dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 mizukage o hanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Kadın kage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mizukage <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Şapkasını aldığı yaşlı adam sanki esas mizukage,kadın onu temsil ediyor.Şikayetim yok tabi kadın daha çok gözüksün ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 yok o bariz önceki dedekage üzerinden bizi bir anlığına kandırmak, sonra da şaşırtmak içindi. mizukage kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Kage olup olmaması hiç farketmez 1. dereceden (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 naruto artık hayatini aşiret kavgalarini, ne biliyim kan davalarini falan bitirmeye adasin, birlesmiş milletler özel ödülü bilmemne alsın angelina jolie gibi ama sıçıcam bu nedir ya.. hırsını alana kadar vur bana tripleri ne ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mizukage Madara degil miydi? Oyle sesleniyordu Kisame kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 madara mi kaldi koyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Eski mizukage'dir belki de. Hani Kisame daha köyünün iyi bir delikanlısıyken ki zamanlardan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 mizukage = teh sex olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 kadın kage olmaz! bak tansu çiller'e.. oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Lokum gibi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Tsunade neydi o zaman zurna mısfddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 oh fail! doğrusu o da olmadı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ractamainus said: kadın kage olmaz! bak tansu çiller'e.. oldu mu?oda size bıdığım kurban olsun diyecekse olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Biri allah aşkına Narutoya bir iki yeni skill öğretsin ... eğer Sasuke ile kapışacaksa şöyle Orochimaru 3th Hokage kapışması gibi bi kapışma olsun ... Ne kapışmaydı be peh peh ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ben en çok Jiraiyanın Narutoya öğrettiği ve Narutonun henüz kullanmadıgı tekniği merak ediyorum.Mangada bi yerde geçiyodu yanlış hatırlamıyorsam ama ısrarla kullanmamasını söylüyordu. Kyuubi ile alakalı oldugunu dusunuyorum ben ama bakalım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Kyuubi de 8. kuyruka kadar gitti zaten. O teknik sanırsam Fuuton Rasenshuriken'di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yukardaki spoiler cidden olduysa ne iş naruto nası dayak yer okadar gidip? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Nerde oldu o? Hatırlayamadım ben, en fazla 6 diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 dreagloth said: Nerde oldu o? Hatırlayamadım ben, en fazla 6 diye biliyorum. 8 kuyruk sonuncu pain le kapışırken oldu ya 8 kuyruk çıkardı hatta 9.yu çıkarıyodu tam yondaime gelip durdurdu ya.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 İyide abi kuyruk sayısı teknikten ziyade Narutonun damarına basılmasıyla alakalı sonuçta 4. kuyruktan sonra Naruto iptal oluyo bence o degildir.teknik olarak gösterilmiyo sadece bi yerde bi flashback vardı mangada ama bi türlü bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 çakra miktarıyla da alakalı. çakrası azalınca tilkiye "abi bi tur versene, bakkala gidip geliyim" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ractamainus said: çakra miktarıyla da alakalı. çakrası azalınca tilkiye "abi bi tur versene, bakkala gidip geliyim" diyor. diyordu artık demiyor sakuraya zarar verdikten sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar