Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BsPlayer da Sorun

oper

Öne çıkan mesajlar

bi filmi çift tıklayarak açtığımda bs player ile açılıyor ama zank diye de bi mesaj geliyor "windows can not find bla bla bla... " diye.. ama film oynuyor sorun yok.bu mesaj neden geliyo anlamadım ya. sadece bsplayer de yapıyor. kaldırdım geri kurdum codec pack i ama hala devam ediyor.. :S
bu mesajdan nasıl kurtulabilirim. sinir etmeye basladı

[ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 22:13 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

"windows can not bla bla" diye baştan savmışsın da, orda çıkan hata mesajını söylemeden biz sana nasıl yardımcı olalım, ya da neden çıktığını nasıl söyleyebilelim, di mi ama?

bu şekilde tavsiyem en fazla şu olacaktır:
elindeki tüm audio codec ve video codec'leri sil,
k-lite mega codec pack yükle,
media player classic ile paşalar gibi video izle
Sosyal ağlarda paylaş

ya hata mesajının ilk kısmı "windows can not find the file you specified 'F:filmclick.avi'. " bir de dosyanın adresinin doğru oldugundan eminseniz başlattan aratın falan diyor.. ama film açılıyor..
kodec pack i kaldırdım sonra geri yükledim ama sorun devam ediyo hala. anlamadım. media player classicte izliyim diyorum ama onda da sağ sol tuşları ile ileri geri yapamıyoz ona kıl oluyorum. o özelliği olsa süper olacak ta..
Sosyal ağlarda paylaş

WhenU 'u silince çalışmıyo bi de Bsplayer, niye sildin falan diyo..

MV2player öneriyorum şiddetle. Geliştirmeyi bıraktılar bu programı ama BS'den daha iyi bence yine de. Alt yazı kontrolleri çok başarılı, örneğin "bu altyazı 23fps dir" dediğinizde otomatik olarak filmin kare hızı farklı olsa da ayarlıyor, BS'de hala yok..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...