Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bende bu aralar evde vakit geçirip sıkılırken oyun ararken burdan görüp başladım.3 gün oldu ama krallığa doğru adım adım:)İyi kafa buluyorum milletle bu arada yaş ortalaması ne kadar yüksek arkadaş şaşırdım valla.Çoluk cocuk bekliyordum hep:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 http://www.secondlifeherald.com/slh/2007/09/afternoon-delig.html BU NE LAN ASDHFASHGASHGGHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 An itibariyle 5-6 günde kumarda kazandığım 230 bin lindeni yine kuamrda 2 saatte kaybettim.Tamam havadan geldi ama 800 dolar ediyor yahu.İçime oturdu resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 arkadaşlar oyunu oynayan varsa genel bir açıklama yapabilir mi? kız arkadaşım multiplayer sims oynamak istiyorum diye tutturdu bu oyuna denk geldim bi yerde. para mevzusu nasıldır oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 oyunda öle mmo gibi görev mörev yapayım para kazanayım yoktu en son. Oyun içinde başka insanların kurduğu yerlerde falan işe girip çalışabiliyorsun yada kredi kartıyla falan oyun içi para alabiliyorsun. account açmak beleş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ahhaha nasıl oyun bu be=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bu ne lan. çekiç geliyorum diyor uzaktan :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 MrLevie said: ahhaha nasıl oyun bu be=) biraz öle hani en son baktığımda yapabilceğin şeyin sınırı yoktu. Adamlar daha da geliştirmiş demekki ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 http://www.blogcdn.com/massively.joystiq.com/media/2013/06/xsecondlifeinfo21341640screen.jpg.pagespeed.ic.47zGDbKZhR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 son durumlar ne oyunda şu anda oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Real hayatta iş ve seksden vakit bulamıyorum. Bence bi second life'a ihtiyacım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Lord_Argos said: Real hayatta Evet gerçekten zor durumdasın belli ki. Aşırı iş ve seksten kafan karışmış. "Real hayat" gerçekten güzel bir tamlama olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 olm ses çıkarmasanıza gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 olm feedliyorsunuz sonra sequo gibin, 0ne gibin birşey oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 dreagloth said: olm ses çıkarmasanıza gitsin abi mesela feedleyip kaçsam ban yer miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ivit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar