Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 çeviri kısmını çok özenmişin yanlız bunu anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 "anamı karıştırma ne yaa abi " ne yaptın yaa yemin ediyorum dizi mizi kalmadı bak şuan bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Merak ettim bende izlicem altyazı ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ahaha 2 kez izleidm o bölümü bi altyazısız bi ingilizce altyazılı, sırf şu çeviriyi meraktan bi de böyle izlicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bu hafta yok muydu bu gene? karıştırıyorum ben böyle olunca, en son hangi bölüm yayınlandı şimdi? boşuna izlediğim bölümü çekmeyeyim her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 imdbde the hub bolumunun 6 haziranda cikacagi yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 dokuzu izlicez ama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 normalde cumartesi çıkıyordu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bu gece yayınlanacak arkadaşlar sakin... lost bitince lost günüyle karıştı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 huun said: bu hafta yok muydu bu gene? karıştırıyorum ben böyle olunca, en son hangi bölüm yayınlandı şimdi? boşuna izlediğim bölümü çekmeyeyim her zamanki gibi. en son SE4E08 yayınlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben lost'la birlikte indirip cuma geceleri combo yapıyordum, demek 4-5 gün geriden geliyormuşum. neyse yanlış alarm olmuş, pardon ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ya hun, sayemde uzay gemisi saylon filanda gordun ya, ne kadar teşekkür etsen az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yok lan uzay gemisi eskiden de vardı. saylon yeni sayılabilir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hala düşmedi rapid e ya :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 torrentbytes'da var. sezon finali filan mi bu yav? biliyorum daha 9. bolumden sezon finali olmasi sacma olur ancak torrentbytes'da 1 versiyon var sadece, o da 1gblik. 2 bolum ard arda filan mi yapmislar nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Neden bilmiyorum; ama herkes bunun sadece 720p olan versiyonunu yüklüyor, o yüzden 1gb gözüküyor dizi henüz çözemedim sebebi, biraz araştıracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Penth'ten edit: Ne yazik ki yasak forumumuzda dizi linki paylasimi. Ozel mesajla hallettiklerinize karismiyoruz tabi ki ama public yazmayin lutfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Baalzebub said: torrentbytes'da var. sezon finali filan mi bu yav? biliyorum daha 9. bolumden sezon finali olmasi sacma olur ancak torrentbytes'da 1 versiyon var sadece, o da 1gblik. 2 bolum ard arda filan mi yapmislar nedir. bir süre ara olucaktır.2009 a kadar uzıcak die biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 350 mblik versiyonu da düştü isohunt'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 9 çıktımı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Llama said: 9 çıktımı yani eed çıktı ama alt yazı ne zman gelir bilinmez :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Başkan: 5 cylon u söle bakalım... Diana: onları bilmek istiosun ama sende onlardansın! acaip iyi bir şakaydı. laura gitti geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 eger gercekten ara veriliyorsa, kafayi yiyecegimizin resmidir abov cylonlar artik olumlu, rebel base ship battlestar'a geri dondu, baskan baltar'in insanlari sattigini ogrendi, 3 battlestar'a donunce final 5'in ismini vericek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 tv.com a göre haftaya bölüm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar