Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Çin Yemeklerini görünce yazayım dedim bi tutorial. yapım aşamasında resmim yok.Malzemeler; Sade Noodle Sote doğranmış tavuk Soya sosu Soya filizi Taze soğan Biber Domates Karabiber Ayçiçek YağıYapılışı; Noodle'ı 80-90ml soya sosunu, sote dogranmış tavugu,bir miktar ayçiçek yagı ile bir kapta 30dk karıştırıp bekliyoruz.noodle o ortamda biraz yumusadıktan sonra geniş tavamızda biber ve domatesimizle birlikte kavuruyoruz, tavuk etleri beyazlaşınca tavamızın ateşini çok kısıp üstüne kapak geçiriyoruz. bu şekilde buharıyla noodle'ımız pişiyor. almaya yakın, karabiber, ince dogranmış taze soganımız ve soya filizlerimizi koyuyoruz ve 3dk daha almadan kapagı kapatıyoruz. Yemegimize tuz koymuyoruz.çünkü soya sosu oldukca tuzlu. Yemeğimizin görünüşü; Yemeğimizin lezzeti; 2. tabağı istiyorsunuz. Yemeğimizin kökeni; tayland arka sokakları Afiyet olsun.
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 bende çok güzel yemek yaparım benim yaptıgım yemeklere benzioo
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 öeh canım çekti... Ellerine sağlık fistan
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Yediniz mi hemen yav göremedik bile yemeği.
Mehteran Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 noodle ne? Türkçe yaz şunları da anlayalım ya madem yazdın o kadar hiç bi şey anlamıoz
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 erişte gibi bişi=) resimde gördüğün makarnamsı şey yani... marketlerde filan satılıyo çoğunda :D [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 18:14 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Mehteran Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 iyi hoş dedin de noodle mı yazıyor üstünde? ben burdan spagetti makarna gibi görüom onu
riglous Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 noodle'in udon'u kalin makarna gibidir; firinda makarna yapmak icin kullanilan. Incesi de bildigin makarna gibidir. ancak noodle noodle'dir. Aycicek yagi yerine susam yagi bulursaniz daha guzel olur. Bir de ilk basta tavuklari cok cabuk harli ateste pisirmeniz gerekli, onun icin de wok lazim... Bi de noodle'i koymadan once varsa teriyaki koyun bir miktar tavuklarin uzerine [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 18:36 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ]
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 noodle, noodle'dır. bazı yerlerde "çin makarnası" diye de geçebilir. ama çoğunlukla noodle diye yazıldığını gördüm. elbette türkiye'de noodle pek meşhur değil, ancak çin lokantalarında bulunuyor.
Apis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Tarif için çok saol. Yanlız bu başlangıçtaki "bir miktar ayçiçek yağı" için kabaca bir miktar verilebilir mi? Yani üç çorba kaşığı fln gibi. Bu yağ işlerinden çok anlamam. Birde sote kısmı tavukta buttan mı göğüsten mi daha ii olur? Yoksa karışık mı? Not; Mehteran, paketlerin üzerinde noodle yazıyor.
Öne çıkan mesajlar