Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 piyasadaki şu ogame ile başlayan şu saatler süren inşaların olduğu ülkeyi/gezegeni falan yönettiğimiz tarzı oyunlara bir türlü ısınamadım gitti. yokmu şöyle bir karakter yönettiğimiz, geliştirdiğimiz, adam dövdüğümüz bir browser mmo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Dragon Court vardı baya eski gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 şey var bide mafya oluyosun felan adam indiriyosun mekan basıyosun ama linki neydi hatırlayamadım şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 dragon court benzeri bir oyun varmi başka bitti oyun artık..... gerisi rank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 hatta sen biraz öğren oyunu ben sana beim charı veririm lvl 20 mi neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 dragon court güzeldi eğlenceliydi ama zaman kısıtlaması yüzünden soğudum sonradan o oyundan ben. fallen sword'a da bakıyorum birazdan yorumları yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 oyunu çok beğendim bu arada. tam istediğim gibiymiş teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ölünce çok kötü oluyor ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ilerde pek ölmüyosun başları biraz kastırıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 www.omerta.com.tr di galiba mafyalı olan oynamıştım ben ama biri sana sıkınca account siliniyor :D o kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Pardus da pilot olarak dandik bir sabreyle başlıyosunuz. bina kuruyor ekonomiye katılıyor savaşlara giriyorsunuz. Neutral kalabilir yada Federation , union veya empire a katılabilirsiniz. ayrıca bir ittifaka da gelebilirsiniz. Federation ve empire şu an savaşta o yüzden tavsiye etmiyorum :) uniondayım ben , para biriktiriyorum sonradan rank xp kasımlarına gireceğim. oyun içindeki manual i okuyun kesin yada bana pm atın :) başlayacak olan olursa şimdiden bir iki link vereyim: Harita Yaralı bilgiler ayrıca 2. linkteki Fearsome Ship calculator da nasıl bir gemi yapmak istediğinize karar vermeniz için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ben Bellow'un sole guzel bi liste yapip yollamasini bekliyorum en iyi ol biliyodur en kalabalik mmo browser oyunlari hangileri vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar