Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlardan utanmak...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

böle olanlara genel tavsiye

gidin standartlarınızın altında bir kızla çıkın (sizinle çıkacağından emin olun bölece utanmazsınız, ha sulanma evresini unutmayın bam diye ajdara bile çıkma teklif etseniz garip olur, hiç olmazsa teklif etmeden önce 2-3 gün ilginenin kızla :p).. bu sadece kızlar genel olarak neden hoşlanır nasıl muhabbet edilir kurulur vesare vesare kapmak için.. sora ayrılırsınız, yufka yürekli olmayın.

sora onun biraz üstünde (ne biliim daa güzel daa bakımlı daa artiz) bi kızla çıkın bu kıza sulanırken önceki kızda kaptıınız tekniklerden (aman allahım) yararlanın bunda da kendinizi geliştirin..

sora sora yeterli seviyeye geldiğinize inandığınızda alayına dalın, zaten arsızın teki olcaksınız..

ara ara kendinizi tazelemek için de bu yöntemi uygulayabilirsiniz (6 ay fln parmaklarınız eskirse diye)

bu arada ben bunların hiçbirini uygulamadım (karetmesin çok seviyeli bi ilişkim var) ama önerdiğim 1502 kişide başarılı oldu..

kızlara sulanırken ederken çıkma teklif etçeiniz zaman ne kadar ciddi de olsanız veda hutbesi yaparmış gibi konuşmayın espri yapın gülün onunla çıkma fikrini dolaylı yollardan aklına sokun daha sonra "yaa fecrigül biz çıksak nası olur hehe" diye falan çıkma teklif edermiş gibi yaparak çıkma teklif edin (asla cıvımayın, komik olsun pls) tren gibi bakışlarla karşılaşmazsınız falan filan.. bak bunları uyguladım :)

biras ciddi gibi oldu dalga geçilmiş sanırsam ama heralde birilerinin işine yarar ;)

[ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 00:48 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gidin standartlarınızın altında bir kızla çıkın

Kendimizi geliştireceğiz diye başka insanları mı kullanalım yani? (ona bile cesaretim yok o kadar içime kapanığım ühühü böhühü)

[ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 00:50 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman hayatında 14 kişiyle çıkan birinin 13. çıktığının Adriana Lima, 14. çıktığının da insanüstü bir varlık olması lazım.. dediğin imkansız.

insanın hayatında iniş çıkışlar olur, ancak birşey var ki, ortamda size yakıştırılmayan bir kızla çıktığınızda sadece erkeklerin gözünde prestijiniz düşer.

kızlar ise ya takmaz ya da ortalıkta "ayy onla mı çıkmış pehehaeaçeçö" derler ama o kızı da için için kıskanırlar "acaba çok mu iyi sevişiyo" "dövüş sanatı filan mı bilio yoksa bu" die.. çünkü sizin çıkmak isteyeceğiniz kızların çoğu ya zamanında aynı şeyi yapmıştır (kendine -önceden veya sonradan- yakıştıramadığı kişilerle çıkmıştır), ya da çok az kişiyle çıkmıştır.

bu arada çıkmak ne ya kılım ben bu kelimeye

[ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 01:03 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu ego için kızlamı çıkıyorsunuz ? Prestij falan ne bunlar.Ne biçim muhabbet bunlar.

Başkası beğenmiş beğenmemiş kime ne la ? Ben beğendiysem ? Sen başkası içinmi birinle çıkıyorsun , yatarkende başkası için yat ozaman.

Tikky ve kokuşmuş yonja gençliğinden nefret ediyorum.Ben bir kızla asla fiziksel unsurları için çıkmam , tabiki beğenmem lazım tip olarak beğenmem lazım.Ama aklıma uygun değilse,yaşam tarzı uygun değilse , ortak noktalarımız yoksa ; Asla bir kızın poposu gözü başı için onla beraber olmam.Bundan dolayı 23 yaşındayım ve ilişkilerim az öz ve uzun (2.5-3 sene/1sene/en azı 6-7 ay) çok saçma gelen şeyler okudum burda.Ek olarak sevemeyeceğim hiç bir kızla cinsel ilişkiye girmem.Ben o işi yaptıktan sonra yanında sarılıp uyuyabileceğim tarzda birini isterim.Bunlar benim kişisel düşüncem.

Birde ben şuna inanırım,eğer temiz bir kız istiyorsanız.Böle bir hakka sahip olmak için bence manevi olarak sizde temiz olmalısınız.Önüne gelenle çıkıp ondan sonra hayatınızın kadını karşınıza geldiği zaman sizinde (fiziksel olmasa bile erkekler için zor) en azından ruhen manevi olarak temiz olmalısınız.

Herkez kendi hayatını yaşar ama benim görüşlerim böle.
İlişkilerimde hep ne aldıysam en az aynısı verdim ne az ne fazla.

Allah herkezi mesud/t etsin.
Sosyal ağlarda paylaş

karılarla (evet karılarla yazdım) not konuşup ders tartışırken kantinde hiç kızarmıyordu yüzün hatta okul değiştirdin sınav dönemi göztepe kampüsün akrşısında görmedimmi seni masanda iki hatunla

ya bırak bu işleri serdar göztepe kampüsün hızlı palyboyalrı arasına girdin hâlâ doymak bilmiyorsun be yuh

bekarsan bekarlığının değerini bil ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ulan foyamız ortaya çıktı :(
yalnız bişi dicem,sevişmek doğal birşey mi?
yani ben mesela kız arkadaşlarımla öpüşürken herşey doğal gelişiyor.Çok ta memnunlar yani...
Hatta feci öpüşüyormuşum dudaktan...
Burdan bayan patilere duyrulur dermi$im :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...