Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Maalesefki ikinci spoiler confirmed oldu

450 raw

http://manga4u.wordpress.com/2009/06/03/75/

kanımcada hiç iyi olmadı yani kalite git gide düşüyo orda herkes sandaimeninde ne olduğunu biliyo jiraiyanın öğrencilerininde. jiraiyanın öğrencileri kötümü ha iyi o zaman sen hokage ol, bumu bu daha adi olamazdı

Sosyal ağlarda paylaş

450spoil

Eh konoha ve fire country kendi yıkımlarına imza atmış oldular böylece.Ayrıca lord of fire country gaymiş demek gördüğümüz iyi oldu. Hangi salak ben kendimi öneriyorum diyen bi salağı seçer bilemicem yani böyle hıyarlar mı yönetiyormuş bu ülkeyi. haha neyse ya sasukenin konohayı yıkma girişimini meşru gösterme amaçlı bi olay olduğu belli saszuke danzoyu kesecek.. Hikayeyei bu kadar bariz hale getirerek çok iyi yaptı şimdi peh.

Sosyal ağlarda paylaş

450

danzou hokage oldu wtf!!!..nese fazla oturamaz orda sasuke indiricek onu zaten kaçarı yok..konoha yıkımı daha meşru oldu sasuke için ama bence danzou yu hakladıktan sonra naruto bişyler eder sasukeye yine..

scroll olayı önemli ve mantıklı

ben bu scroll olayının anahtarını çözdüm gibi ama yanılıyorda olabilirim sizde bi bakıp fikirinizi söyleyin..
bence...
4th..burada söylendiği gibi 4th fox un chakrasının yarısını sealladığını söylüyor narutonun içine...o scrollda da bence fox un chakrasının diğer yarısı seallı..onu aldığında naruto full power ulaşabilir gibime geliyor..ben kendimce bu sonuca vardım ama farklı bişyde olabilir...

Sosyal ağlarda paylaş

scroll

duygularını kağıda dökersin okuyan hüzünlenir flnda çakrayıda kağıda seallamazlar, üstte mangaya quote verildiği yerde açık zaten anlaşılıyo "anahtarı" olduğu.. ama her şekilde naruto zaten bağları kırdı kyubiyle bi noktaya kadar, kolyede yok. kullanımına açık değil halen ama narutonun bi enrage'ine kötü şeyler olabilir

Sosyal ağlarda paylaş

eh kesinleşmiş oldu bu iş...yanlız aklıma takılan bişy var ben gittikçe bu danzounun aslında uchiha madara olduğundan şüphelenmeye başlıyorum...benmi hayal ediyorum bilmiyorum ama gittikçe bana mantıklı gelmeye başladı görünüm ve sürekli tam danzounun olaya girdiği yerlerde tobi nin halletmem gerek başka bir iş var demeleri vs..neyse 2-3 bölüme kadar taşlar yerine oturur ozmn anlıcaz tez doğru çıkarmı bilmem ..

scroll

ayrıca scroll olayında chakra scroll un içine belki seallenemez ama anahtar deniyo... o kalan yarım çakranın içinde olduğu bir şey(özel mühürleme kapları vs..gibi) yada ona ulaşılacak bir geçit gibi bi durum da söz konusu olabilir...geçmiş bölümlerden de gördüğümüz gibi o scrolların içinden neler neler çıktı her şey konmuş olabilir :D

Sosyal ağlarda paylaş

450

eh cidden biraz saçma oldu, kakaşi hokage oldu diye sevinirken tam. "beni seçin lan! ben yaparım bu işi!" diyene vermek komik cidden.

sasuke de köyü bir kere daha dağıtacak, kara ateşe filan verecek jeryeri anlaşılan. millet de sırf hokage oldu koruyalım diye geberecek. öyle olursa çok feci.

Sosyal ağlarda paylaş

Danzo

danzo - madara benzerliğini daha öncede gündeme gelmiştide neye bağlanacağı hiç belli olmaz, birinin sağ gözünü hiç görmüyoruz öbürünün sadece sağ gözünü görüyoruz fln çok fazla şey varda bakalım.. bölüm okuyunca başta bende kızdımda denildiği gibi haftaya yine biri çıkar bişey der başka şeyler olur.

Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku said:

[spo=Kishimoto kandırır, kanmayın] Önceden de Madara'yı Obito'ya benzetiyorlardı, fos çıktı. Biraz daha kanıt lazım.[/spo]

450

obito zaten madara kesinleşti fos fln değil...
yanlız bu danzou nun hokage olması pek taraftar toplamıcak gibi iç savaş çıkabilir gibime geliyor konohada..çünkü jounin lerin çoğu onun nasıl bi savaş fanatiği olduğunu biliyo karşı çıkmalar olacak gibi duruyo heleki bu danzou kesin narutoya karşı bi harekette bulunucak kapatmak için fln o zaman olayları tetikleyecek işte

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...