tunca Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 vay şıllık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 eh yine de unutmamak lazım ki aşık kız bile gerçeğin farkına varmışken hala hayallerde yaşayacak kadar salak naruto. gay olup aşık olsa bile yine uyanmış olmalıydı çoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bide. bundan soraki bölüm naruto sinirlenip olay mahalini terkederken "Arigato.. Sakura-chan" tarzı bi muabbet olrsa şaşırmam. killer bee de gidici ya son hostun naruto olarak kalıcak olması hiç hoşuma gitmio bişe olsn ritual bitmeden kurtarsınlar kageler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ne ayaksın sen Sakura!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 sakura hakkindaki duygularimi ene iyi sekliyle 11. sayfanin en altinda sol kosede rokulee dile getirmis. /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Sam Madara'yla ilgili teorini tuttum, çok süpriz olmaz. Bu Danzo kadar da kaypak, tırsak, sinsi, çakal bir karakter görmedim ya. Ne pis herifmişsin be adam. Yok tuzak, yok gizlice çakrayla milleti manipule etmek. Bir kere kafa kafaya dövüş be hayvan herif. Sam said: 469 poffff.... naruto kanacak değildi tabii ama sakura'nın da aslında öyle hissetmesi lazım normalde. çocukluk aşkının hitler'e dönüştüğü ortaya çıksa insan hala aşık kalacak değil ya. naruto daha fazla gazlanacak ondan korkuyorum. öte yandan kisame şov yapacak ama killer bee'ye yetişemeyecek raikage filan bir sürpriz olmazsa. byakugan'lı adamın o tuzaktan kurtulacak bir numarası olması lazım mantıken ama, en çok o takıldı aklıma bu bölümde. kısacık çeptıra tonla olay sığdırılmış bu sefer, bravo. madara üzerine spekülasyonum demin anime 133'ü izlerken aklıma geldi birden, madara'nın şöyle bir jutsusu olsa: kendi normal bedeni ölürken soyundan birine transfer jutsusu. belki bu şekilde tobi'nin vücudunu kullanıyor en son olarak, danzou da bizim aklımızı karıştırmak için kullanılmış olabilir. kakuzu ve oroçi taa o kadar zamandır yaşamak için binbir takla atarken, vücut/kalp değiştirirken madara'nın hiç tınlamadan aynı vücudu sorunsuz kullanıyor olması mümkün görünmüyor. sasucke'ye de deneyim kazandırma vs olayı ve akatsuki üyelerinin ölümü pahasına devamlı koruyup kollaması da oroçi'nin "semizlensin de yiyeyim" planlarını aklıma getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ne boş beleş bir kişiliktir bu sakura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Sasgay olmadı bari sen ol dedi resmen, Hinata arkada olsaydıda, bir fatality çekseydi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 tunca said: vay şıllık Şıllık ki ne şıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 yaw madara hakkinda o teori yillardir gezmiyor mu ortada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 naruto inanmamisa yatio o kadar kovalayip simdi bırakmak olmaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 sakurayada çok yüklenmeyelim arkadaşlar oda çekti o kadar acı kolay deil ama ne yapsin, en azından naruto artık bıraksın bu işin peşini diye yalan söylülor harap etti cocuk kendini. merak ediyorum acaba naruto bu olaydan sonra ne yapacak muhakkat sakuraya söyleyecegi bir iki lafı vardır. kakashide direk anladı olayın ne oldugunu hemen tuttu yamatoyu.sabahtan aksama kadar make-out tactics okuya okuya bısıler ögrenmiş demekki çakalll... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ya abi sakuranin neresi hakli kim yer o numarayi ya kiz sasukeye her sekilde kufur edecegine bidi bidi yapiyo hic samimi bir confession degildi naruto gecirsin suna bir tane hinataya gitsin artik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ya samimi değildi filan diyorsunuz da, köy yeni yıkılmış, millet ölmüş dirilmiş, sasucke'nin son hainlikleri öğrenilmiş, naruto kendini pespaye etmiş millet affetsin diye son birkaç günde. sakura'nın söyledikleri mantıken inanılmayacak gibi değil ama o zaman diliminde aklı olan şüpheye düşer. ha naruto'da akıl yok, hafıza var diye gitti yıllar önceki sakura'nın ağlamasını hatırladı. 50 yaşına gelse sakura'nın hala 12 yaşındaki isteğine göre yaşayacak hayatını. kiba filan gerçeği açıklasa gene söyleceği şey "hayır olmaz, gidip sasucke'ye kendim sormalıyım" olacak. e ulan en son görüştüğünüzde kesiyordu seni. sakura shippuuden öncesi salaktı ama o büyürken naruto hala jiraiya'nın hatalarını yaşıyor. sailor moon gibi sevginin gücüyle kötüleri imana getirecek anlaşılan. hoş gerçi gaara ve pain'de başardığı için mangakanın onun için planı bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Sam said: ha naruto'da akıl yok, hafıza var diye gitti yıllar önceki sakura'nın ağlamasını hatırladı. 50 yaşına gelse sakura'nın hala 12 yaşındaki isteğine göre yaşayacak hayatını. Buradan narutonun wank potansiyelinin çok yüksek olduğunu çıkarabiliriz sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Samimi değildi ve bence yaptığı çok çirkindi. Duygularıyla böyle oynanmaz naruto'nun. Aa süper, haydi beraber olalım sakurachan dese nolucal? Saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ne mi olacak? - başkahraman ve sevgilisi muradına erecek - sasucke'nin ağzını burnunu kırmaması için neden kalmayacak bence yeterli. (:P) ama hayııııır, acıların çocuğu illa ki "ilk arkadaşını" kurtaracak. yare yare.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Abi baş kahraman naruto, sevgilisi sasucke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ben naruto olsam zekama hararetmi ediyorsun yoksa maytapmı geçiyorsun kadın diyerek oracıkda tokatlardım olmadı zınzınlardım al sana luv luv diye Hinata gibi 1. dereceden hatun varken sakura gibi skank hatuna duyduğu ilgiyede anlam veremedim bi türlü Zaten şu animede 5 şey sinri edio beni -Sasuke -Narutonun 1. bölümden beri süre gelen gerizekalı embesil enik kişiliği -Sharingan -HinataxNaruto birleşiminin gerçekleşmemesi -Sasuke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Sakura lol Naruto yanlış yaptı halbuki orda. Binicekti üstüne, vurcaktı. Kırbacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bu bolumle ilgili commentleri okuyunca farkettim, amma naruhina fan varmis patide.. demekki neymis, biz shounen fanlari evinin hanimi, sessiz, sisme bebek tadinda hatunlardan hoslaniyomusuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Su narutonu nsakurayı sağlı sollu dövmesi lazım. Bi insan evladı bu kadar mı salak yerine konur, üstelikte bu kadar değer verdiği bir sevme olayı varken işin içinde. Inoue yi bile daha çok seviyorum sakuradan, o derece. Yada Hinatada burada olacaktıartık 128 palm mı 2048 palm mı yapar bilememde sakurayı adam ederdi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 mamothus said: bu bolumle ilgili commentleri okuyunca farkettim, amma naruhina fan varmis patide.. demekki neymis, biz shounen fanlari evinin hanimi, sessiz, sisme bebek tadinda hatunlardan hoslaniyomusuz.. sorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 mamothus said: bu bolumle ilgili commentleri okuyunca farkettim, amma naruhina fan varmis patide.. demekki neymis, biz shounen fanlari evinin hanimi, sessiz, sisme bebek tadinda hatunlardan hoslaniyomusuz.. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 danzoui byakugani alip sag gozune monte edicek, byakingan acip madarayi madara edicek, sonra dunyanin krali olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar