ad3m Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Ya bi questten sonra abla çok kral bi şarkı tıngırdatıyordu varmı adını hatırlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Video : http://www.youtube.com/watch?v=ipQBFDb_SFI Lyrics Anar'alah, Anar'alah belore Sin'dorei Shindu fallah na Sin'dorei Anar'alah Shindu Sin'dorei Shindu fallah na Sin'dorei Anar'alah belore Shindu Sin'dorei Shindu fallah na Sin'dorei Anar'alah belore Belore By the light, by the light of the sun Children of the blood Our enemies are breaking through Children of the blood By the light Failing children of the blood They are breaking through O children of the blood By the light of the sun Failing children of the blood They are breaking through O children of the blood By the light of the sun The sun Ya müziğin oyun içi adını bulamadım dinlemek için =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 aşk acısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Kız kardeş acısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Çok güzel sarkı bende bulamadım çalışmalar devam ediyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Lament of the Highborne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 http://blizzplanet.com/content/651/ Buradan bilgilere ulaşabilirsiniz Quest hakkında iki tane de video var.. [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 20:57 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 hiç beklemiyodum öyle bişey olacağını necklace verirken. uzun süredir oynuyorum hiç aklıma gelememişti oyunda ağzım açık bişiy izleyeceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Çok ama çok hoşuma gitti. Bilmiyordum böyle bişeyin olduğunu oyunda. Arkadaşım yaparken gördüm bu akşam bende yapıcam.. Çok hoş yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 yakında blizzard wow müzklerini bir albüme toplar artık onları satar bize ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Bu bir ilk olmaz. Atlantis: The Lost Tales adlı oyunun soundtracki 2 cd halinde satışa çıkmıştı ki sınırlı sayıda idi. Alana kadar canım çıkmıştı. Wow'un muzikleri, şarkıların altını dolduran yeterli rp dökümanıyla satışa sunurlursa iyi para kazanılabilir. Zaten Blizzard bunun farkına vardığı için wow'un müziklerini yapan flarmoni orkestrası turnelere başladı. Haberin linkini nerde gördüm hatırlamıyorum ama Blizzard bana sormadan şurdan şuraya gidemez. Sc2 diye bişe de yok. . Önümüzdeki 1.5 yıl içersinde son genişleme seti de gelip, Blizzard wow için çalışmayı bıraktığında güzel bir ambalajj içersinde albümüzü alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 bu questi ben yapmamışım yav heç hatırlamıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Blood Elf karakter açmadıysan yapamazsın. SC de terranları kayırdığı gibi wowda da elfleri kayırıyor blizzard. Lvl 13 tauren druid play time, 13 saat. Lvl 13 blood elf paladin play time 8 saat. hatta 7 küsür. Blood elf char açın, wc yapacak hale gelene kadar oynayın. Ben öyle yaptım. lightbringer da holy troll priesta devam edeceğim. Rogue'um zaten sağlam 68 oldu. Konu neydi? Blood Elf'den sonra bir de dranei char açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 gerçek hayatta da bir tane charınız olduğunu unutmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 heh her akşam 2-3 saatte olabiliyor. unuttuğumuz birşey yok bilakis oyunun tadını çıkarıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 ne zaman terranları kayırmışlar be kayırılan bi ırk varsa oda protostur tmmı ayrıca sc 2 de cıkacak onu da söyliyim ve blood elflerde gay değil dranailerdende shaman olmaz [ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 18:27 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 celik ayna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 bloodelfler nasıl gay değil.... warriorları bile yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 be mage male sarı long hairlı karakterim var suan 68 olmak uzere tamini olarak 80 üstü gay benzıyorsun mesajı almışımdır diğer hiç bir sınıfta olmamıştı.. hayır kabullenme değil :D [ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 22:02 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 be male ler harbiden gay ama hatunları da çıtır yani. hele bi shamanı 70 yapayım direk be priest hatun açıcam. bu arada bu quest sadece be ırkı için mi ve level kaçta yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 beckham. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 gey tarzan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Eh biz elf erkekleri "güzeldir" (dikkat yakışıklı değil) diye boşuna demiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar