Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

valla animede 30 bolum suren daldan dala kovalamacandan sonra deidara yi sesli animasyonda gormedim

mangada sonuk bir karakter baya

ha animasyonda muzikle cizim sekli seslendirme ile birseyler katiliyorsa bilemem ama mangada gayette tirt bir karakter

cicek cocuk bile daha iyi :p kage meetinginde HAI GUYZZZZ diye cirilciplak yerden ciktiginda baya gulmustum ehueheuehu
Sosyal ağlarda paylaş

mamothus said:

art is an explosion..

kopegimi oldurdun konoha, sen mi buyuksun ben mi diyen karakter villain deil olsa olsa filler arc lardan birine sutcu olur..

ahahahah yarıldım :D

benim sevgi sıralamam şöyle
itachi: En hoşuma giden yanı karizmatik olması.Sürekli sakin ve cool. Hep olan bitenin farkında ama duygularını belli etmiyor.(yağmurda ağlama sahnesi dışında :D) Ve de beni en etkileyen özelliği şu oldu ki; birçoğumuz öldükten sonra iyi anılmak ister.Hayatını bu doğrultuda yaşar.Fakat itachi abimiz herkesin kendini yanlış tanımasını kabul etti,genç yaşta bunu sindirebildi.Yanlış bilinen bir insan olarak da öldü.Kendi bildiği gerçekler onu tatmin etti..Naruto gibi people will acknowledge me triplerine girmedi..Bu da onu gözümde çok olgun bir konumda tutuyor.

orochimaru: En gerçekçi bulduğum background.çünkü gizli jutsu'ları ele geçirip birçok jutsu öğrenmek istiyor.akabinde dünyayı ele geçirecek.ama hayatının buna yetmeyeceğini düşünüyor ve reenkarnasyona yöneliyor.Itachi'nin karşısında FAIL aldığı için de sharingan istiyor.Çünkü bir insanın ne kadar antrenman yaparsa yapsın uchiha'ların yanına yaklaşamayacağını düşünüyor.Sasuke'yi elegeçirme muhabbeti orochimaru'nun emellerinin sadece bir basamağı.Çok da seviyorum o "subarashi" diyip yalanmasını :D.

deidara: teknikleri güzel ve atışmaları ilgi çekici.sanatı da özgün.

pain: fail.sonu hiç güzel bağlanmadı.Rinnegan'ın var,kehanetler falan hep seni gösteriyor,sen git kötü ol,sonra iki kelimeyle naruto'ya bırak her şeyi..Saçmaladılar sanki biraz.Tamam naruto'nun ikna edicilik özelliği olabilir ama Pain gibi "görünürde" akatsuki lideri olan biri naruto'nun sözüyle ikna olmamalı mantıken.
Sosyal ağlarda paylaş

off formu bayadır okumuyorum bi açtım sasugayından tutun hinataya bayağı konuşmuşunuz :D okumak 40 dakkamı aldı:D
bence sakurada hala içten içe sasugay e aşık ama belli etmio anladı sasugayın geri dönmiceni 'bari sasuke olmadı naruto olsun' politikasıyla ilerleyen bi karakter
NOTNOT: Deidarya laf yoqqqqqq 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

evet ilk defa.

470

of şimdi sasucke sakura'yı yaralayacak/öldürecek de naruto için yeni bir hikaye tetiği..

kisame'ye uzaktan çalışan biri lazım sand üçlüsü gibi, hep yakın dövüşçü çıkıyor karşısına. killer bee yenebilir mi bilmem ama kagelerden biri yetişirse çok ilginç bir dövüş olacak.

Sosyal ağlarda paylaş

Abi şöyle Sakura Sasukenin peşinden gitse
Sonra sasuke ağzını yüzünü kırsa bunun ondan sonra da tecavüz etse irreversibledaki gibi. Ancak o zaman alırım hıncımı sakuradan.
Bir kız ancak bu kadar aptal olur.

Kisame ağzını yüzünü kıracak gibi hachibinin grandpakage yetişmezse.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...