Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barışarock 2007 gönüllüleri topic'i

Voys

Öne çıkan mesajlar

http://www.barisarock.org/haber.php?haber_id=111

Bu sene stand hiç olmadı alan görevlisi olmak için başvuracağım, pati'den katılmak isteyen varsa yukardaki linkteki toplantıya beraber gidelim. hatta 5-6 kişiyi geçersek alan görevlisi konumunda ''paticik'' alanı dahi oluşturabiliriz. geçen sene alternatip başta olmak üzere pek çok site'nin kendi alanı vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

cümleye şöyle başlayayım 'San Francisco sokaklarında bir eşcinsel, Güney Afrika’da bir siyah, Avrupa’da bir Asyalı, gece yarısı metroda yalnız bir kadın, İsrail’de bir Filistinli, Hindistan’da bir Maya, Bosna’da bir pasifist, İspanya’da bir anarşist, Almanya’da bir Yahudi, topraksız bir köylü, Türkiye’de bir Ermeni, mutsuz bir öğrenci, iş bulamayan bir adam, Chiapas dağlarında bir Zapatista’yız'

çok beğendim bunu ilk söylemeden geçmek istemedim. :)

Ankarada bulunan barış aktivistleri barışarock organizasyonu için nasıl katkıda bulunabiliyor? forumlarındada yazılmamış
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
said:
'San Francisco sokaklarında bir eşcinsel, Güney Afrika’da bir siyah, Avrupa’da bir Asyalı, gece yarısı metroda yalnız bir kadın, İsrail’de bir Filistinli, Hindistan’da bir Maya, Bosna’da bir pasifist, İspanya’da bir anarşist, Almanya’da bir Yahudi, topraksız bir köylü, Türkiye’de bir Ermeni, mutsuz bir öğrenci, iş bulamayan bir adam, Chiapas dağlarında bir Zapatista’yız'

orjinalini yazayım dur :) ayrıca türkiyede ermeni kısmı sonradan eklnemiş

"yes, marcos is gay. marcos is gay in san francisco, black in south africa, an asian in europe, a chicano in san ysidro, an anarchist in spain, a palestinian in israel, a mayan indian in the streets of san cristobal, a jew in germany, a gypsy in poland, a mohawk in quebec, a pacifist in bosnia, a single woman on the metro at 10pm, a peasant without land, a gang member in the slums, an unemployed worker, an unhappy student and, of course, a zapatista in the mountains.

marcos is all the exploited, marginalised, oppressed minorities resisting and saying enough. he is every minority who is now beginning to speak and every majority that must shut up and listen. he is every untolerated group searching for a way to speak. everything that makes power and the good consciences of those in power uncomfortable -- this is marcos."

" Allah allah adame ne yapmışlarda ben gayim ben gayim demeye başlamış" diyenler için not: CIA bir aralar bu lafın sahibi adamın (Subcommandante marcos) gay olduğuna dari söylenti çıkarıyor, olaylar gelişiyor.

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 10:45 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Duyduğuma göre festivalde taşa sıçan insanlar varmış. Bildiğin taşa.

kafan öyle iyi olsun ağzıma bile sıçarsın.
o degilde 2006'da çok eğlenmiştik biz. Hatun arama muhabbetleri fln güzeldi ya baya. İyi bi arkadaş ortamıyla gidersen en çok eğlenebileceğin festival bence barışarock. Gönüllü olarak katılıcam ama gönüllü sayılmıcam. Sadece stand kurulumu, bariyerde fln görev alıcam o da rica üzerine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...