Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 canavar ruhlu, deli manyak haydut'umuzu paticik kapalıyken böbrek yetmezliğinden kaybettik. nur içinde yatsın aksi kedim... bu dünya bir daha onun kadar huysuz, onun kadar karakter sahibi, onun kadar bi tuhaf kedi görmeyecek.bu aşağıdaki de eniştesinin (kocam) haydut yorumu. bakıp bakıp anıyoruz.[ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 16:15 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Üzüldüm,insan yokluguna alisamiyor uzun süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 nur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 gerçekten üzüldüm. aslan parçası gibi bir kedin vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ay ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 : (. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 başın saolsun.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 başın sağ olsun ema abla. tam adına uygunmuş yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Başın sağ olsun Allah gecinden versin bizede :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 nur ıcınde yatsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 tam haydutmuş yalnız, başınız sağolsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Başın sağolsun :( Drizzt'in gelhayvan (guenhwvar, (spellling!!!)) ı gibi bişiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Bakışı mükemmel.. Üzüldüm ancak her hayvan ölüyor bizden önce evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 nur içinde yatsın... benim phoebe'm ile birlikte yatsınlar hatta o nurların içinde... yerleri hiçbir zaman dolmuyor ne yazık ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 cok üzüldüm, cogu zaman insanlardan daha yakin oluyorlar, benim kaplumbagalarim vardi 2 yil yasadilar, ölünce cok üzülmüştüm, kedi kopek daha farkli oluyordur eminim, daha sicakkanli daha insancil olduklari icin, daha fazla hissediliyordur acisi. insan kolay kolay alisamiyor yokluklarina, hele ki uzun zaman seninle olmussa. basin sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 :'( Başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 görmemiştim ben, başınız sağolsun ema =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Başın saolsun ema apla. :/ bende kızımı kaybettim kapalılık süresince.. Mide de kurt zehirlenmesinden.. :/ bilirim nası bişi olduğunu.. Tekrar başın saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Başın sağolsun Ema Apla... =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 saolun cicilerim... yüreğimizde yaşıyor... *fırk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar