cado Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 maç şuan 3-2 ts önde :) ilginç bir maç oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 45 ile 60. dakikalar arasında trabzon 2 gol attı öne geçti. Tv den gol sesleri yükseldikce salona gidip geliyorum. Trabzon gazı tutturdu dağıtır beşiktaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 helal olsun adamlara 2-0 dı sonra bı da bakım dedım 3-2 olmuş :) cok ılgınc bır mac oluyor cıdden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 helal olsun trabzona hakettik yenilgiyi valla adalet budur. ligin ilk trabzon maçında ersen martin darmadağın etmişti beşiktaş defansını sonra benzer bir oyuncu, berabatov resmen dalga geçmişti beşiktaş defansıyla tigana ve teknik heyet (ve transfer yapmadıklarına göre yönetim) belli ki bu maçtan önce bunları anlamamışlardı eğer hala anlamamışlarsa ne halleri varsa görsünler ama beşiktaşın içine etmeyi bıraksınlar ayrıca: runjeeeee yeter yemeeeee [ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 21:00 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Tebrikler Trabzonspor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 2. yarıyı izledim komple, cok ilginc mac oldu. bjk defansı arkasına atılan her derinlemesine pas gol pozisyonuna dönüştü, ts az daha dikkatli olsa 5-6 tane hiç yoktan atardı ama galip gelmesini bildiler. valla nerelerden maç dönüyor görmüş olduk. tebrik ederim trabzonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 bu takım adamı deli eder ya, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 sozlerime "mercimek'e kafam girsin"le baslamak istiyorum. ilk yari hersey ne kadar guzeldi oysa, 2 gol de cok sevindirdi. 2.yari.. ah ulan ah! trabzon iyi oynadi, ustune besiktas'taki afallama ve berbat paslarla kacinilmaz son yenilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 bu hafta çok guzel oldu ya bizim açımızdan şimdiye kadar.yarın bi de yendikmi antalyayı iyice kopartıcaz Gs ve Bjk yi yarıştan.Trabzon derbi diye nitelendirilen maçlarda bi başka oynuyor.Tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 evet yarın fb antalya macini alirsa fark kopar gider gibime geliyor bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 fark koptu gitti zaten. bundan sonra bişey olmaz artık. fener şampiyon olur. gs bjk resmen al şampiyon ol diyolar fener. fener de hakederek şampiyon olsa içim yanmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 valla fb yarın kazanırsa puan farkı kaç oluyo hesaplamadım da herelde sami yen'e kalmaz iş. böylesi daha iyi. sami yen'de puanlar eşitlenir de bursa'da kaybederiz falan aman. hiç gerek yok 3 hafta öncesinden kaybetsek şansımızı daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 fede hoop şimdi.Niye hoop onuda anlatıyım.Aslında Ts Bjk maçında gene Fenerbahçe den konusmak istemezdim ama şöyle olucak.Bu sezon en çok hakkına tecavüz edilen takım Fenerbahçe.En basit örneği Fb bugune kadar 6 tane cuma maçı oynamışken Gs dünkü maç ile 2 cuma maçı bjk ise 1 maç yaptı ve Fb çok puan kaybetti bu maçlarda.Dünkü maçı da gördük.Cuma gunlerinin bi etkisi yok denemez.Geçen haftaki alkışla protestoya da kırmızı çıkarılmadı.Penaltı uçtu.İlk yarının son haftasındaki facia yı anlatmak bile istemiyorum.Kısacası Fb ye haksız kazanç sağlıyo demek mantıksızlık içindeki davranışların en uç noktasıdır.Takip etmeden bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olarak yargılamayalım kimseyi.Rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Bilgimiz var ama senin söylediklerine katılmıyoruz. Ee nolcak şimdi sen mi haklısın biz mi? Cuma maçlarını mı bahane edeceksin şimdi şampiyonluk kaçsa. Noluyo cuma günü? Futbolcular işinden gücünden yorgun geliyo ondan mı oynamıyorlar da puan kaybediyorlar. Yoksa taraftar mı yorgun oluyor da destekleyemiyor, bu yüzden mi kaybediliyor? 1 saat geç başladığı için futbolcuların uykusunun geldiğini söylersen de geçerli bir mazeret olur fb için valla. Fenerbahçe haketmiyor demiyorum da, söktü aldı da diyemiycem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 hakederek demek istediğim hakemler kolluyo filan değildi. çok güzel kadroları gerçekten de türkiyedeki en iyi kadro. ancak ne teknik anlamda bişey koyabildiler oyuna ne de bi ruhla oynayabildiler. tabi bunun tek sorumlusu da zicodur. fenerin haketmemesinin sebebi de sahada iyi oynayamamasıdır kadrosunun kalitesini yansıtamamasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 fenerin bir türlü başarı sağlayamamasının sorumlusu ne zico ne daum ne de bi başkasıdır. başarısızlıklarının tek sorumlusu "ruh" denilen kavramın takımda olmamasıdır. fenerin "ruh"unun olmamasının yegane sebebi küçüklükten yetişen bir fenerlinin takımda oynamamasıdır. sanıyorum bi tuncay bi de semih öyle. onlar da canlarını dişlerine takarak oynuyor ama kar etmiyor. alırsan sağdan soldan devşirme adamlar olacağı budur. geçen sezon için hiç bir fenerlinin kalkıp da yok hakemdi yok federasyondu demeye hakkı yok. çünkü geçen sene GS şampiyon olurken her maçta savaştı. GS güzel futbol mu oynuyordu? kesinlikle hayır. bunu şampiyonlar liginden elenirken alenen gördük zaten. ama inandıkları şeyler vardı. resmen savaştı adamlar. şimdi de fenerbahçe puan farkını açtı. ama fenerbahçe genel olarak fikirlerinde değişikliğe gitmezse daha çok alkmaara yenilir daha çok şampiyonluk kaçar. bu yazdıklarım kesinlikle bir fanatizm ürünü değildir.:) Edit: Ya TS-BJK maçına yorum yazıyoruz FB'den bahsediyoruz hale bak hehe:) Beşiktaş ilk yarı çok iyi oynadı gerçekten ama ikinci yarı ersen martin defansı darmadağın etti komple. sol kanattan ileri açılan ibrahim akının boş bıraktığı kanattan habire gökdenizin inmesinden belliydi bu sonuç.ibrahim ileri çıkıyor geri gelmiyor ya allah diyip gökeniz boşluğu dolduruyor. geçen dönem GS maçını da aynı yolla kazanmışlardı zaten. maç farka giderdi aslında da TS'de de beceriksizlik var. [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 00:53 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Boşverin feneri şimdi yahu Trabzonspor sanki ligin başından beri dökülen takım değilde bambaşka bir takım. Ben 2. yarının özetini izledim sağ kanattan kaçkere gelmişler kaçkere ayağa orta yapmışlar. Biraz daha şanslı olsalar 5 6 tane atarlarmış. Vallahi gözüm korktu haftaya fenerle maçları olsa bizide yener bunlar diye ama neyseki Trabzon fener maçına kadar çoktan havası söner bunların :) Ceyhun konusunda ne diyorsunuz? Fenerbahçedeyken de çok beğendiğim bi oyuncuydu ufak takımlarda harcandığını düşünmüşümdür hep. Trabzona gitmesine sevindim. Başarılı olmasını dileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 cintonik fener kaç öğlen maçı yapmış beşiktaş kaç öğlen maçı yapmış onları da bi sayıver boş boş bahaneler üretmeyin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Beşiktaş'ın defansı ne zaman güven verdi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 bu baki mercimek ne uyuz bir heriftir bir insan futboldan bu kadar mı çakmaz ? ayrıca ben bu adamı transporter serisinde oynayan oyuncuya benzetiyorum ısrarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 tv nin ust kosesinden takip ettim maci deli oldum fak di bejeke dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 trabzon'un ligi 2. bitirme şansı, gs ya da bjk'nin ligi şampiyon bitirme olasılığından fazla ;D ayrıca, alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 03:15 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 (bkz:zorla feneri şampiyon yapmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 bugün fener de puan kaybederse, (gsliyim) lig tv yi iptal ettiricem artık bu kadar da olmaz danışıklı dövüşe döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar