Zegna Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 hastasiyim. 3. sezon tam gaz devam ediyor, 2. sezon superdi zaten. sci-fi da rakipsiz diyebiliriz :) -- Yeni baslamak isteyenler icin rehber: (ZaugnaKhaldun'a tesekkurler) said: 1-) 2 bölümlük bsg mini series (tv filmi) 2-) 1 ve 2. sezonlar 3-) 2. sezonun ardından "webisodes: the resistance" 4-) 3. sezon 5-) 3. sezonun ardından Razor Flashbacks 6-) The Razor Movie (tv filmi) 7-) Sezon 4 - ilk 12 bölüm 8- ) Webisodes: The Face of the enemy (12 ile 13. bölüm arasında geçiyor bu webisodelar) 9-) Sezon 4 - 13 - 20. bölümler -Penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 zaten o konuyla ilgili fazla bi dizi yok :D ama olsada bilmiyorum ne değişir çünkü süper süper süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 stargate var bi iki dizi daha var adlarini unuttum, gerci hic olmasada farketmez cidden super super cunku :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 bi stargate bi star trek hmph başka ne vardı hatırlamıoyrum doğru düzgün :D ama ikiside bir yerden sonra konusuyla bayıyordu :P . B.G de daha böle bişi olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 babylon 5 !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Bu sezon 10. bölümden sonra kopuyor zaten dizi, gayet çılgın bir uzay macerası. Gayet tatmin edici bir yapım ama bu bilim kurgu dizileri arasında Star Trek The Next Generation'ı tek geçerim. Onun gibisi daha gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Başlamayı düşünüyorum bu diziye. Elimin altında 2003 yapımı (sanırım) bir film var. Konusu [spo] Bu insanlar büyük bi savaşın ardından mutlu mesut yaşarken yıllardır görülmeyen ve cylonlar ortaya çıkıyo, bi dahi herifi kullanarak savunma sistemlerini kırıp harcıyolar insanları, galactica yla kaçıyo kalanlar vs vs orda bitiyo [/spo] Ben bu filmi izledim. Ancak doğru mu yaptım bilmiyorum. Önce filmi izleyip sonra dizi miydi yoksa önce dizi sonra film miydi? Bir de bir eski diziler var bir yeni diziler... Bisürü şey var hangi sırayla takip etmek gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ben de takip ediyorum son bölümden 3. sezon, hastasıyız. ama gel gör ki o kadar dizi izliyorum, yine de yetemiyolar. bu, rome, smallville, lost, heroes ana kuvvetlerim. ama hafta 7 gün bunlar 5 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 evet diziye baslamadan once filmi izlemek lazim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Filmlerin rapid linkini verir misiniz? Sapik bir dizi koleksiyoncusu olarak BSG'de var hard diskte, ama filmler gerekiyormus heralde, 101'de prev. on BSG diyince ve ilk 10 dakkada bisi anlamayinca kapattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ya o filmmiydi, ben dizinin ilk bölümü diye izledim baktım 2 saatten fazla, filmmiş demek. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 heralde son 10 yilin acik ara en iyi dizisi. ama isin ozu bole 10 ar 10 ar izlemek lazim o zaman buyuk zevk aliniyor. Obur turlu bu ne lan diye birakiyorsun. yalniz bundada sezon ortasi sancisi yasaniyor amerikadaki son 3 4 bolumden kimse memnun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 ben 3. sezonun gidisatindan memnun degilim pek, fazla dusurduler tempoyu :/ [spo]ozellikle eye of the jupiter bolumlerinden sonra yavasladik baya, 16. bolum ozellikle izledigim en kotu bgs bolumlerindendi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 [spo]evet yahu kac bolumdur saylon goremedik bile dogru duzgun cok durgunlastı. banane kaptan adamanın evlılık yıldonumunden alla alla.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 [spo]katılıyorum. benim istediğim artık number 6 ile gaius u aynı hücreye koysunlar sevişmelerini izleyelim. yeter o bana dünya falan hikaye.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 din,felsefe,bilim kurgu güzel harmanlanmış takip ediyoruz. Merakla değil pek. Rutine bindi zaten artık, diziler içinde yüzdüğümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 [spo]Bence dizinin güzelleşmesi bu sebepten zaten. Saylonlara indirilen ağır darbelerden sonra sonunda insanlık daha bir sosyal konulara eğilmeye başladı filoda. Açık konuşmak gerekirse her bölüm Viper'larına atlayan Starbuck'la Lee'nin atışmalarını dinlemek bazen yoruyor insanı. İyi böyle iyi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 [spo]ilk sezonu zevkle izlemiştim, 2.sezon'da ara sıra izliyorum ama hep aynı geliyo artık baymaya başladı, ztn 10dk'da insanlığı yokeden saylonlar nasıl oluyorda dandirik eski teknoloji galactica'yı ganglemiyolar anlamıyorum. Yani ilk bölümlerinde bitane saylon avcısı 20 tane son teknoloji battlestar avcısını tek atıştı yok ediyolar bintane bomba atarak, ama her battlestar galacticayla karşılaşmalarında ellerinden bişey gelmiyor, şişko starbak hepsini alıveriyo yani, atıver 2 tane 40megaton bilmemne gücünde bomba galaktikaya işi bitsin, kedi-fare oyunu acaip bayıyo bi süre sonra.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 laorx zaten eski teknoloji olmasi kurtariyor battlestar i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 matama açsana neden öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 [spo]battlestar galacticadaki bilgisayarlar eski sisteme göre çalıştığından gemileri felç eden virüsü yemiyor.Bu sayede hayatta kalıyorlar tamamen tesadüf[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Bence bu dizinin efektleri zayıf kalıyor. Bşrtane havalanma sahnesi vardı çok kötüydü be Gorada bile çok daha iyisini yapmışlardı. AMa konusu güzel biraz daha efekte çalışabilirler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 bu dizinin efektleri kötü diyene gülerim ben. [spo]bu arada o eski olma olaylarını şimdi hatırladım. virüsle ilgiliydi doğru.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 [spo]ya tmm biliyorum gallactica'nın teknolojisi eski diye virüsü yemiyo çünkü belli bi network yoktu gallactica'da avcıları pilotlar kendi elleriyle indiriyolar fln ama bnm bahsettiğim o deil, mesela gallactica kaç kez bintane saylon avcısıyla karşıkarşıya geldi sonuçta 1 tane saylon avcısından bilmemkaçtane bomba çıkıyosa bi anda gallactica kaçamadan yoketmeleri lzm ama gallactica 10dk savunma yapıyo. Sonuçta saylonların ellerindeki en büyük güç bianda bütün network'u çökertip savunmasız ve çalışmaz hale getirmeleriydi 9 koloni gemilerini. Ama galaktikayı savunmasız getiremeseler bile ellerindeki milyonmegaton bombayla yok etmeleri lzm. Ayrıca niye saylonlar 4-5 model cyborg yapmışlarki, yapsın 30 tane salsın galaktikaya, içerden çökertsin mesela ilk sezonda gallactica'nın içine bi beyaz yangın uyarı sistemi gibi kolum kadar alet takmıştı muhabir saylon niye onla uğraşıyosunki git bitane bomba koy elim kadar içerden çökert, japon saylonun kaptan adama'yı vurması bile 2 sezon sürdü savaş başlamadan vur kafasından direk yenik başlasınlar olaya. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Efektler kötü sayılmaz.En çok gözüme batan viperların dönüş sahnesi.Hep soldaki bi viper iniş platformuna çarpıp bi daha havalanıyor.Ama zaten dizinin derdi güzel bir drama yapmak. Konuların psikolojik incelenmesi ve günümüze göndermeleri gayet hoş.Örnek olarak [spo]new capricayı işgal eden saylonların sizle birlikte barış içinde yaşamaya geldik yalanı bushun ırak'a demokrasi getirmesine benziyor.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar