ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 1 . Soru : Kimler gelmek ister 2. Soru : Taksim mi Kadıköy mü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 İstediğimiz sorudan başlayabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 3 yanlış bir doğruyu götürmüş sanırım orda. yok baksana ortalıta. :^p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ÖSS ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Aboov.. Test çözmekten buharlaşan beyinler görüyorum.. o.O Eee.. liste : Ben... o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 bende gelirim.taksim kadıkoy farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 iyi Taksim diyelim o zaman.. Ben Cintonik Başka? :) [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 05:23 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Ben okul dolayısıyla gelemiyorum. Kusura bakılmasın. Not: İsteyen bakabilir. Bakanla özel ilgilenilecektir. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 1-Namesiz 2-Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Kadıköy die üye mi var yoksa kadıköyde olsun mu diyorsun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ben namesiz olarak gelicem kadiköyde olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 eöaa.. benim tai chi antrenmanım kızdı zaten 3 kişiymişiz.. özüürr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 8 Mart, pazar değil perşembeye geliyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 said: 8 Mart, pazar değil perşembeye geliyor bu arada. off geberdim nedendir bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 eghysdhsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 overload : EHue : ) harbi, perşembeye geliyor. : ) Ama 11'in pazar'a geldigini dusunur, ve topikler'in erkenden acildigini hesaba katarsak, sanki o 18 martmiş gibi geldi de, 1 boyle bi yerlerden düşmüş.. : ) Yani tabi tahmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 18di evet xD herneyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 18indemi yapılıyor buluşma şimdi? sanırım ben ucanı alıp gelebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 18 olur evet.. Gelicek başka kişi var mı yaf? Spidee leri Griswold'leri falan ikna etmeye kassam gelirler mi ki? Selamon çalışıyormuş sanırım ama pazar günü iş mi olurmuş pehh.. Dur konuşayım onlarla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 pazar gösteriler var döverler sizi taksimlerde kadıköylerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 18 Marttamı gösteri ? 11 Mart pazar günü taksime gittim ama o zamanda gösteri gibi birşey vardı herhalde, en azından yemek yediğim börekçinin önünde 12432523 tane polis vardı... O.o 18 Marttakine gelirim, bakalım birilerini de çağırmaya çalışırım patiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 nasıldı buluşma :p çok kalabalıkmış ama zor olmuştur bi yerlere oturmak fln =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar