Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem Uzan'in sözleri.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha öncekileri herkes biliyor ne kadar saçma olduklarını ama bu gün Fener'in maçında Kanal D'de geçenleri görünce şu yorumu yapmak istiyorum : ...

-Edirne sağlık üssü olacak
-izmir vergisiz bölge olacak

2. yarıyı izlemedim belki daha beterleri çıkmıştır ama bu adam cidden kontrolden çıkıyor.Hayır inanan var mı bunlara diye düşünüyorum,sanırım var ki adam hala yapıyor.Biri Cem Uzan'i durdursun artık gözlerimle o vaatleri izlemek istemiyorum...

Ayrıca alternatif bir kaç şey düşündüm;

-Hamilelik süresi 3 ay olacak
-Iron Maiden Türkiye'ye gelecek.
-Türkler 2008'de Mars'ta koloni kuracak

[ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 21:52 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
adam dalga geçiyor resmen..
ama çok üzücü ki devlet uzun zamandan beri cahilliğe göz yumup hatta insanların aydınlanmasını engelleyip (aydınlanırsa insanlar kanmazlar tabi) bu halde kalmalarını başardı..
Mesaj tarihi:
-ÖSS ve harcı kalkacak. (hayır öss ve harcı ayrı olaylar mı ki ikisini de ayrı ayrı kaldırıyor.ÖSS'ye girmeyip harç mı yatıyoruz ?)

-İşsizlere 350 YTL maaş
-Fındık 8 YTL olacak
-Mazot 1 YTL olacak

(Bunlara zaten Türkiye'nin ekonomisi yetmez.)

-Ezilenler iktidar olacak. (WTF ! )

bunlar daha önceden hatırladıklarım.Daha vardı ama o kadar gereksiz ki hepsi...
Mesaj tarihi:
Rio karnavalı Türkiyede düzenlenecek.

Türk kızları gidecek, Rus kızları gelecek.

Zeki Müren de sizleri görecek.

[ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 22:11 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yüzde 9a çıkartır oy oranını
adam bilinç altı yapıyo resmen
izmire tabi kıyak geçcek en fazla oyu ordan aldı, bu sene cem uzana oynayın 10 sene sonra sizin de ilininz vergisiz olsun.
Mesaj tarihi:
oyum Cem uzana abi :) mazot 1 ytl olacak beleş gezecez benzinliler yine ağlayacak eheh !

Şaka bir yana belki adamın bir sistemi vardır aklında.. ? Amerika'yı dolandırmış adam zeki biri yani belli olmaz hani
  • Yeni Oluştur...