Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TS-BJK


cado

Öne çıkan mesajlar

helal olsun trabzona

hakettik yenilgiyi valla adalet budur.

ligin ilk trabzon maçında ersen martin darmadağın etmişti beşiktaş defansını

sonra benzer bir oyuncu, berabatov resmen dalga geçmişti beşiktaş defansıyla

tigana ve teknik heyet (ve transfer yapmadıklarına göre yönetim) belli ki bu maçtan önce bunları anlamamışlardı

eğer hala anlamamışlarsa ne halleri varsa görsünler ama beşiktaşın içine etmeyi bıraksınlar

ayrıca: runjeeeee yeter yemeeeee

[ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 21:00 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fede hoop şimdi.Niye hoop onuda anlatıyım.Aslında Ts Bjk maçında gene Fenerbahçe den konusmak istemezdim ama şöyle olucak.Bu sezon en çok hakkına tecavüz edilen takım Fenerbahçe.En basit örneği Fb bugune kadar 6 tane cuma maçı oynamışken Gs dünkü maç ile 2 cuma maçı bjk ise 1 maç yaptı ve Fb çok puan kaybetti bu maçlarda.Dünkü maçı da gördük.Cuma gunlerinin bi etkisi yok denemez.Geçen haftaki alkışla protestoya da kırmızı çıkarılmadı.Penaltı uçtu.İlk yarının son haftasındaki facia yı anlatmak bile istemiyorum.Kısacası Fb ye haksız kazanç sağlıyo demek mantıksızlık içindeki davranışların en uç noktasıdır.Takip etmeden bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olarak yargılamayalım kimseyi.Rica ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgimiz var ama senin söylediklerine katılmıyoruz. Ee nolcak şimdi sen mi haklısın biz mi?

Cuma maçlarını mı bahane edeceksin şimdi şampiyonluk kaçsa. Noluyo cuma günü? Futbolcular işinden gücünden yorgun geliyo ondan mı oynamıyorlar da puan kaybediyorlar. Yoksa taraftar mı yorgun oluyor da destekleyemiyor, bu yüzden mi kaybediliyor? 1 saat geç başladığı için futbolcuların uykusunun geldiğini söylersen de geçerli bir mazeret olur fb için valla.

Fenerbahçe haketmiyor demiyorum da, söktü aldı da diyemiycem yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hakederek demek istediğim hakemler kolluyo filan değildi. çok güzel kadroları gerçekten de türkiyedeki en iyi kadro. ancak ne teknik anlamda bişey koyabildiler oyuna ne de bi ruhla oynayabildiler. tabi bunun tek sorumlusu da zicodur. fenerin haketmemesinin sebebi de sahada iyi oynayamamasıdır kadrosunun kalitesini yansıtamamasıdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fenerin bir türlü başarı sağlayamamasının sorumlusu ne zico ne daum ne de bi başkasıdır. başarısızlıklarının tek sorumlusu "ruh" denilen kavramın takımda olmamasıdır.
fenerin "ruh"unun olmamasının yegane sebebi küçüklükten yetişen bir fenerlinin takımda oynamamasıdır. sanıyorum bi tuncay bi de semih öyle. onlar da canlarını dişlerine takarak oynuyor ama kar etmiyor. alırsan sağdan soldan devşirme adamlar olacağı budur. geçen sezon için hiç bir fenerlinin kalkıp da yok hakemdi yok federasyondu demeye hakkı yok. çünkü geçen sene GS şampiyon olurken her maçta savaştı. GS güzel futbol mu oynuyordu? kesinlikle hayır. bunu şampiyonlar liginden elenirken alenen gördük zaten. ama inandıkları şeyler vardı. resmen savaştı adamlar.

şimdi de fenerbahçe puan farkını açtı. ama fenerbahçe genel olarak fikirlerinde değişikliğe gitmezse daha çok alkmaara yenilir daha çok şampiyonluk kaçar.

bu yazdıklarım kesinlikle bir fanatizm ürünü değildir.:)

Edit: Ya TS-BJK maçına yorum yazıyoruz FB'den bahsediyoruz hale bak hehe:)

Beşiktaş ilk yarı çok iyi oynadı gerçekten ama ikinci yarı ersen martin defansı darmadağın etti komple. sol kanattan ileri açılan ibrahim akının boş bıraktığı kanattan habire gökdenizin inmesinden belliydi bu sonuç.ibrahim ileri çıkıyor geri gelmiyor ya allah diyip gökeniz boşluğu dolduruyor. geçen dönem GS maçını da aynı yolla kazanmışlardı zaten. maç farka giderdi aslında da TS'de de beceriksizlik var.

[ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 00:53 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Boşverin feneri şimdi yahu

Trabzonspor sanki ligin başından beri dökülen takım değilde bambaşka bir takım. Ben 2. yarının özetini izledim sağ kanattan kaçkere gelmişler kaçkere ayağa orta yapmışlar. Biraz daha şanslı olsalar 5 6 tane atarlarmış. Vallahi gözüm korktu haftaya fenerle maçları olsa bizide yener bunlar diye ama neyseki Trabzon fener maçına kadar çoktan havası söner bunların :)

Ceyhun konusunda ne diyorsunuz? Fenerbahçedeyken de çok beğendiğim bi oyuncuydu ufak takımlarda harcandığını düşünmüşümdür hep. Trabzona gitmesine sevindim. Başarılı olmasını dileriz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...