fenris Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 dizide o sahneye hendrix yerine onu koyar mıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Dylan kendi yorumundan daha çok sevmiş hendrix yorumunu falan evet okumuştum da, ben son sahnede çalmasından değil genel olarak dizide kullanılmasından bahsediyorum bebek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 hehe neyse :) bu arada çok alakasız olacak ama baltar neciydi? son bölümlerde aklıma takıldı. dr dr da hangi bilim dalında uzmandı arkadaş? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 üreme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 [spo] Tanrı diye çağrılmaktan hoşlanmıyor dediği Daniel Graystone. Öyle olsun lütfen. Lütfen.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ya o değil de sezon 4 OST ne zaman gelecek yahu? gören duyan var mı? kaç gündür eski sezon müziklerini dinleyip duruyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bear amca az tatil yapsın kaç diziye müzik kasıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 http://www.bearmccreary.com/blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 mükemmel bir son bölüm olmuş bence. cavil'in ölümünde çok güldüm nedense :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 cavil direk postal tarzi I regret nothing diyerek gitti .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 harika bölümdü. aklımda kalan tek soru baltar ile six ne arkadaş ? baltar tanrı ismine kızıyor, şeytanmı (: ayrıca sonunda hendrix eşliğinde izlediğmiz asimolar güzel göndermeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Yaratıcı tekse ona tanrı denilmez şeklindeki monoteist argümandan olabilir. Ama öyleyse de çok klişe bi geyik, ne işi var bsgde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sorularrr ya şimdi duygusallığı atıp üstümden tekrar izledim bölümü de sorularım geliyor. Starbuck tan başlayalım. melek olduğunu söylediler geçtiler. iyi hoş da fiziksel olaylara nasıl etki edebiliyor bu hatun? sonuçta capricanın ve baltarın gördükleri de meleklerdi ve fiziksel etki hiç bir şekilde yaratmıyorlardı. bana göre havada kaldı bu kısım. Starbuck'ın harbringer of death (insan ırkının soyunun tükenmesi olayı) olayı da doğru çıkmadı? gayet yaşıyor millet?? bunlar cylon kolonisine nuke attılar da sonuçta tamamen yok edemediler... hangi akla sığınıp gidip tüm techizatı gemileri güneşin içine gönderdiler? iki gün sonra yörüngeye iki baseship atlasa napacaklar? ayrıca cavilin ressurrection olmadığını bildiği halde ağzına silahı sokup intiharı saçmaydı (sahne de komikti ayrıcasurat ifadesi vs...) galacticanın da son jumpından sonraki sahnede resmen menteşeleri gevşedi=)=) ama bu soruları sorsam da dalga geçsem de BSG'nın gözümdeki kalitesini 1 derece düşürmedi. hatta son sezonu bi kaç kez daha izliycem sanırım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bence starbuck baltara görünen six gibiydi fakat herkes görüyordu. aslında orda yoktu ama var gibiydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Baltara görünen six de bi ara herkese görünür oldu ilk sezonda mı ikinci sezonda mı ne. İsterlerse yapıyorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Starbuck hakkinda Harbinger of Death abi iste, insanligin sonunu getirdi, cylon ve insanlar karisti artik melez oluyo direk bikac kusak sonra tum "insanlar". Benim cikarimim buydu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Hemen hemen tüm techizatı atmaları aslında temelli kurtulmaları için en sağlam yollardan biriydi. Yüz tane baseship gelse bile gezegen üzerinde hiç bir teknolojik aygıt algılayamayacak. Mağara adamlarıyla da fazla ilgileneceklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Penthesilea said: Starbuck hakkinda Harbinger of Death abi iste, insanligin sonunu getirdi, cylon ve insanlar karisti artik melez oluyo direk bikac kusak sonra tum "insanlar". Benim cikarimim buydu yani. +1 ayrıca koloni koloni patladı abi kalmadı cavilin tayfası. galactica tam koloni yok olurken sıçrama yaptı. geri dönebilecek olan tek şey vardı o da gemiyi verdikleri centaurionlar onlarda çipleri çıkarıldığı ve özgürlükleri verildiği için öyle bi işe girmediler. ki hastaları oldum eski modellerle kapışırken fln :D kimseyi merak etmem onlar acaba ne yapmıştır onu merak ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 moriQ said: harika bölümdü. aklımda kalan tek soru baltar ile six ne arkadaş ? baltar tanrı ismine kızıyor, şeytanmı (: ayrıca sonunda hendrix eşliğinde izlediğmiz asimolar güzel göndermeydi. God he doesnt like that name olayını ben de merak ediyorum, özel bir anlamı varsa nedir; ya da bir yere falan gönderme mi yapıyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 4 sene üstüseee saylona koyduuuk galaksiniiin kralı olduuuk gerçekleriii roslin yazaaaar rosline dee adama çaakaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ahaha supermiş vingthor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 benim değil direk arkadaş yazdı repleri ben toplamiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 said: bunlar cylon kolonisine nuke attılar da sonuçta tamamen yok edemediler... hangi akla sığınıp gidip tüm techizatı gemileri güneşin içine gönderdiler? iki gün sonra yörüngeye iki baseship atlasa napacaklar? Cylon kolonisi bi karadeliğin yörüngesinde mi ne duruyor. Nukeları yiyince büyük ihtimalle aethere karıştılar. // spoiler ici quotelamak de bir basari sdfdsfds -penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 MrLevie said: sorularrr Starbuck tan başlayalım. melek olduğunu söylediler geçtiler. iyi hoş da fiziksel olaylara nasıl etki edebiliyor bu hatun? sonuçta capricanın ve baltarın gördükleri de meleklerdi ve fiziksel etki hiç bir şekilde yaratmıyorlardı. bana göre havada kaldı bu kısım. asd Bir bölümde mi ne sadece baltarın gördüğü six bunu kollarından kaldırıp sürüklüyordu. Ordada bayağa fizikseldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar