Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
naruto artık hayatini aşiret kavgalarini, ne biliyim kan davalarini falan bitirmeye adasin, birlesmiş milletler özel ödülü bilmemne alsın angelina jolie gibi ama sıçıcam bu nedir ya..

hırsını alana kadar vur bana tripleri ne ya..
Mesaj tarihi:
Biri allah aşkına Narutoya bir iki yeni skill öğretsin ... eğer Sasuke ile kapışacaksa şöyle Orochimaru 3th Hokage kapışması gibi bi kapışma olsun ... Ne kapışmaydı be peh peh ...
Mesaj tarihi:
Ben en çok Jiraiyanın Narutoya öğrettiği ve Narutonun henüz kullanmadıgı tekniği merak ediyorum.Mangada bi yerde geçiyodu yanlış hatırlamıyorsam ama ısrarla kullanmamasını söylüyordu. Kyuubi ile alakalı oldugunu dusunuyorum ben ama bakalım ^_^
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Nerde oldu o? Hatırlayamadım ben, en fazla 6 diye biliyorum.

8 kuyruk

sonuncu pain le kapışırken oldu ya 8 kuyruk çıkardı hatta 9.yu çıkarıyodu tam yondaime gelip durdurdu ya.. :D

Mesaj tarihi:
İyide abi kuyruk sayısı teknikten ziyade Narutonun damarına basılmasıyla alakalı sonuçta 4. kuyruktan sonra Naruto iptal oluyo bence o degildir.teknik olarak gösterilmiyo sadece bi yerde bi flashback vardı mangada ama bi türlü bulamadım.
Mesaj tarihi:
Ractamainus said:

çakra miktarıyla da alakalı. çakrası azalınca tilkiye "abi bi tur versene, bakkala gidip geliyim" diyor.

diyordu artık demiyor sakuraya zarar verdikten sonra :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...