Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

büyük gün geldi..Beşiktaşımız Slavia Prag önünde..görüşleriniz..

Blackeagle

Öne çıkan mesajlar

said:
Eno, 27 Şubat 2003 22:20 tarihinde demiş ki:
said:
Mephisto_, 27 Şubat 2003 22:05 tarihinde demiş ki:
eh süper yorumlarınızı kendinize saklayın eleştirilmek istemiyorsanız[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Yorum okumak istemiyorsan sağ üst köşedek X işareti seni bekliyor..

Ha eleştirmek istiyorsan buyur eleştir herkesi.
Eno bu polemiğe son noktayı güzel bi şekilde koydun.artık konusmak gereksiz..Burda farklı görüşler olmazsa ne zevki kalır ki?![hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackeagle, 27 Şubat 2003 22:19 tarihinde demiş ki:
Simofle,biliyorum iyi niyetlisin ama görüşlerini bildirirken biraz ters olmamaya özen gösterirsen sevinirim...Dünya savaş çığlıkları atıyo bbiz bi maç için birbirimizle kapışıyoruz,kavga için sebep arıyoruz..Yapmayın güzel kardeşlerim..Simofle sen de kusura bakma bi an sinirlenip rencide ediici şeyler yazmısım..Öpüşelim barışalım :)[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..

Arkadasım olayı buyuten sız oldunuz,ben ornek ıstedım, demedıgınız laf kalmadı.Neyse kapatalım konuyu.[hline]Simofle

[b]O 55 bin sosisliden biri

-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 27 Şubat 2003 22:21 tarihinde demiş ki:
said:
Simofle,biliyorum iyi niyetlisin ama görüşlerini bildirirken biraz ters olmamaya özen gösterirsen sevinirim...Dünya savaş çığlıkları atıyo bbiz bi maç için birbirimizle kapışıyoruz,kavga için sebep arıyoruz..Yapmayın güzel kardeşlerim..Simofle sen de kusura bakma bi an sinirlenip rencide ediici şeyler yazmısım..Öpüşelim barışalım :)[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..

Arkadasım olayı buyuten sız oldunuz,ben ornek ıstedım, demedıgınız laf kalmadı.Neyse kapatalım konuyu.[hline]Simofle

Bak ben laf etmiorum ettiklerim için özür diliyorum..ama sen hala üstte kalma çabasındasın sen bilirsin ben olgunluk ettim annamadın..gerisi senin bilecein iş..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 27 Şubat 2003 22:21 tarihinde demiş ki:
said:
Simofle, 27 Şubat 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
Haydaaaaaa soylıcek sey bulamadın gıttına anons dedın,guluyorums ana ya.Su an turkıyede en fazla saha kapatma cezası alan takım hangısı soyle bakayım bana?[hline]Simofle

lol ya gülmeye devam et her mac bombardıman yaparsanız sahaya kapancak tabi. sölicek bisi bulamadında anons dedin ne demek? adam gibi anonslarını yapsaydı nolcaktı sonuc? 0-3.

Fenerbahce taraftarı esek degıl,laftan anlar.Merak etme mac ıptalıne gıtmezdı.Bız o mactan sonra zaten baska bır stadta oynadık macımızı.Yanı cezamızı cektık.Sızınde ıstanbulspor macında yanlıs hatırlamıyorsam sahaya bıcak attınız,aldınızmı bır ceza?[hline]Simofle

Sosyal ağlarda paylaş

naıs olayı biz büyüttük ya cıkıp kollanıyor dersen büyür tabi sen de ozaman besiktasın aleyhine yapılan seyleri söyle nerdeyse her macta birsey yapılıyor kac kere gereksiz kırmızı gördük/rakip görmedi kac tane penaltı pozisyonu oldu haksız ama macları kazandıgımız icin hic gündeme gelmiyor tabi macları izlemeyenler de bilmiyor bunları konusuyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackeagle, 27 Şubat 2003 22:23 tarihinde demiş ki:
said:
said:

Bak ben laf etmiorum ettiklerim için özür diliyorum..ama sen hala üstte kalma çabasındasın sen bilirsin ben olgunluk ettim annamadın..gerisi senin bilecein iş..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..

Allah allah bak yıne aynıs eyı yapıyorsun.Sen cokmu sevıyorsun ınsanların soyledıkelrını baska yonlere cekmeyı? Tamam konu kapandı dedım hala yazdıgın msj a bak[hline]Simofle

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 27 Şubat 2003 22:24 tarihinde demiş ki:
aldık anons yapıldı

ha bak stadınız kapanmıs düsün yapılmayan bir sürü anonsa ragmen

Pardon ama sahaya bıcak atmayın dıyemı anons yapıldı.Nerde bunun cezası sana onu soruyorum ben.Almadınız ceza fılan anons yapılmıs onu soyluyorsun bana.[hline]Simofle

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 27 Şubat 2003 22:24 tarihinde demiş ki:
said:
Blackeagle, 27 Şubat 2003 22:23 tarihinde demiş ki:
said:
said:

Allah allah bak yıne aynıs eyı yapıyorsun.Sen cokmu sevıyorsun ınsanların soyledıkelrını baska yonlere cekmeyı? Tamam konu kapandı dedım hala yazdıgın msj a bak[hline]Simofle

Bak güzel kardeşim saygılı konuşmayı ve insanları sevmeyi dene ben 24 yaşındayım falan diosun iyi hoş o ikii rakamın yerrini deiştir ben de o kadar yaştayım..Azcık kışkırtıcı,gerici olma ya..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 27 Şubat 2003 22:24 tarihinde demiş ki:
lol ya eno pardon ama mesajları okuyup cevap ver[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Senin mesajına yazdığım cevapta olumsuz birşey yok meph. Sen ortaya, alıntı yapmadan yorumlarınızı kendinize saklayın demişsiniz. Bende buna cevabı verdim ve son derece normal bir cevap bu...

Eğer biriyle tartışırken ona cevap yazıyorsan alıntı yap lütfen. Ortaya yazarsan böyle cevaplar çok normal.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak ne guzel temennılerde bulunuyon,ama her forumunda dıkkate dıyorum son kelımen karsındakını sınırlendırıyor.Ve sana cvp vermek geregı duyuyorum.Ama bundan sonra cvp vermıcem.Cunku uzayıp gıdıyor.Buyukluk bende kalsın
*blackeagle'ın yaptıgı gıbı son cumlesıyle onu sınırlendırme calısır* :)[hline]Simofle

Sosyal ağlarda paylaş

Ben yatıorum arkadaşlar..İşte simofle dediim bu "=)" lar biraz bol olsun konusmalarında..Yoksa burda hepimiz iyi vakit geçirmeye uğraşıyoruz..Kavga niye? tartışma elbet olcak bu işin tuzu biberi..Yannız ölçüyü aşmayalım..Hepinize allah rahatlık versin...[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..
Sosyal ağlarda paylaş

fazla cevap yazılan forumlarda genelde alıntı yapılınca yukarıda yaşanılan kötü manzaralar çıkıyor..[5 tane alıntı yapılmış mesajlar gibi]

ayrıca her ihtimalde ben oraya;
"süper yorumlarınızı kendinize saklayın eleştirilmek istemiyorsanız" yazmışım

sen ;
"Yorum okumak istemiyorsan sağ üst köşedek X işareti seni bekliyor..

Ha eleştirmek istiyorsan buyur eleştir herkesi." yazmışın..

bunun cevabı bu olabilir mi ?
ben zaten eleştirmişim birinin mesajını adam tepki vermiş ve bunu yazmışım

yani yorum okumak istemiyorum falanda yazmamışımki, tek başına okununca da bi anlam ifade etmiyor benim mesaja cevap niteliğinde

sırf "tepki veriyim" diye atılmış bir mesaj[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 27 Şubat 2003 22:34 tarihinde demiş ki:
fazla cevap yazılan forumlarda genelde alıntı yapılınca yukarıda yaşanılan kötü manzaralar çıkıyor..[5 tane alıntı yapılmış mesajlar gibi]

[/i]
[/b]
Sen de haklısın mephisto..bunun için özür dilerim sizden arkadaşlar..tatlı rüyalar[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..
Sosyal ağlarda paylaş

ya var ya kan ter icinde kaldım gidip dus alcam birazdan aehueahu yine verioduk macı hala soktan cıkamadım ama daha önce böle macları hep vermistik bu sefer son anda kurtardık insallah bir son olmustur bunlara yoksa valla 30 yasında ölürüm ben :) ciddi ciddi hala tam olarak olayın sevincine varamadım ya hakem son pozisyonu gol verseydi hersey kararırdı bir anda aykkeahueeuahu nese of cıktık iste cıktıkkkkkkkkkkkkkk kafayı yedim tabi ama olsun

1 2 3

pınarbası burma burma yar yar yar yar yar yar amannnn....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 27 Şubat 2003 22:34 tarihinde demiş ki:

sırf "tepki veriyim" diye atılmış bir mesaj[hline]

eh be meph. Amacım nedir ki tepki vermekteki? Ne geçicek elime? Yani gereksiz tepki vermem. Düşündüğümü yazarken birdaha tartarım... quote yaparken gereksiz kısımları silersen, şekil 1A daki gibi sağlıklı bir mesaj atabilirsin...

Eğer sırf agresiflik olsun diye mesaj attığımı düşünüyorsan, yanlış anlaşılmış mesajım tarafından...

İyi akşamlar..
Sosyal ağlarda paylaş

öldüm öldüm dirildim beşiktaş maçında
penaltının yalan olduğunu düşünüyorum
ama fikrim bir iki değişik kamera açısıyla değişebilir
takımımın 4 ten sonra bu kadar salması ve 2 tane daha yemesi hiiç hoşuma gitmedi.
bi gol daha yesek eleniyorduk allah korudu desem yeridir
ahmet dursun un boyu yetmedi elle atmış o kadarda sevindiydim eheueu ama olsun el mel ama teknik :P
utanmaz adam insan tek elle falan vurur ehuehu
ben yönetimin yerinde olsam şöyle yapardım
size galibiyet pirimi adam başı 100 bin dolar
*! sevinmelerini bekler*
ama 4 ten sonra salmanız ve turu tehlikeye atmanız yüzünden adam başı 95 bin dolar ceza kesiyoruz
size 5 bin kalıyor[hline]Night! So I play.
Give me a sign this is day.
Give me some guidance, so I pray.
It's time to die. Is that what I want?
Korn - B.B.K.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...