Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 super bence spoiler'ın götürdüğü yer, internal conflict = win. sasuke de gelsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Maalesefki ikinci spoiler confirmed oldu 450 raw http://manga4u.wordpress.com/2009/06/03/75/ kanımcada hiç iyi olmadı yani kalite git gide düşüyo orda herkes sandaimeninde ne olduğunu biliyo jiraiyanın öğrencilerininde. jiraiyanın öğrencileri kötümü ha iyi o zaman sen hokage ol, bumu bu daha adi olamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Eğer gerçekten doğruysa hikaye iyice keyifsizleşecek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 450spoil Eh konoha ve fire country kendi yıkımlarına imza atmış oldular böylece.Ayrıca lord of fire country gaymiş demek gördüğümüz iyi oldu. Hangi salak ben kendimi öneriyorum diyen bi salağı seçer bilemicem yani böyle hıyarlar mı yönetiyormuş bu ülkeyi. haha neyse ya sasukenin konohayı yıkma girişimini meşru gösterme amaçlı bi olay olduğu belli saszuke danzoyu kesecek.. Hikayeyei bu kadar bariz hale getirerek çok iyi yaptı şimdi peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Danzou'yu sasuke'nin keseceği bariz bence. Sushi yapsın sonra pişirsin yampiriği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 450 danzou hokage oldu wtf!!!..nese fazla oturamaz orda sasuke indiricek onu zaten kaçarı yok..konoha yıkımı daha meşru oldu sasuke için ama bence danzou yu hakladıktan sonra naruto bişyler eder sasukeye yine.. scroll olayı önemli ve mantıklı ben bu scroll olayının anahtarını çözdüm gibi ama yanılıyorda olabilirim sizde bi bakıp fikirinizi söyleyin.. bence... 4th..burada söylendiği gibi 4th fox un chakrasının yarısını sealladığını söylüyor narutonun içine...o scrollda da bence fox un chakrasının diğer yarısı seallı..onu aldığında naruto full power ulaşabilir gibime geliyor..ben kendimce bu sonuca vardım ama farklı bişyde olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 İyi yakalamışsın bana da mantıklı geldi. Bu arada 450 çıkmadı mı ? Onemangada yok hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 scroll duygularını kağıda dökersin okuyan hüzünlenir flnda çakrayıda kağıda seallamazlar, üstte mangaya quote verildiği yerde açık zaten anlaşılıyo "anahtarı" olduğu.. ama her şekilde naruto zaten bağları kırdı kyubiyle bi noktaya kadar, kolyede yok. kullanımına açık değil halen ama narutonun bi enrage'ine kötü şeyler olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bu kadar adi olabilirdi.. -3üncü ve onun izindekiler kötü -wallamı -ekmek musaf çarpsın -e iyi madem sen hokage ol... yok yani bu kadar olmaz haftaya kesin bişey çıkarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 eh kesinleşmiş oldu bu iş...yanlız aklıma takılan bişy var ben gittikçe bu danzounun aslında uchiha madara olduğundan şüphelenmeye başlıyorum...benmi hayal ediyorum bilmiyorum ama gittikçe bana mantıklı gelmeye başladı görünüm ve sürekli tam danzounun olaya girdiği yerlerde tobi nin halletmem gerek başka bir iş var demeleri vs..neyse 2-3 bölüme kadar taşlar yerine oturur ozmn anlıcaz tez doğru çıkarmı bilmem .. scroll ayrıca scroll olayında chakra scroll un içine belki seallenemez ama anahtar deniyo... o kalan yarım çakranın içinde olduğu bir şey(özel mühürleme kapları vs..gibi) yada ona ulaşılacak bir geçit gibi bi durum da söz konusu olabilir...geçmiş bölümlerden de gördüğümüz gibi o scrolların içinden neler neler çıktı her şey konmuş olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mutlu oldum resmen naruto nun sahnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Aynen ya ben de çok mutlu oldum Naruto'nun sahnede. Naruto for President, aman Hokage diyorum. Danzou Danzou bana da Madara olabilir gibi geliyor. Neden I have something else to attend to dedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Son bölümde hem sevindim hem kızdım.Konoha için işler iyice zorlaşacak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 %90 o zaten madaranın space jutsunu gözümüze gözümüze soktular şimdide üstüne bu eklendi. bütün halkın narutoyu karşıladıgı sahne süperdi inşallah hinatayla 2 kelam ederlerde tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 450 eh cidden biraz saçma oldu, kakaşi hokage oldu diye sevinirken tam. "beni seçin lan! ben yaparım bu işi!" diyene vermek komik cidden. sasuke de köyü bir kere daha dağıtacak, kara ateşe filan verecek jeryeri anlaşılan. millet de sırf hokage oldu koruyalım diye geberecek. öyle olursa çok feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Danzo başkan olunca içkiye yasak koyacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Naruto 450 Darbe istiyordu Danzou :D Naruto yapacak darbeyi gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Burdan naruto ya bir çift lafım var; naruto kardeş, hinata nın dudaklara yapışmazsan adam değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kotu pain'e yiktirdilar ki, sasuke gelince "aa koyu yerle bir etti, kotu cocuk" demeyelim. gelecek, konoha'nin onde gidenlerini "cezalandiracak" ve biz de "sevmezdik zaten" diycez.. her halukarda sasuke antihero rolunu koruyacak, biz de mutlu olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 [spo=450]Danzou'dan Hokage yapmazlar bence. Baksaana Firelord'a, nereye çekseler oraya gidiyor. Danzou 6. Hokage olcak dedi ama gelecek chapter bir twist daha girer işin içine. Naruto Hokage olacak bak yazıyom buraya :P . Yoksa gider Jump'ı basarım uleynnn[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 tsunade yalnız tsunade'yi sülüğe harcadığı çakra nedeniyle komaya sokmak en mantıksız olay oldu herhalde, hanzo danzo'nun yokage olmasından ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 [spo=Kishimoto kandırır, kanmayın]Benzerlikler çok, zamanlar da uyuşuyor, ama Kishimoto oldu mu ben pek güvenmiyorum. Böyle benzerlikleri çok kullanıyor. Önceden de Madara'yı Obito'ya benzetiyorlardı, fos çıktı. Biraz daha kanıt lazım.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Danzo danzo - madara benzerliğini daha öncede gündeme gelmiştide neye bağlanacağı hiç belli olmaz, birinin sağ gözünü hiç görmüyoruz öbürünün sadece sağ gözünü görüyoruz fln çok fazla şey varda bakalım.. bölüm okuyunca başta bende kızdımda denildiği gibi haftaya yine biri çıkar bişey der başka şeyler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ssj4songoku said: [spo=Kishimoto kandırır, kanmayın] Önceden de Madara'yı Obito'ya benzetiyorlardı, fos çıktı. Biraz daha kanıt lazım.[/spo] 450 obito zaten madara kesinleşti fos fln değil... yanlız bu danzou nun hokage olması pek taraftar toplamıcak gibi iç savaş çıkabilir gibime geliyor konohada..çünkü jounin lerin çoğu onun nasıl bi savaş fanatiği olduğunu biliyo karşı çıkmalar olacak gibi duruyo heleki bu danzou kesin narutoya karşı bi harekette bulunucak kapatmak için fln o zaman olayları tetikleyecek işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar