Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow ve hayat


Kartan

Öne çıkan mesajlar

eğer çok aşırıya kaçmadan oynarsan hiçbir sorun çıkarmaz wow sana. ben ilk dönem bc beta test'te oynadım ve retail'de de pvp yaptım ama adam akıllı derslerimi de çalıştım, hafta sonu ortamlara da aktım; sonuç olarak hem düzgün bi sosyal hayatım oldu hem de ytü'de 3,6 ortalama yaptım ama günde 4-5 saat uyuyodum o ayrı :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun kesinlikle tek basinayken cok sIkIc1, bakioru1m arkadaslar yoksa cikiorum direk. 1 aydir falan oynuorum. oynad1m baya yani sabahladiim oldu ama gun icinde hep sosyal akitivetelerimi vs vs yapiorum calisiodum zaten iste. simdi de okul basladi. Bi dezavantajini görmedim hatta oyunu oynayinca daha cok bunalip daha cok kendimi disari atar oldum. 70 e gelince tahminen sirf raidler vs vs için girerim o zaman daha rahat olur oturup quest kasma derdim kalmaz 11 levelcik kaldi =)

[ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 03:41 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben uzun süre hardcore oynadım biara raid attendance'ta %95 yazıyodu classleader abi diğer hunterlardan şikayet var her raid'e sign ediyosun koptun gittin dedi ben de huntera küstüm şimdi tier 3-2.5 karışımı rogue'um var lvl63 bi de lvl65 priestim var tier1-2 karışımı gittim Freelancer diye guild kurdum tek üyesi benim bi daha hardcore guilde girersem de böle olim ---> O
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Wow da bazı guildlerin mantığı "No Life" dır. Bunlar genelde serverlar arası ün yapan guildlerdir. Ben bunlardan birine girmedim ama şu an günde 3-4 saat uyuyarak oynuyorum bu oyunu.. Ama şöyle ki mesela 2 hafta oynayamıcak olsam oturup bunalıma falan girmem... Arkadaşlarım "Biz bırakıyoruz abi" dedikleri an pılımı pırtımı satar giderim bu diyarlardan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Düzenini iyi kurarsan hiç bir sorun olmaz. 2 yıl kadar nihilumda ( ne kadar hardcore olduklarını herkes bilir ) çoğu raide katıldım. Ancak şöyle birşey var asla programını raide göre yapma çok kötü oluyor. Eğerki programın varsa programına uy, yoksa raid yap. Ancak bazen programlarını iptal ettiğin oluyor sadece raidlere katılmak için. Amacı instance temizlemek olan bir guildteysen bazı zevklerinden kısman gerekiyor. Zaman içinde düzene oturuyor ve devamını getirebiliyorsun. Hatta kendini çok kasarsan ders çalışçak vaktin bile oluyor arada :)

[ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 16:19 tarihinde, Reamer tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla pvp yapıyorsanız azar azar oynayabilirsiniz. Belli bir raid yada instance programınız varsa azar azar oynayabilirsiniz. Ama ne yapacağınızı bilmeden oyuna giriyorsanız vay halinize..

Bir instance yapıp çıkayım diye oyuna girip 1.5 saatte grup bulduğum, sonra da 20 dakka sonra grubun dağıldığı oluyor. PvE seviyorsanız organizasyonu iyi olan bir guild'de olmanız lazım bence.

[ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 16:56 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben deneyimlerimden örnek veriyim :)

Oyunu ilk aldığımda yani 15 şubat 2005 o sıralar baya dışarı takılan bi tiptim ancak yurt hayatı beni o kadar sıktı ki bi süre sonra kendimi başka bi dünyada buldum resmen.. Not ortalamam giderek düştü.. Asosyal bi insan oldum .. Programlarımı (ki oyun oynamak dışında nadiren sinema + maç izlemek ) raid için iptal eder hale geldim..

Oyunu köküne kadar hardcore oynadım .. ama zamanla oyundan sıkılır hale geldim (ki iyiki de geldim :))

Şimdilerde daha yeni 70 oldum ki hardcore bi playerdım tbc den 2 ay önceye kadar.. Artık planımı programımı kesinlikle oyuna göre yapmıyorum eğer boş kalırsam ne bilim takılcak kimse bulamazsam dışarı veya canım başka bişey yapmak istemezse oyuna giriyorum .. ki o da 2 senedir birlikte oynadıgım arkadaşlarım olmasa yapmayacağım şey ..


Kısaca eğer çok sosyal bi insansanız ben sanmıyorum ki wow'a kendinizi kaptıracak kadar zamanınızı verebilesiniz.. Ama yok ne bilim abi ben evde gitar çalarım genelde tv izlerim single oyun oynarım haftada bir iki dışarı çıkarım diyosanız bulaşmayın gidin başka bişeyle uğraşın valla :D (biz ettik siz etmeyin !)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ocak 2005 te basladım, oyun basta wakit gecirdiim eglendiim bişeydi günde 2-3 saat max takılırdım ne olduysa 2005 baharında migrate ettikten sonra oldu server %90 ı lvl 60 tı ve ozamana kadar karsılasmadıım seyler konusuluyordu 40 man raid ragnaros falan :D bunlar bana uzaktı ne varki 2 ay sonra karsı karsıya geldim fire lord la haftada 3 gun mc yapioruk oda cok etkilemiordu mc farmdan sonra bwl derken aylar sonra raid takvimi pazartesi aq40 salı aq40 kalanlar, carsamba bwl ve mc, persembe,cuma ve cumartesi naxx bir tek pazar ları off tum ona da naxx için farm yapiordum :D tabi okul uzadı bi sene cevremde gercek akadaslarımı görmez oldum öle ihmal etmişim ki, arkadaşlarım bnm le olsun diye en yakın 3 arkadaşımı da ateşe attım şimdi karazan peşinde kosuolar ben 2 hafta once bıraktım acc u da sattım yoksa kurtulamazdım sevgilim ve ailem bayram etti acıkcası ilac gibi geldi wow cok güzel bir oyun kişiye bağlı da deil eğer wow da herşeyi yapmak istersen belli bir donem hayatından vaz gecmen gerekiyor bu böyle herşeyi göze al da başla derim sana :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

üniversite beni çok yoğun bir tempoya sokuyor, ancak yine de haftasonları wow oynama ansını buluyorum. iyi oluyor yani, illa 2 haftada karakterini 70 lemene gerek yok tabii ki. ancak çok da boşlarsan iyi ekipmana sahip olamıyorsun sonra da geri kalıyosun falan filan. sosyal olarak da bir engel değil bence.

sonuçta bu olay sana bağlı. yine de bil ki hiçbir ey gerçek hayatın yerini tutamaz. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...