Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okul kitapları ne kadar pahalı öyle!

trikeratops

Öne çıkan mesajlar

okulumuz en pahalı kitapları seçmiş yav. lise 1 kitapları toplam 44 milyon ediyor. meb in bilgisayar kitabı 6.2 milyon. cuşş yani. bi de ingilizce kitapları var. link diye kitabı 15 milyona aldık. tabii ki korsan. hadi biz aldık gücü yetmeyenler?[hline]bir gün okulda uzun saç ile rahatça dolaşabileceğiz
Sosyal ağlarda paylaş

gidip 1. el ve orjinal alırsanız vay halinize gerçekten. üst sınıflar aynı kitapları kullandıysa gidip onlardan 2. el olarak alacaksınız yarı fiyatından da aza getirceksiniz bu şekilde. veya da dışarlarda 2. el satanlar olur hele de ingilizceyse hele de o yayınevlerindense. ha hırpalanmıştır temiz diildir onları bilemem tabi. bizim kitapların sert kapalı ve kuşe tipi bi kaat olmasının faydasını görüyorum. 2. el olsa bile baya temiz oluyo özel uğraş vermediysen hırpalamak için. tek kötü yanı normal almanca kitaplarını dışarda bulsan bile kimyaydı biyolojiydi 2. el olarak dışarda bulunmuyo pek[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

Yanilmiyosam hazirliktin.Hazirlikta dogal o kadar pahali olmasi ama ben su an lise1 im.2 Matrix intermediate kitabina ve kitaplardan 1 tanesi 45 sayfa falan 75 milyon vermeyi pek mantikli bulmuyorum.Aslinda ben sanslida sayilirim bizim okul eskiden tamamen ingilizceydi yani bütün dersleri(mat,fizik,kimya fln ...) hepsini ingilizce görüyodu.Simdi o kalkti yoksa bu devirdi artik 700-800 milyona alirdim bütün kitaplari...
*!ürperir*[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe lıse kıtapları cok pahallı bende lıse son a 56 mılyon verdım dusunun neden bu sene pahalı bu kadar
hukumet ılkogretım kıtaplarını bedava dagıtıyor pekı parayı nasıl cıkaracıcak tabıkı lıse kıtaplarına zam yaparak yanı boylece sen bır takım kıtap alınca bır ılkogretım ogrencısının kıtap setı bedavaya gelıyor cok akıllıca cozum dımı zorunlu sevap işliyorsun sonrada hukumet biz verıyoruz dıye gerınıyor LOL[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor biz aynı okulda ve aynı sınıftayız di mi, evet evet öyleyiz, peki nasıl oluyorda birimizin klitap masrafı 37milyon tutarken birimizinki 56 tutuyo ? Kazıklamışlar lem seni direkt :D[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

walla benim yerime falan da okumuyo, ipince kuşe kaat bi kitap. diğer ingilizcelerden tek üstün yanı yazım yanlışının falan imkansız olması (geçen sene kitapta cocoa yerine cacao yazıodu örtmen de öle okuo yazıo herkes öle yapıo sölememek için kendimi zor tuttum, hocayı bozunca kötü bozuşuyoz genelde)[hline]Feel Nothing
horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki:
Azdım birden
Sosyal ağlarda paylaş

valla tıp okuyorum milyarları da bulmuyor.
ha tamam ben paralı tıp okuyorum o ayrı :)

ama kitap defter masrafı pek yok.
senin çalışkanlığına göre değişir kitap masrafı.

İstersen hiç not tutmadan, kitap almadan geçinebilirsin.
İşte dersi dinlersin, kütüphaneye gidip kitapları karıştırırsın...

Çok istersen 10 milyonluk bir defter alırsın, arkadaşlarından fotokopi çekersin. Kütüphanedeki kitap ve bu fotokopilerden not alırsın defterine.

Ha illa kitap almak istiyorsan, bizim en pahalı kitabımız 55 milyon. Ona da üstüne indirim yapmışlardı 30 milyona mı ne almıştım.

Oysa TED'de en ucuz kitap 30 milyondu Raiderın dediği gibi...[hline]oh my god! he's whacked!
i vote we frag this commander.
give me something to shoot.
i love the smell of napalm.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 17 September 2003 17:34 tarihinde demiş ki:
320 milyon
oxford ve express yayınlarından.[hline]Feel Nothing
horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki:
Azdım birden

Kazık yemişsin Kitap Adınız Pacesetter olsa gerek 3 setten olşuo olup 1 Starter ( Kırmızı ) 2 Elemantary ( Mavi ) 3 Pre - intermediate ( Sarı ) yanında eşantiyon sözlük grammer kitabı çanta olsa gerek haklımıyım haklı isem biz bunları 270 e kapamıştık[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ...
Icq=176375932
MailMee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...