Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 piyasadaki şu ogame ile başlayan şu saatler süren inşaların olduğu ülkeyi/gezegeni falan yönettiğimiz tarzı oyunlara bir türlü ısınamadım gitti. yokmu şöyle bir karakter yönettiğimiz, geliştirdiğimiz, adam dövdüğümüz bir browser mmo?
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Dragon Court vardı baya eski gerçi..
patateskabak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 şey var bide mafya oluyosun felan adam indiriyosun mekan basıyosun ama linki neydi hatırlayamadım şimdi..
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 dragon court benzeri bir oyun varmi başka bitti oyun artık..... gerisi rank
cenx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 hatta sen biraz öğren oyunu ben sana beim charı veririm lvl 20 mi neydi.
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 dragon court güzeldi eğlenceliydi ama zaman kısıtlaması yüzünden soğudum sonradan o oyundan ben. fallen sword'a da bakıyorum birazdan yorumları yaparım.
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 oyunu çok beğendim bu arada. tam istediğim gibiymiş teşekkürler.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ölünce çok kötü oluyor ama :(
cenx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ilerde pek ölmüyosun başları biraz kastırıo.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 www.omerta.com.tr di galiba mafyalı olan oynamıştım ben ama biri sana sıkınca account siliniyor :D o kötü
LethE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Pardus da pilot olarak dandik bir sabreyle başlıyosunuz. bina kuruyor ekonomiye katılıyor savaşlara giriyorsunuz. Neutral kalabilir yada Federation , union veya empire a katılabilirsiniz. ayrıca bir ittifaka da gelebilirsiniz. Federation ve empire şu an savaşta o yüzden tavsiye etmiyorum :) uniondayım ben , para biriktiriyorum sonradan rank xp kasımlarına gireceğim. oyun içindeki manual i okuyun kesin yada bana pm atın :) başlayacak olan olursa şimdiden bir iki link vereyim: Harita Yaralı bilgiler ayrıca 2. linkteki Fearsome Ship calculator da nasıl bir gemi yapmak istediğinize karar vermeniz için ideal.
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ben Bellow'un sole guzel bi liste yapip yollamasini bekliyorum en iyi ol biliyodur en kalabalik mmo browser oyunlari hangileri vs
Öne çıkan mesajlar