Phyx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 yuh o kadar iğrenci arasında bu dikkat çekmez sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu saptirma,senin esprin mi degil mi? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Ben okey oynayalım dedim, stephen king . :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 ağlarsa anam ağlar ,gerisi ninja kaplumbağlar Early shield takes road [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 20:21 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 hahahayt fahrenayt.. bu espriyi yaptıkça arkadaşlarım bende tiksiniyolar ama dayanamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 zeki misin?bana evet deme.bana elma de armut de.akıllı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 -büdünün selamı var. + hangi büdü? -İnyakenabüdü zuzuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Realist adam ehliyet alırsa nolur? Sürrealist... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 çalmayın lan gnctrcll esprilerini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 yok ben kuzenden duydum valla ilk... Sana iş buldum, büfede yedigün vereceksin. Ehehehehe... Bakma bana öyle, bir an kendimi tren gibi hissettim. ahahah! Motorola, motorolmaya... Ööööeeeğğğk! İğrenç bi espiriydi. Kus da ekmek banalım... Ehuehuehue... Adamın tekine geçen gün bi kafa attım, bana Amerika'dan posta yolladı. Kes sesini beee! -Makas ver keseyim. Ehuehuehue... Biber mi sivri hıyar mı? Hayır domates daha yuvarlaktır.Hehuhehu... Taklitlerimizden sakınınız, çok kötü taklit yaparız... Abi telefonu Trabzondan mı aldın, üzerinde TrabzonCell (TRCELL) yazıyo, hahahahahahahah! Pff iğrencim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 said: Bakma bana öyle, bir an kendimi tren gibi hissettim. bunu sakın ama SAKIN kullanmayın. çok pis bi cevap alabilirsiniz. öyle böyle değil yani. -bana da günde bin kişi binse ben de öyle hissederdim gibi diyorum ya sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Dediklerine benzer "bu lafin altinda kalacagina x'in altinda kal" tarzi gaz verici laf da var.Söylenmemeli,söyleyenleri kiniyorum.(x=degisken birey ve yahut nesne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 - Sana iş buldum? - Nedir? - Eminönü balık pazarında kalkanları indireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Fransayı Sabancı ne ara aldı? Wolkswagen Passat şahsi oynama Öff sıcak bastı ezildim Göz gözü görmüyor, ortada burun var zaten Saat kaç dedim o da kaçtı Dünya erkek olsaydı yuvarlak olmazdı Gilette Sensor ben söyleyeyim Devam ; Lokantada: Müşteri-Bir kürdan alabilir miyim? Garson-Üzgünüm şu an hepsi kullanılıyor. ( Ha Ha Ha seslerini duyabiliyor ve bir espri daha patlatıyorum...) PAAAT ha ha ha... Devam ; Bir fil bir elektrik direğinden daha yükseğe sıçrayabilir mi? Elektrik direği sıçrayamaz ki, ehuehue. A:Bir fil ile bir televizyonun arasında ne fark vardır? B:Bilmem. C:O zaman bir an önce öğrenmeye bak, yoksa sana bir fili televizyon diye yutturabilirler, heuheue. [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 21:27 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Eminim hepinizin başına gelmiştir: İki arkadaş yanyana yürüyorsunuzdur, arkadaşınızın gözüne parketmiş bir Mercedes Ferrari (güzel bir araba işte...) takılır, size arabayı işaret ederek "Arabayıda burda unutmuşum yaa... Buraya parketmişim ehe ehe" der... Ben böyle anlarda genelde gözümü kapar kusursuz bir uçan tekme hayal ederim. Şöyle kafayı boyundan ayıran cinsten. Haliyle suratımda belli belirsiz bir tebessüm belirir, rahatlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ee seçiyomuyuz en igrencini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Kadınlar neden orkid takar? adet yerini bulsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Ben yürüyelim diyorum, Gerard Depardio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 taksime cami yapmasınlar.baskasının taksisine yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 said: Ben böyle anlarda genelde gözümü kapar kusursuz bir uçan tekme hayal ederim. Şöyle kafayı boyundan ayıran cinsten. Haliyle suratımda belli belirsiz bir tebessüm belirir, rahatlarım. harikaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 @apache 3. de kendini aştın pöff oney oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Ya ramiye, yada unkapanına gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 araba aldım gördün mü? hocam niye araba alıyosun kendine alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 tren iyimiş, ya öküz gibi hissetyseydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Beyaz mendil Kızılırmak'a düşerse ne olur? -Islanır Aslında Selami Şahin gibi işin pirleri varken bize laf düşmez amma neyse =P said: bir gece bodrumda, barlar sokaginda punklar ile blackciler* arasında şiddetli bir kavga çıkar. silleler, yumruklar (ve punklar) havada uçuşur, tekme konusunda çığır açılır, kan gövdeyi götürmek üzeredir... derken, "arkadaslar beni biraz seviyorsaniz yapmayin" diye bir ses duyulur.. evet, o.. selami sahin'dir. Ek$iden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar