cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kingstom ve cikmis butun offical paketler gerekiyodu sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 sırasıyla açıklayayım önce MTW2yi kuruyoruz, sonra kingdoms ve ardından kingdoms 1.5 yamasını kuruyoruz. bunlar bitince, Stainless Steel 6.0ı indirip kuruluma devam ediyorz. en son SS 6.1 yaması var, cok ufak bişi onuda kurunca işlem bitiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 tamam sağolun kingdomsu yükleyeyim. peki 1.5 yüklemem yeterli mi yoksa ondan öncekileri de kurmalı mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 MTW2yi kurduktan sonra, kingdoms DVDsini takınca önce otomatikman 1.2 ve 1.3 patchleri kuruluyor, ardından ise kingdomsın kendisi kuruluyor ki zaten buda 1.4 demek oluyor. eğer kingdoms dvdsinde bi eksiklik yoksa senin tek yapman gereken patch 1.5i kurmak, diğerleri zaten vardır. Eğer dvdde yok ise diye, Güncelleme Paketlerinin linklerinide vereyim... http://www.gamershell.com/download_19011.shtml PatchV1.2 için http://www.gamershell.com/download_20881.shtml PatchV1.3 için http://www.gamershell.com/download_24608.shtml PatchV1.5 için ----- eğer oyunun GOLD versiyon ise yani MTW2 ve Kingdoms bütünleşik ise sadece, bunu kurman yeterli... GOLD PAKET SAHİPLERİ İÇİN 1.5 patchi: http://www.gamershell.com/download_24610.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 valla türklerle yapamadım çok zor moğollar felan bi yandanda bizanslarla uğraşmak berbat bişey ingilizlerlede sıkıldım ama danimarka gerçekten çok iyi asasinim skilleri fullendi papa bana özel görev veriyodu şunu öldür felan diye hatta fransız kralının oğlu "babam benim aptal ..." gibisinden babamı öldür diye bi görev verdi 5 bin para vercekti felan asasinim en gelimiş seviyede ama %24 şans vardı denedim savaş çıktı fransayla benim aramda hehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 türklerle ben direk pes ettim ya, mısıra güvenmiştim direk arkadan vurdu şerefsizler valla, affetmediler musuldan adanadan kaynadılar, aynı anda konya'ya bizans dalınca ben finito =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Türklerle başta estirirsiniz de, sonra çok zorlanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ingiltere ile en eğlenceli şeylerden biri artık belli bir seviyeye gelip gelişince kralı alıp 10-15 english knights birliği eşliğinde "açılın! kralın adamları!" nı oluşturup tüm ülkeyi dolaştırıp rebelları falan temizlemek :) "you are not my liege" diyen tipler bi anda 400 küsür adet ağır zırhlı ve atlı "kralın adamları"nı görünce karşılarında süper oluyor ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bu arada bende dayanamadim indirdim stain i bu arada bulamayan arkadaslara linkler vereyim http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=162311 not 2 tane var biri beta normali 240 civari oluyor birlikler hugge yani betada birlikler 390 civari oluyor makinesi saglam arkadaslara onerilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Stainless Steel'in 4.1 versiyonunu indriyorum bakalım (Exp. olmadığın bu sürümünü tercih ettim) Vaad ettikleri baya iyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hazır aklıma gelmişken sorayım, tapınakçıların (templar) guild nası çıkıyor şehir/kalemizde? paso hospitaller çıkıyor bana, netten baktım, herhangi bir kısıtlama yok 2 guilde de aynı anda sahip olabiliyoruz; lakin bi çıkmadılar gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 E:Program FilesSEGAMedieval II Total Wardataworldmapscampaignimperial_campaign Bu dizindeki descr.strat dosyasını biri bana upload edebilirmi lütfen acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 buyur: http://rapidshare.com/files/189708366/descr_strat.txt.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 MTW2'nin üstüne Kingdoms'ı kurunca hangi versiyona patchliyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 1.2 ayrıca 1.3 versiyonu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Bu oyunda "zor" kelimesinin anlamını öğrenmek yada "acı çekmek" isteyen arkadaşları Stainless Steelde Order of the Knight Templar oynamaya davet ediyorum. Başlangıçta sadece eli sopalı (Attack 1,Defans 1 arkadaşlar) minik bir güruhla eğleniyoruz. Yapabildiğimiz ünite mi? Peasant. Dur bakayım o da mı 1'e 1 yoksa? Evet. Zaten Müslüman dünyanın ortasında da ufak bir kalemiz var. En fazla şu ana kadar 36 Turn dayandım (Hard). Deneyin, mazoşist bir zevk veriyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Selam, MTW2 + Kingdoms ek paketi + 1.5 patch yüklü. Oyunu açmaya çalışırken, loading ekranı geliyor, daha sonraki ekrana geçemeden "medieval 2 total war encountered an unspecified error and will now exit" hatası alıp düşüyorum oyundan. Tam, kesin çözümü nedir acaba bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Oyunun combatı kesinlikle ilk oyunun tadını vermiyor. Rome da veremiyordu. Bunda üstüne sanki üniteler birbirinin aynısıymış gibi bir hisse kapılıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 roma efsane yav ondan once shotgunmus oymus buymus hic beyenmezdim bi roma sevdirdi tw serisini bu arada hata verdi diyen arkadas sanirim vista kulaniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 shotgun değil shogun o =D medieval 1 efsanedir ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ZaugnaKhaldun said: Selam, MTW2 + Kingdoms ek paketi + 1.5 patch yüklü. Oyunu açmaya çalışırken, loading ekranı geliyor, daha sonraki ekrana geçemeden "medieval 2 total war encountered an unspecified error and will now exit" hatası alıp düşüyorum oyundan. Tam, kesin çözümü nedir acaba bunun? up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Silip kurmayı denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 xunn said: Oyunun combatı kesinlikle ilk oyunun tadını vermiyor. Rome da veremiyordu. Bunda üstüne sanki üniteler birbirinin aynısıymış gibi bir hisse kapılıyorsunuz. valla öyle. spearmanleri ormanla soteleyip dalga dalga gelen atlıları maymun ederdim o fightın lezzetini bulamadım daha hiç. 1000 spearmen akınlarda çocuklar gibi şendik. ama o oyunda da kalenin içindeki tek 1 askerin yaptığı savunmayla alamadığım savaşlar oldu çok sövmüştüm. bi asker ulan, kafasına taş isabet ettiremiyor benim askerlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Taenaron said: Silip kurmayı denedin mi ? Hayır denemedim, setupları da silmiş olduğum için bunu denemek istemiyorum:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar