Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Şapkasını aldığı yaşlı adam sanki esas mizukage,kadın onu temsil ediyor.Şikayetim yok tabi kadın daha çok gözüksün ^^
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 yok o bariz önceki dedekage üzerinden bizi bir anlığına kandırmak, sonra da şaşırtmak içindi. mizukage kadın.
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Kage olup olmaması hiç farketmez 1. dereceden (tu)
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 naruto artık hayatini aşiret kavgalarini, ne biliyim kan davalarini falan bitirmeye adasin, birlesmiş milletler özel ödülü bilmemne alsın angelina jolie gibi ama sıçıcam bu nedir ya.. hırsını alana kadar vur bana tripleri ne ya..
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mizukage Madara degil miydi? Oyle sesleniyordu Kisame kendisine.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Eski mizukage'dir belki de. Hani Kisame daha köyünün iyi bir delikanlısıyken ki zamanlardan :D
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 kadın kage olmaz! bak tansu çiller'e.. oldu mu?
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Tsunade neydi o zaman zurna mısfddf
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 oh fail! doğrusu o da olmadı lan.
cado Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ractamainus said: kadın kage olmaz! bak tansu çiller'e.. oldu mu?oda size bıdığım kurban olsun diyecekse olabilir
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Biri allah aşkına Narutoya bir iki yeni skill öğretsin ... eğer Sasuke ile kapışacaksa şöyle Orochimaru 3th Hokage kapışması gibi bi kapışma olsun ... Ne kapışmaydı be peh peh ...
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ben en çok Jiraiyanın Narutoya öğrettiği ve Narutonun henüz kullanmadıgı tekniği merak ediyorum.Mangada bi yerde geçiyodu yanlış hatırlamıyorsam ama ısrarla kullanmamasını söylüyordu. Kyuubi ile alakalı oldugunu dusunuyorum ben ama bakalım ^_^
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Kyuubi de 8. kuyruka kadar gitti zaten. O teknik sanırsam Fuuton Rasenshuriken'di.
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yukardaki spoiler cidden olduysa ne iş naruto nası dayak yer okadar gidip? :S
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Nerde oldu o? Hatırlayamadım ben, en fazla 6 diye biliyorum.
sartherien Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 dreagloth said: Nerde oldu o? Hatırlayamadım ben, en fazla 6 diye biliyorum. 8 kuyruk sonuncu pain le kapışırken oldu ya 8 kuyruk çıkardı hatta 9.yu çıkarıyodu tam yondaime gelip durdurdu ya.. :D
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 İyide abi kuyruk sayısı teknikten ziyade Narutonun damarına basılmasıyla alakalı sonuçta 4. kuyruktan sonra Naruto iptal oluyo bence o degildir.teknik olarak gösterilmiyo sadece bi yerde bi flashback vardı mangada ama bi türlü bulamadım.
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 çakra miktarıyla da alakalı. çakrası azalınca tilkiye "abi bi tur versene, bakkala gidip geliyim" diyor.
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ractamainus said: çakra miktarıyla da alakalı. çakrası azalınca tilkiye "abi bi tur versene, bakkala gidip geliyim" diyor. diyordu artık demiyor sakuraya zarar verdikten sonra :)
Öne çıkan mesajlar