Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorrow Hill 9


cemad

Öne çıkan mesajlar

hastasıyız otherguy'ın :)

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=36161

açıkçası en güzel videolarından biri olmuş. sorrowhill 1,2 ve 3den sonrakiler pek etkileyici değildi ancak bu bana göre olmuş.

hem müzik seçimi hem oynayışı güzel valla tavsiye ederim izlemenizi :)

not:"lütfen otherguy nubun allahı ben daha kralım" laflarına başlamayın:) siz iyiyseniz koyun video sizi de takdir ederiz =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

video yu izlemedim ama şöle diyim daha önce onlarca farklı video seyrettim. Sırf bu tür videolar yüzünden rerollayan arkadaşlarım da oldu. Kimseye laf anlatamadım.

ilk olarak bir şeyi anlamanızı isitoyrum. Bu tür videoları tek seferde çekmiyorlar. Uzun bir çekimden sonra aralardan en iyi sahneleri çıkartıyorlar. Şimdi bende koysam paladinle üst üste gelen critleri felan ya da warrior la üst üste gelen sword spec critlerini. Olmayacak yerlerden rakibimi kessem. 2-3 kişiyi aynı anda kestiğimi koysam.

Kısaca en iyi performans anlarımı koysam bende süper video çekmiş sayılırım. millet de beni imba zanneder.

gençlik arena denen şey çıktı, işte deve işte hendek.

ben daha iyi oynuyorum böle parçalıyorum böle eziyorum ya da şu videodaki daha iyi miş bu bunu keser muhabbeti arena da sonlanacak. Bu video çeken admaların hepsi bakalım 3 ay sonra kendi battlegruplarını ilk 3 de tamamlayabilecekelr mi?

blizz 3 ay sonra bütün (us-eu ve asya) serverların en iyi takımlarını özel bir server a alıp orada turnuvaya sokacak. o zaman görecez olay fraps da mı bilek te mi diye :P
(hiç bir türk takımının birinci olacağını ummuyorum türk telekom ile nereye kadar :D )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ee şey jaancım zaten bu videoda otherguy arena savaşlarını da koymuş ki 2 kişiyle tek başına savaşıyo arena videolarında.

tamam çok haklısın ki sonuna kadar katılıyorum ve herkese de senin dediğin olayı yani videolarda en iyi sahneleri koyduklarını söylüyorum fakat göz var nizam var insan belli eder nasıl oyuncu olduğunu.

Kimse ben iyiyim daha iyiyim keserim biçerim demesin evet ama Otherguy sevdiğim bir kaç mageden bir tanesidir.
Bir diğeri arkadasın söylediği gibi Vurtne'dır.

Bu adamlar 2 öldürüp 10 ölüyorlarsa da öldürdükleri sahnelerdeki hareketleri en azından nasıl oyuncu olduklarını gösteriyor.

Bu arada yeni bilgisayarımı aldığımda bende bir pvp videosu yapıcam inşallah.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blink'e gouge lag'la alakalı deil.. Bug olduğu bi gerçek ama çok ii zamanlama kesinlikle :)


Zamanlama = iyi bir pc + iyi bir bağlantı

Kullanılan terim önemli değil hangi ruh hali ile yazdıysam salla gitsin sonuçta aynı şeyleri konuşuyoruz dimi?

[ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 10:03 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bağlantıyla alakalı benimde bir eklemem var adam fear uzaklığına girdiği an feara bastım (rogueydi) fear 1,5 sn cast uzaklık yaklaşık 20 yard (fear burdan açılıyor) adama fear atamadan bana gogue attı ki özellikle dikkat ettim hızlı koşma hedesinemi bastı diye yoktu öyle bişey sonra anladımki latency denen şey kırmızıydı ve benim yaptığım herşey adama 3-4 sn farkla gidiyordu (instant corrupt 3 sn sonra gözüktü) sağol telekom deyip spritten bileti aldık :) ad3m ün dediğide bu ne kadar iyi hızlı bilmemne olursan ol sonuçta telekomla sınırlıyız bu aşamada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başka bir forumda elemanın teki aşağıdaki linkleri vermişti. Herhalükarda var arıza tipler. Hatta aynen adamın mesajını C/P

bi de shaman deyince aklıma geldi. bu shamanı izleyin, benim eski realmden türk arkadaşım olur kendis, bütün duellere çıplak çıkari:

http://video.google.com/videoplay?docid=8472067520605983048&q=cabbarnuke

(thanks bölümünde ben de varım )

bu filmiyle en çok izlenen 2. shaman oldu unbreakable'dan sonra. duelleriyle falan olay olmuştu baya bu hatta bir dueli var realmin en iyi guildinin liderine karsı cıplak savasıyor 500 kisi izliyor:

http://video.google.com/videoplay?docid=453683925864860384&q=cabbarnuke
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hector dan başkasını tanımam pvp videolarında.ki kendisi ile bizzat epey bi kapışmışlığımda vardı bl de.şimdi warlock oynadığı için iletiyorum kınama mesajlarımı çoğunlukla :)
cabbarnuke un yendiği adamlarda komedi ayrıca . 2 sene shaman oynadım potansiyeli bellidir . 2.5 k hp ile level 60 da powerhouse bi warrior a karşı 10 saniyeden fazla dayanamazsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Videoyu ve bundan önceki tüm videolarınıda izledim Otherguy'ın. Ayrıca Vurtneninde tüm videolarınıda izledim. Edindiğim fikirler;

Vurtne engineerin professionını tam anlamıyla kullanan sayılı oyunculardan biri. Onun videolarını izleyen bir çok insan şöyle bi tavırla yaklaşıyor "Bunun trinketleri iceblockları cooldownda olsak nolcak?". Vurtne videolarında genelde tüm skilleri ve cooldownlarını boşaltıyor ama hepsini tek fightta harcamıyor elbet kullanıcak birşeyleri oluyor... Yoksa da geri kazanmak için yeterli zamanı geçirebiliyor. Ayrıca hızlı düşünüyor ve bir çok şeye hazırlıklı. Tabiki çok iyi bir bağlantı hatrı sayılır bir avantaj.

Otherguy videolarda yaptığı fightları göstermesini daha iyi biliyor bence. Yani izlerken izleyiciye keyif duyduruyor. Ayrıca oyunculuğuda oldukça iyi ve tabiki bağlantısı da..

Bir oyuncu oynadığı classı seviyorsa elbet o classın tüm iyi/kötü yanlarını öğrenir ki bu karşındakilere üstünlük sağlaması için yeterlidir. Tabiki bu büyük zaman ve uğraş gerektirir.

Sonuç olarak her ikiside classlarında belli bir seviyenin üstüne geçmiş iyi mageler. Beğenerek izliyoruz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:

blink'e gouge lag'la alakalı deil.. Bug olduğu bi gerçek ama çok ii zamanlama kesinlikle :)


said:

Zamanlama = iyi bir pc + iyi bir bağlantı

Kullanılan terim önemli değil hangi ruh hali ile yazdıysam salla gitsin sonuçta aynı şeyleri konuşuyoruz dimi?


Valla ne yazdığını göremedim ama baya saydırdın herhalde :)

Benim demek istediğimi yanlış anlamışın veya ben anlatamamışım. İyi bir bağlantı en kötü bi 300 ms fln rogue için şart ama karşı taraf laglı veya değil farketmiyo. Ben karşı tarafın bağlantısının iyi olup olmamasının gouge'a yakalanıp yakalanmamasıyla %100 ilgilli olmadığını anlatmaya çalışmıştım :)

Yani bazen diyorum bu mage gimpdir hmn basmaz blink'e çok az daha bekleyip basıyorum fln ehehe .. neyse budur :P

[ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 15:38 tarihinde, dEaThMooN tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yazanların cogu videoyu izlemedi gibi geliyor bana:)

videoları yaparken tabi ki seçilmiş sahneleri koyuyorlar. yoksa 1 saat olur video kim ister bunu? şahsen istemem en güzel 10-15dakikayı izletecek video bana gerisi kotama zarar :)
vurtne de harika ayrıca :)

en güzel anları koyuyorlar ama izlerken yani şevke geliyorsun resmen adamlar kendilerini belli ediyor o anlarda.

ben oyunun başından beri mage oynuyorum. ne bunlar kadar yetenekliyim ne reflekslerim onlar kadar iyi ne de latencyim onlar kadar iyi

ama yani inanılmaz keyif alıyorum bu adamların videolarını izlerken

mage videolarında otherguy ve vurtne dısında bukadar keyif alarak izlediğim başka adam yok

---

bu arada herşey arenada belli olacak lafına kesinlikle katılmıyorum. arena 1.leri derken zaten sadece 5v5 hesaba katılıyor o turnuvada. 5v5te de ne kadar yetenekli olursan ol olay takımına bakıyor. sen süper yetenekli ol ama takımın ortalama olsun karşıdaki ortalamanın üstünde 5 adam senin takımını yener bence.

tabi ki class secimleri de önemli:)

--

bu arada cabbar nukeun video da süper 100kişi toplanmış izliyor :) savas olarak pek bişi göremiyoruz video cok kalitesiz ama o 100kişinin toplanması bile olayı bitiriyor:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...