Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlardan utanmak...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

@elaidi,aquila:
Kalkın kendiniz koyun çayınızı piskuvitinizi,
poponuz uhuyla koltuğa mı yapıştı yoksa?

@Bathory:
Aydınlatayım hocam
Ben camdan atlıyordum,ama intihar etmedim.
Camdan atlarken wissy topic açtı.Sordum "kanka açtın mı konuyu?
Açtıysan ben atlıyorum dedim.Sonra atladım,yere
düşmeden supergirl'üm yakaladı.Uçtuk beraber şehir şehir,köy köy...

@Dela:
Yaparsa yapsın,ben kapmışım 100000$'ımı hatundan,
isterse gitsin beter böcekle yatsın.Amsterdam'ı
altına üstüne getirdim verdiği parayla.Şimdi de Sapphire'den çıkmıyorum oh canıma değsin.Loca'da ıslak şampanya partileri mi dersin,Amerika'ya uçup köpüklü Trans partilerinde coşmak mi dersin hepsi mevcut.Altıma da çektim 15 bin euroya 2003 3.16 takılıyorum.Bir kız ve onunla gelen para hayatımı değiştirdi bre!

Etilerde kiraya çıktım ama 1 seneye biter bu para :(
Sosyal ağlarda paylaş

kendinize gelin lan adam üstünüze başınıza patlar görürüm sizi. dalga geçmeyin adamla.

pilavyer kardeşim seneler önce (sanırım ortaokul başıydı) ben de aynı durumdan muzdariptim. bakıyorum insanlar sağda solda çekine çekine öpüşüyolar, ama herkes gayet de rahattı. ulan niye ben böyleyim falan diye düşünürken bi arkadaşımla bi akşam leş gibi içtik. ana bi baktım o sarhoş halimde kızlarla gayet rahat konuşabiliyorum. şimdi ne zaman bi kızla tanışmaya konuşmaya gitçek olsam açıyorum viski mataramı dikiyorum kafaya. ama çakırkeyf olmak yetiyor. fazlası çok fena şeylere neden oluyor. sen de biraz bişeyler iç konuşmadan önce falan bi süre sonra herkesle gayet rahat konuşursun normal zamanda. o yüzden senin tek ihtiyacın: "viski matarası".
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...