oper Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 bi filmi çift tıklayarak açtığımda bs player ile açılıyor ama zank diye de bi mesaj geliyor "windows can not find bla bla bla... " diye.. ama film oynuyor sorun yok.bu mesaj neden geliyo anlamadım ya. sadece bsplayer de yapıyor. kaldırdım geri kurdum codec pack i ama hala devam ediyor.. :S bu mesajdan nasıl kurtulabilirim. sinir etmeye basladı [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 22:13 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Viplayer. Konu divx izlemek olunca üstüne yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 bs player da olukça iyidir. o mesaj bendede oluyodu yakın bir zamana kadar formattan sonra düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 "windows can not bla bla" diye baştan savmışsın da, orda çıkan hata mesajını söylemeden biz sana nasıl yardımcı olalım, ya da neden çıktığını nasıl söyleyebilelim, di mi ama? bu şekilde tavsiyem en fazla şu olacaktır: elindeki tüm audio codec ve video codec'leri sil, k-lite mega codec pack yükle, media player classic ile paşalar gibi video izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ya hata mesajının ilk kısmı "windows can not find the file you specified 'F:filmclick.avi'. " bir de dosyanın adresinin doğru oldugundan eminseniz başlattan aratın falan diyor.. ama film açılıyor.. kodec pack i kaldırdım sonra geri yükledim ama sorun devam ediyo hala. anlamadım. media player classicte izliyim diyorum ama onda da sağ sol tuşları ile ileri geri yapamıyoz ona kıl oluyorum. o özelliği olsa süper olacak ta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 bs player version 1.22 yi kullanmanı öneririm.Belki düzelir sorunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ya şimdi kullanırız da, bu sefer de yanında bi program geliyor o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Evet BSPlayer'in son versiyonlarinda abuk subuk programlarla geliyordu yaninda. Eski versiyonlari daha iyi ama optimal versiyon hangisi ben de merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 media player classic is highly recommended. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 media player da altyazıları oynatmak için bir program vardı. g7 miydi öyle birşey hatırlıyorum. Aklıma takıldı hatırlayamadım, yoksa tabii ki viplayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 oper zaten o yazdığım version da o dedigin yanında ki abuk subuk programlar gelmiyo, o yüzden yazdım iyi bir version diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 BSPlayerın netteki son sürümünde whenu ya. yüklemenizi önermiyorum. bilgisayarınızın performansını ve en onemlisi net hızınızı kesiyor. bildiğin firüs-trojen melezi whenu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 WhenU 'u silince çalışmıyo bi de Bsplayer, niye sildin falan diyo.. MV2player öneriyorum şiddetle. Geliştirmeyi bıraktılar bu programı ama BS'den daha iyi bence yine de. Alt yazı kontrolleri çok başarılı, örneğin "bu altyazı 23fps dir" dediğinizde otomatik olarak filmin kare hızı farklı olsa da ayarlıyor, BS'de hala yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 oynatılan görüntünün alttan ve yukardan siyah bantla daraltılmasını sağlamak istiyorum bazen kendi başına yapıyor bazen yapmıyor bütün ekranı kaplıyor, nasıl düzeltirim 16:9 yapınca biraz oluyor ama görüntü çok geniş oluyor iyi olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 gomplayer kullaniyorum uzun zamandir cünkü bsplayer ile ugrasacak gücüm kalmadi artik, yok reklamlar yok abuk subuk seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 @forgiver o izledigin filmden kaynaklaniyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Bende Gomplayer kullanıyorum. hem ücretsiz hemde çok harika bir video oynatıcı. Şiddetle tavsite ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 eski versiyonlarını yükleyin bs playerin veya yenisinin crackleri gayet güzel çalışıyor kesin filmden mi şimdi diyorsun bir de önerdiğiniz oynatıcının dediğim olayla ilgili özelliği var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 1 aydan beri gom player kullanıyorum sanırım :) gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 aktiftablet bsplayer'da da subtitle editor var. oradan ayarlanabiliyor fps gibi özellikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 "VLC media player" , açamadığı bişey görmedim daha. Hatta limewire la video indirirken tamamlanmasa dahi açabiliyo. http://www.videolan.org/vlc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 said: oynatılan görüntünün alttan ve yukardan siyah bantla daraltılmasını sağlamak istiyorum bazen kendi başına yapıyor bazen yapmıyor bütün ekranı kaplıyor, nasıl düzeltirim 16:9 yapınca biraz oluyor ama görüntü çok geniş oluyor iyi olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 said: ultrAslan § 02 Nisan 2007, Pazartesi - 20:06 @forgiver o izledigin filmden kaynaklaniyor diye biliyorum böyle söylemistim ama görmedin galiba eger sorun istedigin gibi üstlerden kisilmis görüntüde film izletebilen bir medya oynaticisi ise gomplayer yapabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 cevabı gördüm de görüntüyü nasıl istediğim şekle getirebilirim onu soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 o ahta mesajı Bs Playerin kendini yükletirken calısmak icin zorunlu kıldgı bir spyware imsi arada reklamalr cıkaran bir dosyası var onu sildiysen olur (whenusave olması lazım o dosyanın adı) . bs player ı bi daha yüklersen düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar