klavye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ya bi oyun lazim age of tarzi olabilir diablo tarzi olabilir bole eski olabilir basinda saatlerimi gecirebilicegim bi oyun lazim bana ya onerileriniz nedir[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ben morrowid in bloodmoon expansionunu aldım.saatlerini geçirmek için güzel bi seçim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 morrowind ten daha uzun oyun süresine sahip bi oyun yok sanırım jedi academy ile de en azından bi 6-7 saat (tüm görevleri yaparsan) single playerda harcarsın ve çok zevkli ! ayrıca multiplayer ı da çok iyi uzuun süre oynanır[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ben sims oynuyorum valla, hot date. sabrım olmadığı için şu anda cheat ile para yaptım. 2 gündür evimi dizayn ediyorum bugün de başlıcam oynamaya :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Forza Fallout ve Starcraft derim. Yetmesse Planescape Torment ve Fallout Tactics de verebiliriz. O da olmassa Baldur's Gate 2 ve Dungeon Keeper 1-2 var. Üstüne Commandos ve UFO: Enemy Unknown gibi ilginç oyunlar da var. Yok bunları sevmedim dersen son olarak Thief ve Ghost Master var. Ayrıntılı bir oyun değil de sırf aksiyonla kafa dağıtmak istiyorsan, Duke Nukem Manhattan project ve Nox öneririm. Bunlar da yetmiyorsa seni www.gamespy.com a alalım. Icewind Dale 2 ve Fallout Tactics oyna. Hele Half-life veya Quake III orjinal varsa elinde yaşadın. www.planethalflife.com ve www.planetquake.com sitelerinden modlar çekip oynayabilirsin. HL için Natural Selection, Counterstrike ve Team Fortress öneririm, Q3 için ise Urban Terror, Rocket Arena ve True Combat öneririm. Hadi kolay gele...[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 arkadaslar bu dediiniz oyunlarin bir cogu bitmis duruma :) diablo mesela, ya bi zamanlar ceasar 3 vardi o tur bi seyler istiyorum aslinda. yorumlara tesekkurler bi kac oyunu incelemeye aldim.[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ghost master ı alma bile[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ground control ve expansionu, sacrifice, giants: citizen cabuto, commandos serisi, desperados: wanted dead or alive, fallout tactics, jagged alliance2 ve expansionu, nox, dungeon siege. hepsi nispeten eski, aoe-diablo arası oyunlar. aralarında denemediğin varsa ilacın olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 rise of nations biraz oyalar, medieval total war oyna sen, o tarz bir oyun bir hafta keser rahat, sonraki günlerde 1,2 saat oynarsın en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeCRoLoRD Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 warcraft 3 ve exp.i[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 mm ceasar 3 tarzi..o clone dan zeus cleopatra pharaoh ve onlarin expen.bitirmissindir..industry tycoon vardi mad tv serisi orjinal fikriyle oynanmaya deger ...illa management istiyorsan car tycoon industry tycoon restaurant tycoon iyidir..ghost master ilginc fikirli sıkıcı bir oyun ..baskaa..aaah nasil unuturum republic revolutions yeni oyunumuz derin?! devlet ilginc konu bi yerden sonra sarmadiysa cook sıkıcı bir oyun...korsancanlar katagorisinde pirates of car. ve pirates cove var ..fitbol seversen cm4 baglar..lionheart var sayki sevki ve haliyle su anda tek bekledigim oyun ufo aftermath baska bi beklentim yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Bak eğer gerçekten stratejiyi seviyorum diyosan sana. Medieval Total war ve onun exp tavsiye ederim ama yok o kadarda derin olması ben kan vahşeti direk isterim diorsan Age of Myth ve Rise dene. Bu arada yeni bir tür oyun arıyorsan ve sistemin iyiyse Morrowind&exp'si, Pirates of Caribbean'ı önerebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 pharoah saatleri geç aylar harcıyacaksın[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Half-life orjinal varsa mutlaka Richochet oyna deli birşey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar