trikeratops Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 okulumuz en pahalı kitapları seçmiş yav. lise 1 kitapları toplam 44 milyon ediyor. meb in bilgisayar kitabı 6.2 milyon. cuşş yani. bi de ingilizce kitapları var. link diye kitabı 15 milyona aldık. tabii ki korsan. hadi biz aldık gücü yetmeyenler?[hline]bir gün okulda uzun saç ile rahatça dolaşabileceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 320 milyon oxford ve express yayınlarından.[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ohaa arabamı alıosun 320 milyon nedir ole yuh[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 bu seneki kitap masrafımız 180 milyondu ama arkadaşlar saolsun ikinci el fln topladık..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 gidip 1. el ve orjinal alırsanız vay halinize gerçekten. üst sınıflar aynı kitapları kullandıysa gidip onlardan 2. el olarak alacaksınız yarı fiyatından da aza getirceksiniz bu şekilde. veya da dışarlarda 2. el satanlar olur hele de ingilizceyse hele de o yayınevlerindense. ha hırpalanmıştır temiz diildir onları bilemem tabi. bizim kitapların sert kapalı ve kuşe tipi bi kaat olmasının faydasını görüyorum. 2. el olsa bile baya temiz oluyo özel uğraş vermediysen hırpalamak için. tek kötü yanı normal almanca kitaplarını dışarda bulsan bile kimyaydı biyolojiydi 2. el olarak dışarda bulunmuyo pek[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Bu sene iki tane ingilizce kitabına evet yanlızca 2 tane kitaba 75 milyon verdim...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 diablo, ben de aynı tepkiyi vermiştim dejavu (yanlış yazdım eheh), ben tek kitaba 60 milyon verdim[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Yanilmiyosam hazirliktin.Hazirlikta dogal o kadar pahali olmasi ama ben su an lise1 im.2 Matrix intermediate kitabina ve kitaplardan 1 tanesi 45 sayfa falan 75 milyon vermeyi pek mantikli bulmuyorum.Aslinda ben sanslida sayilirim bizim okul eskiden tamamen ingilizceydi yani bütün dersleri(mat,fizik,kimya fln ...) hepsini ingilizce görüyodu.Simdi o kalkti yoksa bu devirdi artik 700-800 milyona alirdim bütün kitaplari... *!ürperir*[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 aeuhae 44 milyon bizim en ucuz kitaplardan oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 İşte o yüzden fotokopi bizim dostumuz[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sisa_thewanderer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Fotokopiler en iyi dostumuz ama kitap olmayınca olmuyo bazen...Dolayısıylen o pahalı kitapları almak zorunda kalıyoruz ki bizimkiler de 10 milyonda başlar 80 milyona kadar gider.... Kader.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ehehe lıse kıtapları cok pahallı bende lıse son a 56 mılyon verdım dusunun neden bu sene pahalı bu kadar hukumet ılkogretım kıtaplarını bedava dagıtıyor pekı parayı nasıl cıkaracıcak tabıkı lıse kıtaplarına zam yaparak yanı boylece sen bır takım kıtap alınca bır ılkogretım ogrencısının kıtap setı bedavaya gelıyor cok akıllıca cozum dımı zorunlu sevap işliyorsun sonrada hukumet biz verıyoruz dıye gerınıyor LOL[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 320 mılyona kitapmı olurya kendisimi okuyo sana senin yerinemi çalışıo ne özellii var[hline]Mr. Molko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Viktor biz aynı okulda ve aynı sınıftayız di mi, evet evet öyleyiz, peki nasıl oluyorda birimizin klitap masrafı 37milyon tutarken birimizinki 56 tutuyo ? Kazıklamışlar lem seni direkt :D[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Ekran kartı alırım o kitap yerine daha çok işime yarar :)[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 lise 3 kitap toplamım 26 milyon eha[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 okul kıyafetleri + kiptalar = 645 milyon Ps. okul kıyafetleri okuldan almadım[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 walla benim yerime falan da okumuyo, ipince kuşe kaat bi kitap. diğer ingilizcelerden tek üstün yanı yazım yanlışının falan imkansız olması (geçen sene kitapta cocoa yerine cacao yazıodu örtmen de öle okuo yazıo herkes öle yapıo sölememek için kendimi zor tuttum, hocayı bozunca kötü bozuşuyoz genelde)[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ben tek bi kitaba 90 milyon verdiğimi bilirim.hatta birinci sınıfın sonunda kitaplarım yaklaşık 400 milyon tutuyodu.dedim ondan sonra hepsi alınmaz yararlı olanları alalım.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 tıp veya hukuk okursanız senelik masrafınız milyarları bulur halinize şükredin[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 valla tıp okuyorum milyarları da bulmuyor. ha tamam ben paralı tıp okuyorum o ayrı :) ama kitap defter masrafı pek yok. senin çalışkanlığına göre değişir kitap masrafı. İstersen hiç not tutmadan, kitap almadan geçinebilirsin. İşte dersi dinlersin, kütüphaneye gidip kitapları karıştırırsın... Çok istersen 10 milyonluk bir defter alırsın, arkadaşlarından fotokopi çekersin. Kütüphanedeki kitap ve bu fotokopilerden not alırsın defterine. Ha illa kitap almak istiyorsan, bizim en pahalı kitabımız 55 milyon. Ona da üstüne indirim yapmışlardı 30 milyona mı ne almıştım. Oysa TED'de en ucuz kitap 30 milyondu Raiderın dediği gibi...[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 TED bayağı pahalı kardeşim gidiyor sadece kiptaları 550 idi. Bi o kadarda kıyafet , kıyafet dediğim okul mayolar okul boneları vs. TED sux[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 lise2 genel biyoloji kitabı ( ingilizce ) 85 milyon. 702 sayfa, KUŞE KAĞIDA. mnsktm manyakmı bunlar ya, okul kitabını ne diye kuşe kağıda basarsınız la şerefsizler.[hline] andır pörmınınt konstrakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 size 2 . el fiyatlarını ayzıorum yane normalin yarısı: biologie 35 milyon kimya 30 milyon ingilizce 30 milyon mathematik 20 milyon bunlar da yeni: almanca 35 milyon fizik 52 milyon bi de türkçe kitaplar 20 milyon sanırım.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 said: Infernal_Reborn, 17 September 2003 17:34 tarihinde demiş ki: 320 milyon oxford ve express yayınlarından.[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden Kazık yemişsin Kitap Adınız Pacesetter olsa gerek 3 setten olşuo olup 1 Starter ( Kırmızı ) 2 Elemantary ( Mavi ) 3 Pre - intermediate ( Sarı ) yanında eşantiyon sözlük grammer kitabı çanta olsa gerek haklımıyım haklı isem biz bunları 270 e kapamıştık[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar