Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

büyük gün geldi..Beşiktaşımız Slavia Prag önünde..görüşleriniz..

Blackeagle

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle bu yollardan çok önce geçmiş bu kupaları almış eve götürmüş getirmiş bi takımın taraftarı olarak tebrik ediorum..aferin...ama walla çok alemsiniz...yine tarihe adınızı altın harflerle yazdırıodunuz 75.dakkada 4-0 öndeyken elenen takım olarak ....ucuz atlattınız yane....eheh çeyrek finalde başarılar tebrikler.....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackeagle, 27 Şubat 2003 21:45 tarihinde demiş ki:
o kadar konustunuz carptırdınız ki..4-0 dan sonra hakemin hediye ettiği penaltı sonra karambolden gol..Bu mu bizi eleyecek takım? yardımcı hakem abuk subuk bayraklar kaldırdı...Ayıptır hala burda ofsaytı bilmemneyi tartışıyosunuz..Ondan önce penaltıyı görsenize..Ali Aydın Fenerbahceye bile çalmaz bu penaltıyı[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..

Illa baska bır takımı karıstırmak zorundamısın? Yenmıssın,elemıssın baska takıma ne laf atıyon?Ali aydın dedıgın hakem sızı fb macında kurtaran hakemdır.[hline]Simofle

[b]O 55 bin sosisliden biri

-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

Siz tartışmaya devam edin çeyrek finaldeyiz işte.Neden kabullenmek istemiyosunuz ki yok topu bıraktı yok ofsaytı fln..
Avrupa daki tek Türk takımı Beşiktaş tır şuanda destek verecegınıze kostek oluyosunuz.Ne var yani zor mu geliyor 1 gecelik bunları goz ardı etmek.Ben şahsen diğer takımlarımızı avrupa da desteklerım ama sızın halınız acıncak durumda.Sozum herkese deildir.Şiddetle kabullenmek ıstemeyen kısılere

[Bu mesaj Mephinx tarafından 27 Şubat 2003 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 27 Şubat 2003 21:47 tarihinde demiş ki:
said:
Blackeagle, 27 Şubat 2003 21:45 tarihinde demiş ki:
o kadar konustunuz carptırdınız ki..4-0 dan sonra hakemin hediye ettiği penaltı sonra karambolden gol..Bu mu bizi eleyecek takım? yardımcı hakem abuk subuk bayraklar kaldırdı...Ayıptır hala burda ofsaytı bilmemneyi tartışıyosunuz..Ondan önce penaltıyı görsenize..Ali Aydın Fenerbahceye bile çalmaz bu penaltıyı[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..

Illa baska bır takımı karıstırmak zorundamısın? Yenmıssın,elemıssın baska takıma ne laf atıyon?Ali aydın dedıgın hakem sızı fb macında kurtaran hakemdır.[hline]Simofle

Orda dur arkadaş..Ali aydın ve diğer sayısız hakemlerin çaldığı/çalmadığı düdükler ortada..Bunu deşersen gerek geçmişten gerek bugünlerden öyle örnekler çıkar ki yüzün kızarır...[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..
Sosyal ağlarda paylaş

lol blackeagle acayip güldüm

"karambolden atılan gol...."

adam çıktı kabak gibi ortaya kafa attı bea, sana göre kornerden, ortalardan atılan goller karambol goller, sayılmayan goller dimi ?

lol ya bide gelip buraya yorum yazıyorsun ya blackeagle[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

Yahu su futbolda turkluk muhabbetı yapılmıyormu delı oluyorum.Arkadasım fanatık bır taraftarım ben benı dıger takımın basarısı ılgılendırmez,ama rakıbımın basarılı olmasını neden ısteyım.turkluk,mıllıyetcılık,ataturkculuk,cartlık,curtluk ayrı seydır bunlar.Ben tutmuyorum tutmayacagımda.Eger bjk yı ya da 6s'yı avrupada tutmayıp,turk olmuyor,mılletcı olmuyorsam,ben Turk degılım ozaman arkadasım anladınız?Sen 5 vakıt namazını kılıyormusunda,orucunu tutuyormusunda muslumanım dıyorsun.Iste aynı kapıya cıkıyor.Umarım anlamıssınızdır benı.[hline]Simofle

Sosyal ağlarda paylaş

Turkıyede hakemler tarafından kollanan takım bu sene ıcın demıyorum(bu sene bellı) 6s.Ama bırde en cok haksızlıga ugrayan takıma bakın.Alı aydın demıssın fener-trabzon macında kaleye 1 metre gıren topu gormeyen,ve golu vermeyen hakem kım?[hline]Simofle

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 27 Şubat 2003 21:50 tarihinde demiş ki:

adam çıktı kabak gibi ortaya kafa attı bea, sana göre kornerden, ortalardan atılan goller karambol goller, sayılmayan goller dimi ?

lol ya bide gelip buraya yorum yazıyorsun ya blackeagle[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

lol lol bakıorum çok eğlendin lol lol diyip duruyosun..adam gibi çıkıp "arkadaş yannışlık olmasın karıştırdın galiba fln adam çıktı vurdu desene"siz ofsayttı bilmemneydi tartışın,bi yere saplanıp kalın sonra..Ne demek gelip yorum yazıosun ya ne yapiim? forumun amacı bu deil mi? doru yannış düşüncesini yazmak diil mi insanların yapması gereken?İnsanları küçük düşürmeye çalışma sonra sen düşüverirsin hem de çok yükseklerden[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackeagle, 27 Şubat 2003 21:54 tarihinde demiş ki:
said:
Mephisto_, 27 Şubat 2003 21:50 tarihinde demiş ki:

Staring back at me

lol lol bakıorum çok eğlendin lol lol diyip duruyosun..adam gibi çıkıp "arkadaş yannışlık olmasın karıştırdın galiba fln adam çıktı vurdu desene"siz ofsayttı bilmemneydi tartışın,bi yere saplanıp kalın sonra..Ne demek gelip yorum yazıosun ya ne yapiim? forumun amacı bu deil mi? doru yannış düşüncesini yazmak diil mi insanların yapması gereken?İnsanları küçük düşürmeye çalışma sonra sen düşüverirsin hem de çok yükseklerden[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..

onun kırılmadık yeri kalmadıki zaten...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

ya pardon ama maçın yorumu yapılması niye dokunuyorki bukadar ya ?

maç oynanmış, kazanılmış, beşiktaş'a burdan tebrikler ama maçın yorumuda yapılmicaksa tartışılmicaksa ne anlamı kalır ki ?

@simofle
bu arada evet galatasaray ligde hakemler kolluyordu, çünkü türkiye 1. ligindeki takımlar galatasarayın avrupada yendiği takımlardan daha güçlüydü ve galatasarayın gücü yetmiyordu yenmeye[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 27 Şubat 2003 21:58 tarihinde demiş ki:

maç oynanmış, kazanılmış, beşiktaş'a burdan tebrikler ama maçın yorumuda yapılmicaksa tartışılmicaksa ne anlamı kalır ki ?

@simofle
bu arada evet galatasaray ligde hakemler kolluyordu, çünkü türkiye 1. ligindeki takımlar galatasarayın avrupada yendiği takımlardan daha güçlüydü ve galatasarayın gücü yetmiyordu yenmeye[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Bak güzel kardeşim kendinle çelişiyosuun..Ben iyi kötü bi yorum yapıorum sen bana diosun ki bi de gelip yorum yapıosun sonra da gelmiş bana maçın yorumu yapılmıcaksa falan diosun..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 27 Şubat 2003 21:54 tarihinde demiş ki:
Turkıyede hakemler tarafından kollanan takım bu sene ıcın demıyorum(bu sene bellı) 6s.Ama bırde en cok haksızlıga ugrayan takıma bakın.Alı aydın demıssın fener-trabzon macında kaleye 1 metre gıren topu gormeyen,ve golu vermeyen hakem kım?[hline]Simofle

Dayanamayacağım...Ulan biz hakemler sayesinde tek maç kazandık,o da KOCAELİ MAÇIDIR!
Bizi kendinize benzetmeye çalışmayın,çünkü bjk nin başarısı ortada.Uefada ve ligde de iyi gidiyor çünkü.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackeagle, 27 Şubat 2003 22:01 tarihinde demiş ki:
said:
Mephisto_, 27 Şubat 2003 21:58 tarihinde demiş ki:

@simofle
Staring back at me

Bak güzel kardeşim kendinle çelişiyosuun..Ben iyi kötü bi yorum yapıorum sen bana diosun ki bi de gelip yorum yapıosun sonra da gelmiş bana maçın yorumu yapılmıcaksa falan diosun..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..

Yorumu mac hakkında yap ınsanlar hakkında degıl[hline]Simofle

Sosyal ağlarda paylaş

Hermaçın sonunda sevincin içinemi etmek zorundasınız peki? Ben gs kazandığı zaman ingilizlerin ortasında bağır bağıra gezdim! a bunlar naptı şu ofsayttı , böle yaptılar şöle yaptılar diye bahane aramadım.Şuanda yapılan o ve tamamen çekememezlik.Siz fanatiksinizde biz değiliz dimi? OLDU![hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''

[Bu mesaj Darksun tarafından 27 Şubat 2003 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ne gerzek taraftarlar vardı maçta
evde oturmuş bir gsli olarka bjk yi destekliyorum gol kaçırdıklarında ah be diyorum falan 2-0 öne geçince bıraktılar düzgün tezahüratı hemen çirkefleştiler gs ye küfürlere başladılar
ulan yuh be yuh ondan sonra 2 tane yiyince yusufladılar gene sustular neyse bu korku ders olmuştur o tip taraftara
diğerlerine laf yok
bjk ye hayırlısı olsun inşallah finale kadar çıkarlar[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
King Of Chaos Ordum tıkla çekinme
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 27 Şubat 2003 22:02 tarihinde demiş ki:
said:
Simofle, 27 Şubat 2003 21:54 tarihinde demiş ki:

Dayanamayacağım...Ulan biz hakemler sayesinde tek maç kazandık,o da KOCAELİ MAÇIDIR!
Bizi kendinize benzetmeye çalışmayın,çünkü bjk nin başarısı ortada.Uefada ve ligde de iyi gidiyor çünkü.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger

Bana fenerın haksız puan kazandıgı bır mac soyle, eger bulupda soylersın bırde haksızlıga ugradıgı macları soyle.Sen benı 6S ıle karıstırdın galıba.[hline]Simofle

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...