Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Regalya said:

Arkadaş jutsuyu tutacak çakrası olduğu sürece tsunade mizukage haric serideki bütün dişilere atar yapar bence.

Esas soru şu: Jutsu olsun olmasın altında öyle bişey olduğunu bilerek dokunabilirmisin tsunadeye ?

tayuya hepsini döver <3
http://img156.imageshack.us/img156/7085/tayuyagj2.jpg

Mesaj tarihi:
Kishi gerçekten sorunlu bir insan ya. Kaçıncı Sharingan lan bu.

Ben Naruto olsam Danzonun, Madaranın, Sasukenin hepsinin gözlerini sökerdim ya kusacam artık.
Mesaj tarihi:
ya saskemmm gay may değil tamm mı biraz emo olabilir ama o da itaçi yüzünden ama saske egois-kendini-cool-sanan-bi-kendinibeyenmiş buna laf yoq:D ama çooooooooooook yağuşuklu ama şhippuuden de giydiği kıtafet biraz gay ama onu kesin orochi seçmiştir:D
Mesaj tarihi:
evilangel sen bence yanlıs topic altına yazıyon. mangada itachi falan kalmadıgı icin artıkın soy dewam ettirme falan yok yani. sanırım anime ye yazıcaktın yanlıslık olmus
Mesaj tarihi:
kapıyı acık bıraktı bilmem de ben ilk defa sasuke fan görmüş oldum burda ^^ sadce tipine wurulan eski bazı hareketleri benimde hoşuma gider ama fan oluncak tek uchiha war oda itachi gerisi yalan
Mesaj tarihi:
Abi söz veriyorum, Naruto eğer öldürürse Sasukeyi istemeden de olsa kıçıma kına yakacam. Literally yani.

Ama kesin Naruto ölecek Sasuke de emokage olacak
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...