Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eskizlerim, çalışmalarım vs.

ucanadam

Öne çıkan mesajlar

Selam ^^ eskiz defterimden bazı sayfalar ve bazı çalışmaları koyuyorum, çizdikçe güncellemeye devam edeceğim...

bunlar 20 dakikalık canlı model eskizleri:

bu hurley:

mimar sinan sınavı için imgesel kompozisyon çalışmalarımdan biri...

[ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 07:40 tarihinde, ucanadam tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

cleclaw ben 3 yıldır çiziyorum 19 yaşımdayım, senin resimlerini de gördüm topicine de yazığım gibi yeteneklisin bence gayet iyi resimlerin çok çalışırsan elbette çok iyi bi seviyeye geleceksin

duende o resim "orman + figür" konusu için yapılmış bir illüstrasyon eskizi idii yani orman + figür konusu için bu aklıma geldi özel bi fantezim yok, beni tanımıyomuş gibi konuştun :P
Sosyal ağlarda paylaş

Uçanadam bir sorum olacak kalem olarak ne kullanıyorsun?
Bir de öneri,tonlarken bazen koyu tonlar da kullansan daha iyi olabilir. Pantolonların koyu renk olması gibi
Bir soru daha,kaça kaç kağıda bu çalışmalar?

[ Mesaj 14 March 2007, Wednesday - 12:13 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler Durotan ^^

Sensible
kalem olarak faber castell in sarı mavi renkli olan kurşun kalemlerini kullanıyorum, bir de yeşil olanlar var onları da kullanıyorum farkları yok zaten hb, 2b, 3b, 5b falan...

Bu resimlerin çoğu yaklaşık 20 dakikalık eskizler olduğu için renklere göre tonlandırmaya girmiyorum

modeller 35X50 kağıda, imgesel kompozisyonlar 50X70, bazıları da biri a4 boyutundaki, diğeri de onun yarısı boyutundaki eskiz defterlerimden...

yakında yeni çalışmalarımla görüşmek üzere ^^

[ Mesaj 14 March 2007, Wednesday - 13:12 tarihinde, ucanadam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...