ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Selam ^^ eskiz defterimden bazı sayfalar ve bazı çalışmaları koyuyorum, çizdikçe güncellemeye devam edeceğim... bunlar 20 dakikalık canlı model eskizleri: bu hurley: mimar sinan sınavı için imgesel kompozisyon çalışmalarımdan biri...[ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 07:40 tarihinde, ucanadam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 e abi güzelmiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Hakkaten güzelmi çiimlerin ama illa bi yorum yapıcaksam memeler genelde birbirinden çok farklı olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 tebrikler, çok başarılı... memelere çok takılma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 cok guzel olmuslar cok basarili memelere +1 sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 ehheh teşekkürler yorumlar için, memeler konusunda haklısınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Çok başarılı ve zaman geçtikçe daha başarılı olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 daha önce de söylediğim gibi, çok güzel çiziyorsun. seviyorum ve takip ediyorum çalışmalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Süpersin hocam, anatomiyi yalayıp yutmuşsun sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 yorumlarınız için teşekkürler hala üzerinde çalıştığım birşey : birkaç canlı model eskizi daha : iyi günler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 haa bunu unutmuşum, boyadığım resmin eskizi, bence bu boyanmış halinden daha güzel görünüyo, photoshopla boyamada yeniyim pek beceremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 selam biraz portre çalıştım; biraz bunlardan yaptım; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 son postundaki 1. kıza hayran kaldım bu arada çıplak olarak kaçan kadınlara karşı bir fantezin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 geçtiğin yolları merak ediyorum abi. teknik çiziyosun sanırım şimdi bilmeden yorum yapmak istemiyorum ama öyle geldi. ben ilk dersimi dün aldım daha. sence bende yol katedebilir miyim senin gibi? hem yetenekli hem eğitimlisin gibi geldi bana.. ben eğitilmedim hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 cleclaw ben 3 yıldır çiziyorum 19 yaşımdayım, senin resimlerini de gördüm topicine de yazığım gibi yeteneklisin bence gayet iyi resimlerin çok çalışırsan elbette çok iyi bi seviyeye geleceksin duende o resim "orman + figür" konusu için yapılmış bir illüstrasyon eskizi idii yani orman + figür konusu için bu aklıma geldi özel bi fantezim yok, beni tanımıyomuş gibi konuştun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 cok guzel cizimler.eline saglık.elestiri yapamayacak kadar bilgisizim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 süpersin çalışmaya devam ! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 teşekkürler hepinize ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 süper ötesi olmuşlar yav. kaydedem pc de arşiv olarak bulunsunlar dedim önce. sonra üşendim:D yine de teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 bravo gelecegin Lenardo Picassosu olucaksın inan bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ehheh teşekkürler bunlar da yeni, dedem bu; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Aziz Nesin'e benzio ^^ Yine güzel, yine güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Uçanadam bir sorum olacak kalem olarak ne kullanıyorsun? Bir de öneri,tonlarken bazen koyu tonlar da kullansan daha iyi olabilir. Pantolonların koyu renk olması gibi Bir soru daha,kaça kaç kağıda bu çalışmalar? [ Mesaj 14 March 2007, Wednesday - 12:13 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Teşekkürler Durotan ^^ Sensible kalem olarak faber castell in sarı mavi renkli olan kurşun kalemlerini kullanıyorum, bir de yeşil olanlar var onları da kullanıyorum farkları yok zaten hb, 2b, 3b, 5b falan... Bu resimlerin çoğu yaklaşık 20 dakikalık eskizler olduğu için renklere göre tonlandırmaya girmiyorum modeller 35X50 kağıda, imgesel kompozisyonlar 50X70, bazıları da biri a4 boyutundaki, diğeri de onun yarısı boyutundaki eskiz defterlerimden... yakında yeni çalışmalarımla görüşmek üzere ^^ [ Mesaj 14 March 2007, Wednesday - 13:12 tarihinde, ucanadam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Nee aman tanrım 35x50 kağıda bunları 20 dakikada mı yaptın?! Tapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar