wussy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 nası buluyorsunuz bu grubu? acıkcası birazcık placebo özentisi gibi geldi ama bir iki sarkılarını dinledim fena değil gibi.. [ Mesaj 19 February 2007, Monday - 02:20 tarihinde, wussy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 placebo muse ve radiohead karışımı herşeyden bişey almış ayrıca solist çok uyuz söylemeden edemedim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 for the roses diye bir coverları var. dinlediğimde donup kaldım resmen. bende ön yargılı yaklaştım bu gruba özenti olarak düşündüm; fakat sanırım kaliteli birşeyler yapmaya çalışıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 şarkılarını dinlemedim ama tipler bile özenti abi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ah çikolata nedir ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 çikolata klibine denk gelmiştim bir gün , sonlarına doğru midem bulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 çikolata klibi papa roach-beetwen angels dan calıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 toplama bi grup herşeyin esintisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Zakkum ( Bir Zamanların Raindog'u) Kadıköy Crimson Barda Sahne Alıyorlardı.. Sahne performansı olarak çok iyi, yaptığı işlerdede başarılılar hakkını veriyorlar özellikle Yusuf. ( Vokal)Ben Baya Beğendim Her Ne Kadar Şarkıların Sözlerini Beğenmesemde, Müzik Kıpır Kıpır Oldugu İçin Hoşuma Gidiyor.. Farklı Bir Kesime Hitap Ediyorlar Diyebiliriz... Yaptıgı Tarzı Beğenerek Dinleyen İnsanlar Var Çünkü. Crimson Bar'ı Full Doluyordu O Derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Ergen gençlerin bar doldurmasını bir grubun ba$arısı olarak göremeyiz.Hele ki Kadıköy gibi bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 yüxexes'e çıkmışlardı geçende. söyledikleri şarkıları beğendim ama tarzlarını beğenemedim. hem görünüş olarak soğuk geldiler hem de davranışları itici geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Bathory Gelen Tipler Ergen Gençler Değildi.. Böyle Tipler Gelse Zaten Ben Buna Başarı Demem... Adamların Belli Bir Kesimi Vardı... Bunun Babında Diyorum.. Sen İzledinmi Kendilerini Hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HollowMan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Abi o vokal nedir yaa öyle ? Fotorafları gördünüz sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ilk izlediğimde (bkz. ön yargı bile yok daha ortada) oha ajdar gibi tipler türedi yine dedim. sonra dream tv deki bi programda kadın öve öve bitiremedi ciddi ciddi piyasa grubu olduğunu öğrendiğimdede son derece şaşırdım. bence ah çikolata gibi bi şarkı'nın çikita muz'dan tek farkı akustik olması. diğer şarkıları hadi neysede, ben ki kadıköy punkcularına girdiği şekillerden dolayı uyuz olan biri, bunların sahne giysiside olsa girdikleri şekillere alıştıramadım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ben gittim 2 defa izledm gayet basarılılar barda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Solistleri crimson barda çalarken biz ingiliz şeyi (daha kabaca) yedik, o yüzden hep ingiliz grupların şarkılarını çalıyoruz demişti. Eğlenceli gruptular. Diyalogları iyiydi. Cover grubu olarak çok iyi olsalarda, "ZAKKUM" olduktan sonra gayet kötü göründüler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 rasmus kaçmış vokalin içine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 zerre sevmedim hatta tiksindim müziktende tiplerdende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Eski adlarıyla "Raindog" tam bir kabus idi şimdi daha kötüdürler diye düşünüyorum popüleritenin getirdikleri ile. Solistinin her şarkı arasında "ben gayim" diye bağırıp çağırması, bu şarkı araları 15 dk sürer iken şarkıların 5 dk sürmesi,kadıköy ve taksimde olsun başka barlarda çıkan grupların bence rahat %60'ının zakkum denen gruptan daha iyi olması beni bu ibneyim diyerek prim yapmaya çalışan solistli gruptan tiksindirtti. Yaptığı müziğe bakıyorum. Yada bakamıyorum bir kere ah çikolata adlı şarkıyı dinleme gafletinde bulundum,o anıları tekrar geri getirmek istemiyorum. Off o kızların "ÇİKOLATA YİRMİSİİZ" diye haykırışlarına karşı ibne solistin " gelin grup yapalım erkekli kızlı öyle yiyelim" diyişi hala kulaklarımda. İĞRENÇSİN İBNE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 olmamalılar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 "hem aglarım hem emo scream yaparım hem makyaj yaparım garılara da kayarım"cı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 euhehue adlarına duyunca aklıma fem yayınları geldi :Dzakkum fem(fethullah egitim medreseleri) anafen sevgi cicegi zaman (tersi namaz) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar