Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 said: Fistan üye § 26 February 2007, Monday - 01:11 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- avunursunuz işte, siz şampiyon olmadınız biz sizi şampiyon yaptık diye falan Ha, iyi oynuyoruz diyosun yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 zegna yönetimde misin nerden biliyosun böyle bir uyarı geldiğini? fotomaç falan okumayın plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 zegna çirkef fenerlidir zaten. antalya - fb topicinde antalyanın başarısını konusup fenere laf sokma lüksümüzü kullanacakken hemen dönüp dolastırıp gs e getirmiş konuyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 her turlu mesaj manipulasyonu da yapar zegna, fenerli olmasa iyi adam da amansiz hastaliga tutulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 hastalık olduğu kesin de allahtan bulaşıcı değil. öldürücü nitekim. maçlarda sinirden komaya falan girmek olasılığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 komik olmayın ya, vermişiz 6 puan coccugu hala maçlarda komaya girme falan diyosunuz, siz napıyonuz o zaman bitkisel hayattasınız heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 yok biz henüz öyle bi rezillik yaşamadık ben fistan. yani 2-0 dan 2-2 tur vermek. bilmiyorum bize olsaydı komadaydık biz. ki bir değil iki değil sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 fenerbahçeye karşı yaptığım her maç tahmini için kendimle gurur duyuyorum,mutlak ters çıkıolar.iddiaya dalabiliriz isterseniz,hatta bu yeteneksizliğimle(e size göre yetenek) ne paralar kazanırız,azcık da ben de görürüm falan fistan. her şey bir yana,tespitlerime geleyim. 1-fenerbahçenin en kötü transferi zannımca kezman,deivid'den de kötü bence. 2-antalyaspor ve denizlisporlu forvetleri,biri tunuslu,biri de denizli forveti adriano;bu adamları gerçekten çok beğendim. 3-deniz,fenerbahçede olan en kötü şey sanırım 4-aksayan bölgeleri klasik yine fenerin,kanat açık bölgeler. 5-liberoları fenerin gayet formsuz. 6-bu dileğimde de yanılmayı umarak fener şampiyon olur düşüncem sürünüor. artık kısmet,şans,mukadderat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 valla milliyette yaziyordu, neyse sizin yonetim boyle hayaller kuracagina, 250 trilyon borcu kapasin ehjeh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 En sonunda camianın sabrını taşırıp Cem Uzan'ı başkan yaptırtacaksınız bize 8D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 bilet 1 ytl olacak :D ehoeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 takımların arasında puan farkları gitgide azalıyo..bu durum ligin kalitesinden değil 4 büyük takımların günbe gün futbollarını kalitesizliğinden kaynaklanıyo... Umarım lig heyecanlı geçerde bu kalitesizliği gölgeler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 parasız da hallediyoruz biz işimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Parasızdamı hallediyosunuz ? Nası yani ... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 fistan canınızı yaktı senin memleket =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 "Biz zaten garantiledik, X düşmedi iyi oldu" "UEFA'yı da mı garantilediniz" diye sorarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar