Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 deidara = comic relief villian roket takimi gibi bisey ondan sempati duyuyor millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 alakasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Viktor vur dedik öldürdün yani. Deidara çok kaliteli karakter değerini bilmiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 analizin bu sefer tutmadı viktor. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 valla animede 30 bolum suren daldan dala kovalamacandan sonra deidara yi sesli animasyonda gormedim mangada sonuk bir karakter baya ha animasyonda muzikle cizim sekli seslendirme ile birseyler katiliyorsa bilemem ama mangada gayette tirt bir karakter cicek cocuk bile daha iyi :p kage meetinginde HAI GUYZZZZ diye cirilciplak yerden ciktiginda baya gulmustum ehueheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Viktor said: kishimoto gay oldugundan... buradan sonra okumayı bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 mamothus said: art is an explosion.. kopegimi oldurdun konoha, sen mi buyuksun ben mi diyen karakter villain deil olsa olsa filler arc lardan birine sutcu olur.. ahahahah yarıldım :D benim sevgi sıralamam şöyle itachi: En hoşuma giden yanı karizmatik olması.Sürekli sakin ve cool. Hep olan bitenin farkında ama duygularını belli etmiyor.(yağmurda ağlama sahnesi dışında :D) Ve de beni en etkileyen özelliği şu oldu ki; birçoğumuz öldükten sonra iyi anılmak ister.Hayatını bu doğrultuda yaşar.Fakat itachi abimiz herkesin kendini yanlış tanımasını kabul etti,genç yaşta bunu sindirebildi.Yanlış bilinen bir insan olarak da öldü.Kendi bildiği gerçekler onu tatmin etti..Naruto gibi people will acknowledge me triplerine girmedi..Bu da onu gözümde çok olgun bir konumda tutuyor. orochimaru: En gerçekçi bulduğum background.çünkü gizli jutsu'ları ele geçirip birçok jutsu öğrenmek istiyor.akabinde dünyayı ele geçirecek.ama hayatının buna yetmeyeceğini düşünüyor ve reenkarnasyona yöneliyor.Itachi'nin karşısında FAIL aldığı için de sharingan istiyor.Çünkü bir insanın ne kadar antrenman yaparsa yapsın uchiha'ların yanına yaklaşamayacağını düşünüyor.Sasuke'yi elegeçirme muhabbeti orochimaru'nun emellerinin sadece bir basamağı.Çok da seviyorum o "subarashi" diyip yalanmasını :D. deidara: teknikleri güzel ve atışmaları ilgi çekici.sanatı da özgün. pain: fail.sonu hiç güzel bağlanmadı.Rinnegan'ın var,kehanetler falan hep seni gösteriyor,sen git kötü ol,sonra iki kelimeyle naruto'ya bırak her şeyi..Saçmaladılar sanki biraz.Tamam naruto'nun ikna edicilik özelliği olabilir ama Pain gibi "görünürde" akatsuki lideri olan biri naruto'nun sözüyle ikna olmamalı mantıken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 jiraiya > all tabi ki de. ama o kötü karakter değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 itachi´nin sakinligi ve kontrolu hakkatten on numaraydi. mundar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Sasukeye fazlaydı itachi abi olarak. Benim abim olacak öyle, of. Kunailerini parlatırdım gece gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 sulalenizi kesmis olucakti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 DEAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deidara Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 off formu bayadır okumuyorum bi açtım sasugayından tutun hinataya bayağı konuşmuşunuz :D okumak 40 dakkamı aldı:D bence sakurada hala içten içe sasugay e aşık ama belli etmio anladı sasugayın geri dönmiceni 'bari sasuke olmadı naruto olsun' politikasıyla ilerleyen bi karakter NOTNOT: Deidarya laf yoqqqqqq 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 erken baskı 470 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Eh işte bir bölümdü, sakura ya dayanamamaya devam. Kisame nin silahı ilk defa mı gördük tümüyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 evet ilk defa. 470 of şimdi sasucke sakura'yı yaralayacak/öldürecek de naruto için yeni bir hikaye tetiği.. kisame'ye uzaktan çalışan biri lazım sand üçlüsü gibi, hep yakın dövüşçü çıkıyor karşısına. killer bee yenebilir mi bilmem ama kagelerden biri yetişirse çok ilginç bir dövüş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 umarım sakıra ağlak gereksiz bir karakter olmaktan çıkar bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 spoiler dedekage gelmesi lazım bu kisameye o küpten atması lazım kafasına bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sakura sahneleri çok gereksizdi. Zaten sakuranın kendisi gerksiz. Lee ve kiba kotarırsa kotarır onların olduğu yerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Sakura'yı biri öldürsün bitsin şu manga. Bu vaka-i hayriye biraraya getirsin naruto ve sasukeyi. Öf be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ben beeye güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Kisame harcar gibime geliyor beeyi.Sakura yine bildiğin Sakura işte.Boş bölümdü hatta hiç bişi yoktu içinde diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 chakra absorb olayi da hax bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Phae said: Sakura'yı biri öldürsün bunu öğrenen Emosukede bileklerini kesip intahar etsin MUTLU SON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Abi şöyle Sakura Sasukenin peşinden gitse Sonra sasuke ağzını yüzünü kırsa bunun ondan sonra da tecavüz etse irreversibledaki gibi. Ancak o zaman alırım hıncımı sakuradan. Bir kız ancak bu kadar aptal olur. Kisame ağzını yüzünü kıracak gibi hachibinin grandpakage yetişmezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar