MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 maç az önce bitti 2-1 chelsea kazandı. ama savaş gibi bir maç oldu resmen. 3 kırmızı 7 sarı kart çıktı. adebayor,mikel, toure kavga sonrası kırmızı kart gördüler. John Terry çok büyük bi sakatlık yaşamış ne oldu göremedim ama hastahaneye kaldırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Terry yapılan hareketi bende göremedim ama penaltı ve kırmızı kart olmalıymış. Çok güzel maç oldu. Arsenal gençlerle çıkmıştı.Kupayı verdi elleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 maçın bende son dakıkalarını izledim sunucu durmadan terryin cok kötü sakatlandığı hastanaye kaldırıldığını falan söyledi.. arsenalde henry tercihi ilginçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 terry kafasına tekme geldi şuurunu yitirdi sonra geri döndürdüler oksijen tüpü fln baglandı hastanede suan gözetim altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 henry oynamasa da yine manyak karizmaydı, adobayora şöle bir baktı adamın aklını aldı, gönderdi sakince soyunma odasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ah be arsenal bee. çok kötü oldu ya. hakediyolardı gençler. mourinho'nun havasından nefret ediyorum ya. henry oynasa takardı ampul gibi ama gençler de iyiydi hatta süperdi chelsea gibi tam kadro bir takıma karşı oynadıgı dusunulurse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 bir video falan yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 terry'nin kafasına tekme geldi ama bence penaltılık bişey değil, isteyerek de vurulmadı sonucta terry topa kafa atmak için eğildi adam da topu uzaklaştırmak için vurmak istedi, kafasına gelince tekme terry bayıldı. 1 kez tekrarı gosterildi sadece tvde. tekmeyi atan adam da zaten cok korktu yanında çöküp bekledi terry'nin. ama helal olsun ingilizlere adam sakatlandıktan sonra sedyesinden boyunluğuna kadar her türlü techizatı kullandılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 son durumu ne Terry'nin ? çok üzüldüm ben valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 iyiymiş dün akşam çıkmış hastaneden burda yazılana göre Chelsea Resmi Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 john hastaneden sonra soyunma odasindaki kutlamalara yetisebilmis, adam biyonik olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 pozisyonu iyice izledim de tipik bir ufc ya da k1 mucadelesi çeneye tekme atıp rakibi nakavt la alma durumu :) olay anında şuur kapanır 10-15 dk uğraşılır ve durum toparlanır :) bazen cok tehlikeli durumlar da oluşabiliyor tabi ama burdan cıkan sonuc terry nin tohumları sağlammış anne babası iyi iş çıkarmış doğrusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 orda adamin boynuna dikkat et, direk felc de olabilirdi turkiyede olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 e her şey olabilirdi,allah korumuş dedim içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=cxSglU-zxt4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 dabıl [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 15:45 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 bu arada kasti yapsın ya da yapmasın,bu gibi ayakla müdahalelerde oyuncunun kafa sokması direk fauldur kafa sokan takımın lehine ,hatta bence Terry bunun gol olacağını olmasa da penaltı olacağını düşünerek böle yapmış olabilir. penaltı olmamasına ayrı bi üzüldüm. [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 16:16 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 16:17 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Türkiyede olsa herifi biri sırtına almaya çalışıp hastaneye götürürdü..heralde ilkyardım gerçekten mütişti... Onun dışında tekmeyi atan diaby de çok üzüldü zaten maça dewam etmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 oha benım canım acıdı hatta hala acıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 said: Onun dışında tekmeyi atan diaby de çok üzüldü zaten maça dewam etmedi.. adamın ayağı burkulmuş, maça o yüzden devam edememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar