Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zakkum

wussy

Öne çıkan mesajlar

Zakkum ( Bir Zamanların Raindog'u) Kadıköy Crimson Barda Sahne Alıyorlardı..

Sahne performansı olarak çok iyi, yaptığı işlerdede başarılılar hakkını veriyorlar özellikle Yusuf. ( Vokal)Ben Baya Beğendim Her Ne Kadar Şarkıların Sözlerini Beğenmesemde, Müzik Kıpır Kıpır Oldugu İçin Hoşuma Gidiyor..

Farklı Bir Kesime Hitap Ediyorlar Diyebiliriz... Yaptıgı Tarzı Beğenerek Dinleyen İnsanlar Var Çünkü.

Crimson Bar'ı Full Doluyordu O Derece.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk izlediğimde (bkz. ön yargı bile yok daha ortada) oha ajdar gibi tipler türedi yine dedim. sonra dream tv deki bi programda kadın öve öve bitiremedi ciddi ciddi piyasa grubu olduğunu öğrendiğimdede son derece şaşırdım. bence ah çikolata gibi bi şarkı'nın çikita muz'dan tek farkı akustik olması. diğer şarkıları hadi neysede, ben ki kadıköy punkcularına girdiği şekillerden dolayı uyuz olan biri, bunların sahne giysiside olsa girdikleri şekillere alıştıramadım kendimi.
Sosyal ağlarda paylaş

Solistleri crimson barda çalarken biz ingiliz şeyi (daha kabaca) yedik, o yüzden hep ingiliz grupların şarkılarını çalıyoruz demişti. Eğlenceli gruptular. Diyalogları iyiydi. Cover grubu olarak çok iyi olsalarda, "ZAKKUM" olduktan sonra gayet kötü göründüler bana
Sosyal ağlarda paylaş

Eski adlarıyla "Raindog" tam bir kabus idi şimdi daha kötüdürler diye düşünüyorum popüleritenin getirdikleri ile.

Solistinin her şarkı arasında "ben gayim" diye bağırıp çağırması, bu şarkı araları 15 dk sürer iken şarkıların 5 dk sürmesi,kadıköy ve taksimde olsun başka barlarda çıkan grupların bence rahat %60'ının zakkum denen gruptan daha iyi olması beni bu ibneyim diyerek prim yapmaya çalışan solistli gruptan tiksindirtti.

Yaptığı müziğe bakıyorum. Yada bakamıyorum bir kere ah çikolata adlı şarkıyı dinleme gafletinde bulundum,o anıları tekrar geri getirmek istemiyorum. Off o kızların "ÇİKOLATA YİRMİSİİZ" diye haykırışlarına karşı ibne solistin " gelin grup yapalım erkekli kızlı öyle yiyelim" diyişi hala kulaklarımda. İĞRENÇSİN İBNE.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...