama kisame balon balığı çıktı tam.

Sosyal ağlarda paylaş

kisame

yok demin baktım, "suiton daikodan no.."da kalıyor, jutsu diyemiyor bile. kelle uçarken de "gg oldum" diyor artık kasmıyor heh. gai sensei de hız sayesinde dövmüştü zaten, saçma ölmedi aslında.

suya dönüşme suigetsu'ya özel, çok da imba aslında ama çocuğun başka olayı yok heh. kılıç sallıyor paso.

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

kisame

yok demin baktım, "suiton daikodan no.."da kalıyor, jutsu diyemiyor bile. kelle uçarken de "gg oldum" diyor artık kasmıyor heh. gai sensei de hız sayesinde dövmüştü zaten, saçma ölmedi aslında.

suya dönüşme suigetsu'ya özel, çok da imba aslında ama çocuğun başka olayı yok heh. kılıç sallıyor paso.

Jutsu yapmak için ismini söylemek ve el hareketi yapmak out artık.
Sosyal ağlarda paylaş

zlorwf said:

Sam said:

kisame

Jutsu yapmak için ismini söylemek ve el hareketi yapmak out artık.
Akatsuki üyeleri zaten söylemiyorlardı jutsuların adını su güne kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...