Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 http://www.time.com/time/80days/231029.html[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
elesso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 benim doğum günümü eklemeyi unutmuşlar sanırım[hline]Eclipse:Eive Ikeste
elesso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 But by the 1980s, a reaction would set in, and the cause of the caliphate eventually would be taken up by, among others, Osama bin Laden. bu ne anlama geliyo?ingilizcem pek iyi değil[hline]Eclipse:Eive Ikeste
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 1980lerde halifelik Usameye geçti diyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 lol da ne lol[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil!
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 harbi lol[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 halifelik osamaya gecti demiyor. halifeliigin hedefleri onun tarafindan devralindi diyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 abi halifelik mi kalmis madem halifelik kalmis ve kotu biseymis neden bilmemkac yildir bu herifleri beslediler de yeni tutukluyorlar? islerine gelince degistirir gelmeyince degistirmez, time daki boyle seylere guvenilmez bence[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 unity doğrudan çevirmiş ama şu anlaşılıyor o cümleden: halifelik olayını türkler kaldırdı ama başkaları üstlendi. saçma da değil.. alın size saçma cümle: "ATATÜRK: His revolution outraged many pious Muslims" pious başka, fundamentalist bambaşka. ne yazık ki time'ın hatasını burada da yapanlar çok..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 amerika usameyi kendi yetiştirdi sonrada konturol edemedi gitti kuleleri ben asıl atağı israilden bekliyorum israilide amerika kurdu bakalım o neyapıcak artık usameyi aşamazsa ayıp olur :D [Bu mesaj TheSilver tarafından 18 September 2003 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Pious da perde altı anlamı yok pek. Doğrudan dindar gibi bi anlamı var ama pozitif.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 pious dindar demek işte kelime anlamı olarak, üstü açık altı kapalı gibi bir durum yok.. :) atatürk'ün reformları olsa olsa aşırıdincileri sinirlendirir, dindar insanla ne ilgisi var. sanki atatürk kendi de ateistti de bütün müslümanları yoketmeye çalıştı, o yüzden dindarlar karşıymış.. bu kadar saçma bir düşünceyi hangi akıl düşünebiliyor, inanılmaz..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 benim bildiğim kadarıyla halk darbesi, haklısın o da abuk durmuş. darbe dediğinde yönetim devrilir, yeni yönetim ortaya konur. burada otorite boşluğunda ayrı bir devlet kurmak sözkonusu..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Öne çıkan mesajlar