Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Toplaşalım edelim görüşelim dolphin'e gidelim zom'a gidelim doping'e gidelim..malum aktif pati toplaşık pğaati bi ayarlayalım edelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 izmirde okuyorum ama kocaeliye gittiğimde buluşuruk tabi yalnız he nikmetse ben kocaeliye geldiğimde çoğu kocaelide okuyan pati kocaeli de olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 CthuLhu ben sezai bende kou da okuyorum birgün buluşalım bencede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 sezai seni seviyorum aşık oldum sana =((( görüşelim lütfeeaannn.. senko abi bir görüşemedik zaten senle de..bu aralar geleceksen temmuza kadar kocaeli'deyim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 temmuza kadar kocaeli de isen kesin görüşürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 hep gorusuyoruz zaten hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 bende gelcem yaza kocaeline:D kabul edilirmiyim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Valla kabul edilirsin de acaba sen kabul eder misin prefabrikleri :P Mühendislik okuycaksan hazırlıklı ol, kampüste gördüün en yüksek şey sokak lambası olcak sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar